• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzgünüm

sizde ahmete yazdığınız msjtan rahtsız olmuşsun benceki kendinizi suçlu hisetmişsiniz gerçekten arkadşça bir msj olsa belki söyleme gereği bile duymumucaktıniz.kaldıki bana göre niye buluşucaksınızki elin adamıyla resim çektirmeye yada o yere gitmeye. karşınızdaki adamda dünden razıymış sizi götürmeye.bunlar yazarken size asla demiyorum kötü niyetlisiniz diye ama birde tam tersini düşünün o yapsa ne hissederdiniz.ali konusndada saçmalsmışsınız kusura bakmayın.saç rengine gelince ortada yıkılacak kadra abartılacak ne var anlayamadım onuda o çok fazla büyütmüş ve madem istediğiniz renk yapacaktınız sormasyınız bence

selam buklelikedi.
cezalıydım yazamadım. konuyu takip ettim.
öncelikle en başta dediğim gibi aranızdaki yaş farkını görmezden gelemiyorum.
mesajlaşmalar konusunda bence zannettiğin kadar suçlu değilsin.
hani o belki acemi ama sen aklı başında biri olmalısın 9 yaş gerçekten çok bir yaş fark , yani herkezin tarzı farklıdır.
ben yapı olarak bence tutucu biriyim tamam çok konuşurum dışa dönüğüm ama yani arkadaşlarımın bile doğum gününü kutlamak bana göre değil erkek olaraktan. yani ilgilenmem sen ilgilenirsin senin bileceğin iş.

saç konusu ise tamamen saçmalık bana göre ne münasebet kızıl yaparsan yıkılırım. ayretten kızıl saç olgun gösterir bence ne kadar yakışırsa yakışssın bir daha düşünme.
bitersede bitsin sen neler yaşadın bumu üzecek seni.
mesajlara verdiğin cevaplar hoşuma gitmedi , sen tamamen suçlu değilsin asla.
sen kendinden yaşça küçük birinin triplerine kurban gitmişsin.
yani erkeğin sudan sebeblerle ağlayabiliyor olması nasıl desem diyemiyorum.
cocukca bu mevzular.

bütün bunlara rağmen bu son ayrılığıa gidiyorsa gitsin, zaten bunlar bana göre sadece bahanedir.

buarada çok uzun diye sitem edenlerede altan almışssın.okumak istemeyen okumaz konuya girdiği gibi çıkarlar.

evet hepsi bu kadar

bu fotograf cekicek olan kişi icin erkek arkadasınız belirtmiş zaten istemedigini siz o kişiye hala ayarlarız gibi birsey neden yazdınızki acıkca erkek arkadasım istemiyor kusura bakma diyebilirdiniz ve eski sevgililerin dogum gunu kutlama olayıda sartmıdır siz bu adamın kızdıgı seyleri surekli yapmıssınız tamam buyuk kocaman seyler degil ama ufak ufak birikir ve en sonunda bitirir ve size yazdımı birsey diye ısrarla soruyorsa evet yazdı bende boyle bir cevap verdim diyebilmeliydiniz

Erkek arkadaşla ne kadar koinuştun onu anlamadım.Eski sevgili dopum günü kutlanası hoş değil ama terslemişsin..Büyük bie suç yok bunda ayrılacak kadar..O şüphelenmiş neden?Sen saklamışsın korkup..Bunlar ayrılacak şey değil.Saç renginde inad gider gibi olmuş..Yıkılırım ne alaka...Arayı düzeltwbilirsiniz...Sen açıkla..Alttan al. Hatalı yerlerinde...

Saç boyası konusunda en azından sen nasıl istersin diye sorup onun gönlünü yapabilirdin.
Özür dili olarak kullanabilirdin bunu.
Yine de bu çok önemli değil de, sana mavi boncuk dağıtan adamlara karşı kibar bir dille
''Uygun bulmuyorum, sevgilimin de hoşlanacağı bir durum değil teşekkür ederim'' demek çok mu zor..
Bu cevapları versen doğru bir duruşun olurdu. Sevgilin seni kısıtlamış olmazdı..

