- 7 Ekim 2009
- 566
- 202
- 333
Kusura bakmayın yaa gerçekten. Çok kafam karışık. Düşünemedim. Bir an önce yazayım dedim.uzun zamandır kitap okuyamıyordum iyi oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın yaa gerçekten. Çok kafam karışık. Düşünemedim. Bir an önce yazayım dedim.uzun zamandır kitap okuyamıyordum iyi oldu![]()
Çok doğru bir yerden baktınız. Belki de böyle. Ama o saç konusunu "Olay saç değil, olay benim küçük isteklerimi umursamayışın ve üzerine de bunu yapışın" diyor. Yani küçük istekler dediği de onun beni daha çok araması, benim daha az arıyor olmam, o fotoğraf çek yolla dediğinde bunu bazen unutup yollamamam gibi şeyler. Üzerine de saç konusu olması onu yıktı.Sac renginiz istedigi gibi olmadi diye yikilan adamla bu hayatin zorluklari goguslenmez.
mesajlaşmalarına ağlayan,saçlarını kestaneye boyatmadın diye yıkılan bi adam.ne diyceğimi bilemedim valla.
bence sevgilinin özgüven problemi var.ağlamasından söylemlerinden bu anlaşılıyo ve olgun bi çocuk da değil.
yalan söylemen de hiç hoş değil ayrıca.
şahsen öldürceğini bilsem yalan söylemem.o da bunu bilir.güvenini kırıcak şeyler de yaptım ama yine de bana güvenir.çünkü sorduğunda hep doğruyu söylerim.
selam buklelikedi.
cezalıydım yazamadım. konuyu takip ettim.
öncelikle en başta dediğim gibi aranızdaki yaş farkını görmezden gelemiyorum.
mesajlaşmalar konusunda bence zannettiğin kadar suçlu değilsin.
hani o belki acemi ama sen aklı başında biri olmalısın 9 yaş gerçekten çok bir yaş fark , yani herkezin tarzı farklıdır.
ben yapı olarak bence tutucu biriyim tamam çok konuşurum dışa dönüğüm ama yani arkadaşlarımın bile doğum gününü kutlamak bana göre değil erkek olaraktan. yani ilgilenmem sen ilgilenirsin senin bileceğin iş.
saç konusu ise tamamen saçmalık bana göre ne münasebet kızıl yaparsan yıkılırım. ayretten kızıl saç olgun gösterir bence ne kadar yakışırsa yakışssın bir daha düşünme.
bitersede bitsin sen neler yaşadın bumu üzecek seni.
mesajlara verdiğin cevaplar hoşuma gitmedi , sen tamamen suçlu değilsin asla.
sen kendinden yaşça küçük birinin triplerine kurban gitmişsin.
yani erkeğin sudan sebeblerle ağlayabiliyor olması nasıl desem diyemiyorum.
cocukca bu mevzular.
bütün bunlara rağmen bu son ayrılığıa gidiyorsa gitsin, zaten bunlar bana göre sadece bahanedir.
buarada çok uzun diye sitem edenlerede altan almışssın.okumak istemeyen okumaz konuya girdiği gibi çıkarlar.
evet hepsi bu kadar
Saç boyası konusunda en azından sen nasıl istersin diye sorup onun gönlünü yapabilirdin.
Özür dili olarak kullanabilirdin bunu.
Yine de bu çok önemli değil de, sana mavi boncuk dağıtan adamlara karşı kibar bir dille
''Uygun bulmuyorum, sevgilimin de hoşlanacağı bir durum değil teşekkür ederim'' demek çok mu zor..
Bu cevapları versen doğru bir duruşun olurdu. Sevgilin seni kısıtlamış olmazdı..
Ben haklı buldum sevgilini maalesef..
Bence ''Yapım gereği insanlara ters ve sert olamıyorum seni üzeceğimi düşünemedim.Lütfen affet ve bundan sonrası için
her şey nasıl güzel olacak gör. '' gibi değer veren mesajlarla gönlünü alabilirsin.