- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
lutfen tasimayin konumu en azindan yarin tasiyin bikac oneri alayim :'(
bebegim azilarini cikariyor ve cok aci cekiyor...
gece cok agliyor bi babasi bi ben kucakta koridor boyunca sabaha kadar volta atiyoruz...
sik sik fitil veriyorum yavrum yanagini gosterip agliyor...
bende agliyorum.
yahu azi disler boyle mi cikar?
daha onceki disleri bu kadar olmamisti kizim agziascik dolasiyor kapayamiyor agzini.ateside 39 du cuma gunu gecesi basladi pazar ates bitti ama agrisi cok elimi tutup yanagina goturuyor :'( :'( :'(
bugun dr goturecez acile dr da 3 saat dagin basindayiz
ya arkadaslar biseyler soyleyin agzina dokundurtmuyo bile agladikca bakiyorum dis yok gorunurde ishal yok.
parmagini sokup kasiyo agiz salyasi sip sip damliyo resmen.
dis bukadar agri yapar mi netten baktim millet atesten dertli acaba kizima cok duskunum ya olaylari yanlis mi degerlendiriyorum.
valla bittim psikoljik olarak yazarken bile burnumun diregi sizliyor...
bebegim azilarini cikariyor ve cok aci cekiyor...
gece cok agliyor bi babasi bi ben kucakta koridor boyunca sabaha kadar volta atiyoruz...
sik sik fitil veriyorum yavrum yanagini gosterip agliyor...
bende agliyorum.
yahu azi disler boyle mi cikar?
daha onceki disleri bu kadar olmamisti kizim agziascik dolasiyor kapayamiyor agzini.ateside 39 du cuma gunu gecesi basladi pazar ates bitti ama agrisi cok elimi tutup yanagina goturuyor :'( :'( :'(
bugun dr goturecez acile dr da 3 saat dagin basindayiz
ya arkadaslar biseyler soyleyin agzina dokundurtmuyo bile agladikca bakiyorum dis yok gorunurde ishal yok.
parmagini sokup kasiyo agiz salyasi sip sip damliyo resmen.
dis bukadar agri yapar mi netten baktim millet atesten dertli acaba kizima cok duskunum ya olaylari yanlis mi degerlendiriyorum.
valla bittim psikoljik olarak yazarken bile burnumun diregi sizliyor...