Ben haklı buldum sevgilini maalesef..

Bence ''Yapım gereği insanlara ters ve sert olamıyorum seni üzeceğimi düşünemedim.Lütfen affet ve bundan sonrası için
her şey nasıl güzel olacak gör. '' gibi değer veren mesajlarla gönlünü alabilirsin.

mesajlaşmalarına ağlayan,saçlarını kestaneye boyatmadın diye yıkılan bi adam.ne diyceğimi bilemedim valla.
bence sevgilinin özgüven problemi var.ağlamasından söylemlerinden bu anlaşılıyo ve olgun bi çocuk da değil.
yalan söylemen de hiç hoş değil ayrıca.

şahsen öldürceğini bilsem yalan söylemem.o da bunu bilir.güvenini kırıcak şeyler de yaptım ama yine de bana güvenir.çünkü sorduğunda hep doğruyu söylerim.

Sac renginiz istedigi gibi olmadi diye yikilan adamla bu hayatin zorluklari goguslenmez.
Çok doğru bir yerden baktınız. Belki de böyle. Ama o saç konusunu "Olay saç değil, olay benim küçük isteklerimi umursamayışın ve üzerine de bunu yapışın" diyor. Yani küçük istekler dediği de onun beni daha çok araması, benim daha az arıyor olmam, o fotoğraf çek yolla dediğinde bunu bazen unutup yollamamam gibi şeyler. Üzerine de saç konusu olması onu yıktı.

mesajlaşmalarına ağlayan,saçlarını kestaneye boyatmadın diye yıkılan bi adam.ne diyceğimi bilemedim valla.
bence sevgilinin özgüven problemi var.ağlamasından söylemlerinden bu anlaşılıyo ve olgun bi çocuk da değil.
yalan söylemen de hiç hoş değil ayrıca.

şahsen öldürceğini bilsem yalan söylemem.o da bunu bilir.güvenini kırıcak şeyler de yaptım ama yine de bana güvenir.çünkü sorduğunda hep doğruyu söylerim.

Yalan konusunda haklısınız. Olay çıkmasın diye saklamak eşittir yalan söylemek. Başka hiçbir konuda yalan söylemedim ki. Bunlarda da niyetim belliydi. Kmseyle gizlice görüştüğüm, buluştuğum, telefonlaştığım yok.

Öyle bir hallere girdi ki, hastalanıp yataklara düştü zaten bu konular üzerine. Bilemiyorum ben de artık nasıl düşüneceğimi.

selam buklelikedi.
cezalıydım yazamadım. konuyu takip ettim.
öncelikle en başta dediğim gibi aranızdaki yaş farkını görmezden gelemiyorum.
mesajlaşmalar konusunda bence zannettiğin kadar suçlu değilsin.
hani o belki acemi ama sen aklı başında biri olmalısın 9 yaş gerçekten çok bir yaş fark , yani herkezin tarzı farklıdır.
ben yapı olarak bence tutucu biriyim tamam çok konuşurum dışa dönüğüm ama yani arkadaşlarımın bile doğum gününü kutlamak bana göre değil erkek olaraktan. yani ilgilenmem sen ilgilenirsin senin bileceğin iş.

saç konusu ise tamamen saçmalık bana göre ne münasebet kızıl yaparsan yıkılırım. ayretten kızıl saç olgun gösterir bence ne kadar yakışırsa yakışssın bir daha düşünme.
bitersede bitsin sen neler yaşadın bumu üzecek seni.
mesajlara verdiğin cevaplar hoşuma gitmedi , sen tamamen suçlu değilsin asla.
sen kendinden yaşça küçük birinin triplerine kurban gitmişsin.
yani erkeğin sudan sebeblerle ağlayabiliyor olması nasıl desem diyemiyorum.
cocukca bu mevzular.

bütün bunlara rağmen bu son ayrılığıa gidiyorsa gitsin, zaten bunlar bana göre sadece bahanedir.

buarada çok uzun diye sitem edenlerede altan almışssın.okumak istemeyen okumaz konuya girdiği gibi çıkarlar.

evet hepsi bu kadar

Teşekkür ederim cevabın için. Daha önceki konularımı, nasıl bir durumda olduğumu en iyi bilenlerden birisin.

