Çok üzgünüm:(((

aselkuzum

Rabbim yavrumu koru...
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
913
6
68
Eşim polis memuru ve şu an benim memleketimdeyiz sanırım yakında tayinimiz çıkacak.Ne yapacağımı bilmiyorum çocuk da var ona kim bakacak??ben yeni iş yerime yeni bi şehre alışabilecekmiyim??tek başıma ne yapıcam oralarda ??kafamda bir sürü soru var tedirginim üzgünüm sadece dertleşmek istedim bütün bunlarla başedebilirmiyim bilmiyorum çok duygusalım zaten yapı olarak bide panik atak hastasıyım :(((Allah yardımcım olsun...

Eşim polis memesiyim şu an benim memleketimdeyiz sanırım yakında tayinimiz çıkacak.Ne yapacağımı bilmiyorum çocuk da var ona kim bakacak??ben yeni iş yerime yeni bi şehre alışabilecekmiyim??tek başıma ne yapıcam oralarda ??kafamda bir sürü soru var tedirginim üzgünüm sadece dertleşmek istedim bütün bunlarla başedebilirmiyim bilmiyorum çok duygusalım zaten yapı olarak bide panik atak hastasıyım :(((Allah yardımcım olsun...

İpka verin cikmamasi icin..
Bense polis esiyim daha haziranda temmuzda gonderirler simdo degilki..
dogudamisiniz batimi

Evt bugün ipka yazıları çıkmış banada bahsetti erzurumdayız..ipka lar bu sene kabul olmaz diyorlar bilmiyorum:(( siz neredesiniz??

Sanirim ailenden yeni ayrilacaksin buyutme gozunde bende tayinciyim alistim artik tatil gibi geliyor yeni bir hayat yenibir duzen ins gittigin sehirde cok daha mutlu olursun herseyde bir hayir vardir merak etme:54:

merhaba bende polis eşiyim bizde bekliyoruz çıkmasını istanbuldayız ve burda polislik çok zor erzurum benim doğduğğum yer çok istiyorum ama gelemiyoruz oaraya malesef zaten bir çok yerde şarktan çıkmış doğruluk pyı ne kadar bilmiyorum ama sizin nereye çıkıcak acaba tayininiz:26:

Son düzenleme:
merhaba bende polis eşiyim bizde bekliyoruz çıkmasını istanbuldayız ve burda polislik çok zor erzurum benim doğduğğum yer çok istiyorum ama gelemiyoruz oaraya malesef zaten bir çok yerde şarktan çıkmış doğruluk pyı ne kadar bilmiyorum ama sizin nereye çıkıcak acaba tayininiz:26:

Hemşeriyiz yani çok sevindim .. Erzurum da şarktan çıkacak diyorlar inşallah çıkar..biz batıya gelicez galiba:(( memur eşinin memleketine gidebiliyor diye biliyorum ama??

Back
X