çok üzgünüm :(

pitircikkiz

Dalgalan sende şafaklar gibi ey şanlı hilal !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
511
161
123
kızlar eski konumu okuyan belki bilir bir erkek arkadasım vardı bugun görüsecektik ve benimle görüsmedi (o istanbula gelecekti) suan istanbulda degilim ben sana bugün demedim filan dedi.Buluşma yerine kadar gittim ve ağlayarak eve geri döndüm.Akşam aramış açmadım.Yardımlarınızı bekliyorum:43:

Yola çıkmadan evvel nerdesin diye haberleşmiyor musunuz?:26:

gece konuşmuştuk şu saatte diye söyledik sabahta aradım uyuyakalmasın diye saat yaklaştı ben tabi salak gibi gittim :43: gittiğimle geri geldim hemde ağlayarak :43:

gece konuşmuştuk şu saatte diye söyledik sabahta aradım uyuyakalmasın diye saat yaklaştı ben tabi salak gibi gittim :43: gittiğimle geri geldim hemde ağlayarak :43:

Yok artık ya buluşma saatine yakın sesi çıkmazsa kocamla görüşmeye bile gitmem:19:
Sevdiği kadınla buluşmak için erken bile kalkar insan uyuyakalmasın telaşı bana mı düşmüş?

kızlar eski konumu okuyan belki bilir bir erkek arkadasım vardı bugun görüsecektik ve benimle görüsmedi (o istanbula gelecekti) suan istanbulda degilim ben sana bugün demedim filan dedi.Buluşma yerine kadar gittim ve ağlayarak eve geri döndüm.Akşam aramış açmadım.Yardımlarınızı bekliyorum:43:

ağlama ağlama ,içim burkuldu ,erkek kardeşime benzer bir şey oldu..tam hazırlanmış buluşma için çıkacak..kız arkadaşımın doğum günü var oraya gidicem demiş..ayrıldı kızdan..sizce?

Her zaman bekleten taraf olun, işinizi garantiye alırsınız böylelikle.. :34:
Saat 2 de mi buluşacaksınız, 2 de o buluşacağınız yerde ilk önce o olsun 5 dakika sonra siz gidin..

sabah erken saatte kalktım sırf onun için hasta halimle gittim fön çektirdim kuaförde kendi kendime düşünüyorum şuralara gideriz diye bir günde her şeyi mahfetti. sizlerinde dediği gibi fazla değer verince böyle oluyormuş ayrılmalı mıyım sizce? bu arada kendini haklı çıkartmak için hala konuşuyor sinirlerim hopluyor:47:

sabah erken saatte kalktım sırf onun için hasta halimle gittim fön çektirdim kuaförde kendi kendime düşünüyorum şuralara gideriz diye bir günde her şeyi mahfetti. sizlerinde dediği gibi fazla değer verince böyle oluyormuş ayrılmalı mıyım sizce? bu arada kendini haklı çıkartmak için hala konuşuyor sinirlerim hopluyor:47:

Ben olsam ayrilirdim, sana deger verse heycanla kalkip erkenden giderdi bulusma yerine, seni goresi gelmiyor gibime geldi seni uzmekte istemem kusurma bakmazsin dglmi ama oyle dusunuyorum.
Cok ayip etmis gercekten, ayril bakalim pesinden gelicekmi acaba?

Back
X