Haklısın. Yaş farkı çok fazla. Belki de bu sebepten problemler büyüyor. Kafam çok karışık inan. Bir yandan şimdiye kadar olmadığım kadar mutlu oldum. Çok eğlendim. Keyifli vakit geçirdim. Çok değer verdi bana gerçekten. "biz ayrılırsak bir gün, ya başkası gelip de seni mutlu edemezse, ben buna çok üzülürüm" diyen de bir insan.

Dediğin gibi, neler yaşadım ben. O kadar zordu ki o günler. Hepsini de atlattım. Alınması çok zor kararlar aldım, hayatımı değiştirdim. Psikolojim her anlamda çöktü. Onların üstesinden gelebildiğime göre bunun da gelirim heralde.

Tek kaygım, galiba mutluluğu asla yakalayamayacağım. Asla huzurlu ve mutlu bir yuvam olamayacak galiba benim. :KK42:

Saç boyası konusunda en azından sen nasıl istersin diye sorup onun gönlünü yapabilirdin.
Özür dili olarak kullanabilirdin bunu.
Yine de bu çok önemli değil de, sana mavi boncuk dağıtan adamlara karşı kibar bir dille
''Uygun bulmuyorum, sevgilimin de hoşlanacağı bir durum değil teşekkür ederim'' demek çok mu zor..
Bu cevapları versen doğru bir duruşun olurdu. Sevgilin seni kısıtlamış olmazdı..

Ben haklı buldum sevgilini maalesef..

Bence ''Yapım gereği insanlara ters ve sert olamıyorum seni üzeceğimi düşünemedim.Lütfen affet ve bundan sonrası için
her şey nasıl güzel olacak gör. '' gibi değer veren mesajlarla gönlünü alabilirsin.

Doğru söylüyorsunuz. Bunu yapmalıydım. Korku ve kaygılarımdan dolayı saçmasapan davrandım evet. Başkalarında kızdığım şeyleri ben yaptım. Kafam çok karışıktı o sıralar. Yazın oldu bu olayların hepsi.

Yaş farkı çok fazla... erkeğin kadından 10 yaş büyük olduğu durumlarda bile fazla geliyor bana.. bir de erkeklerin geç olgunlaştığını düşünürsek sizin aranızdaki fark çok çok fazla...

Mesajlara ağlaması, sürekli o ne yazdı bu ne yazdı diye sorması tamamen "çocukluk"...

Sevgiliniz 9 yaş küçükmüş ama sizden daha olgunmuş. Ne kadar çok ve gereksiz yalanlar söylemişsiniz. Niye sakladınız bunları niye yıkılırım dediği halde gidip yine kızıla boyadınız. Madem onun istediğini yapmayacaktınız niye fikrini sordunuz? Yaptıklarınız gerçekten çok tuhaf ben olsam bende güvenmezdim size.

Yaptıklarınız belki çok küçük görünebilir sizin gözünüze ama güven işte tam da bu hareketler ve yalan söylemeler yüzünden bitiyor.

Resmen dalga gecmissin adamla sen...

Benim esim bir bayanla Fotograf icin yazisacak ve bulusacak , inun fotografjni duvarda ben cizerim ..

Ve bana yikilirim dicek , ben inadina baska renk yapacam..

Yani resmen dalga gecmissin adamla.

Back
X