• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok uzgunum

evet ailede ondan saygisizida degerliside yok.anaya babaya her tavri yapar ama yinede hic ona kirilmazlar.varsa yoksa ogullari gelinleri.
öyledır zaten hep..utanmaz nasıl yok sayar aldıklarını?
bildiğim bişi varsa
kesınlıkle para konularında kımseyle alıs verıs yapmayacaksın.. ya paranı unutacaksın, ya da akrabanı veya dostunu

abin gibiler çok ballı oluyorlar.yüzsüz herif n'olcak..
dua et eşin bişi demıyor sana.. gerçi nasıl demıyor ona da hayret ve maşallah..
annen de ömür törpüsü maşallah, ana degıl düşman sanki.
ben encokta anneme sasiyorum ve uzuluyorum.istiyorum diye resmen dusman

resmen icim yaniyo suan
bak eşinde bişi demıyormus sanslısın en azından.. abın gıbılerden insanın parasını almak çok zordur, ayak ustu kırk takla atarlar böylelerı.
madem sevgılı annecıgın ve abıcıgın sana böyle davranıyorlar
sende takmayacaksın. aslında yerıne olsam okkalı bir tartısırım telde annemle ve uzun süre konusmam ;) bazen bu şekilde olmak zorundadır bazı şeyler.

öyledır zaten hep..utanmaz nasıl yok sayar aldıklarını?
bildiğim bişi varsa
kesınlıkle para konularında kımseyle alıs verıs yapmayacaksın.. ya paranı unutacaksın, ya da akrabanı veya dostunu
Birde oyle dindarlij yapar yatar karkar namaz kilar.aklinca herseye dikkat eder.herkesi kinar.

bak eşinde bişi demıyormus sanslısın en azından.. abın gıbılerden insanın parasını almak çok zordur, ayak ustu kırk takla atarlar böylelerı.
madem sevgılı annecıgın ve abıcıgın sana böyle davranıyorlar
sende takmayacaksın. aslında yerıne olsam okkalı bir tartısırım telde annemle ve uzun süre konusmam :KK66: bazen bu şekilde olmak zorundadır bugun bazı şeyler.
Bugun tartistim biraz ama sonuc bisuru beddua etti ve telibkapatti,ona bole yaptigim icin ilerde anlarmisim

Birde oyle dindarlij yapar yatar karkar namaz kilar.aklinca hersey dikkat eder.herkesi kinar.
aklınca allahı kandırıyor böylelerı..ama allah bır tepelerınden bakar
o zaman görürler gunlerını.. bu altın konusu eşinle sorun bıle olabılırdı ve büyürdü bu sorun.

aklınca allahı ka. ndırıyor böylelerı..ama allah bır tepelerınden bakar
o zaman görürler gunlerını.. bu altın konusu eşinle sorun bıle olabılırdı ve büyürdü bu sorun.
Umrunda degilki ne msjlar attim esim kiziyo yuvam yikilacak diyr.kac kerede aradim acmiyo.tmm durumu yoktur anlarim insan gibi anlatsa

Vermezsen yuvam yıkılacak falan demeyin, şimdi ses çıkarmayan eşiniz bunu duyunca hoş karşılamaz bence.
Bedduasını falan tabi ki tınlamayın, borcuna sadık olmayı öğrensin boş konuşacağına.

ne kadar borcu kaldı peki size ?

Back
X