Cok uzgunum...

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
lutfen tasimayin konumu en azindan yarin tasiyin bikac oneri alayim :'(
bebegim azilarini cikariyor ve cok aci cekiyor...
gece cok agliyor bi babasi bi ben kucakta koridor boyunca sabaha kadar volta atiyoruz...
sik sik fitil veriyorum yavrum yanagini gosterip agliyor...
bende agliyorum.
yahu azi disler boyle mi cikar?
daha onceki disleri bu kadar olmamisti kizim agziascik dolasiyor kapayamiyor agzini.ateside 39 du cuma gunu gecesi basladi pazar ates bitti ama agrisi cok elimi tutup yanagina goturuyor :'( :'( :'(
bugun dr goturecez acile dr da 3 saat dagin basindayiz :KK43:
ya arkadaslar biseyler soyleyin agzina dokundurtmuyo bile agladikca bakiyorum dis yok gorunurde ishal yok.
parmagini sokup kasiyo agiz salyasi sip sip damliyo resmen.
dis bukadar agri yapar mi netten baktim millet atesten dertli acaba kizima cok duskunum ya olaylari yanlis mi degerlendiriyorum.
valla bittim psikoljik olarak yazarken bile burnumun diregi sizliyor...

Benim kizimda da oluyor mizirdanma ama oyle surekli aglama olmadi ates icin surup verseydiniz keske fitil kullanmak zararli diye biliyirum hemen bi doktora goturun ates icin gecmis olsun canim ins cikarirlar biran once

Benim kizimda da oluyor mizirdanma ama oyle surekli aglama olmadi ates icin surup verseydiniz keske fitil kullanmak zararli diye biliyirum hemen bi doktora goturun ates icin gecmis olsun canim ins cikarirlar biran once

kiziniz azilarini mi cikardi!??
atesi dustu ates zaten vucudun savunmasi atesten kormuyorum atesi suan normal beni uzun kizimin aci cekmesi aci cekiyor bildiginiz :KK43: :KK43: :KK43:
ben bunun cevabini ariyorum baska azi cikarirken aci ceken bebis annesi var mi

Devamlı fitil kullanmayın lütfen, çok zararlı. En son kullanmanız gereken o.

Ateş düşürücü alın iki adet. Dönüşümlü kullanın, yeterli.

Soğutulmuş meyveler verin eline, kemirebileceği; havuç gibi.

Azı dişleri tam da bu anlattığınız gibi çıkıyor. Zor gerçekten.

kiziniz azilarini mi cikardi!??
atesi dustu ates zaten vucudun savunmasi atesten kormuyorum atesi suan normal beni uzun kizimin aci cekmesi aci cekiyor bildiginiz :KK43: :KK43: :KK43:
ben bunun cevabini ariyorum baska azi cikarirken aci ceken bebis annesi var mi
Azi cikarmadi ama kopek dişlerini cikarinca oyle olmustu

• Beğen
Reactions: nio
Devamlı fitil kullanmayın lütfen, çok zararlı. En son kullanmanız gereken o.

Ateş düşürücü alın iki adet. Dönüşümlü kullanın, yeterli.

Soğutulmuş meyveler verin eline, kemirebileceği; havuç gibi.

Azı dişleri tam da bu anlattığınıcz gibi çıkıyor. Zor gerçekten.

O fitil meselesini bende cok arastirdim surupla aralarinda neredeyse fark yok hemde fitilde sakinlestirici oldugu icin rahatlatiyor...surup denedim hic fayda etmedi.
ben soyle dusunuyorum cok basimiz agrisa ve tahammul edemesek agri kesici almayi dusunurmuduk?
yada herhangi bir agri durumunda tiptan faydalanmazmiydik?
peki bebeklere aci cektirmek (igiligi icin bile olsa) neden?
bu kadar hap fitil vs zehir degil ya olsa cok agir bir yan etkisi millet satmazdi ne bileuim caresizim cok.
brn bebek biskuvisi bebek ekmegini bile evde kendim yaparim ama aci cekince veriyorum fitili yanaklarini tutup yerlere atiyor kendini... :KK43: :KK43: :KK43:
pff offf diyo kucucuk bebek :KK43:

Çocuktan çocuğa değişiklik gösteriyor tabi zor çıkarmak.ben 20lik diş çıkarırken bile dayanamıyordum çocuk nasıl dayansın.soğuk havuç verin eline sürtsün.yeşil soganin beyaz kısmı da iyi geliyor ama sert olacak .soğuk olursa daha lokal anestezi etkisi yapar.bir an önce çıkarır inşallah

• Beğen
Reactions: nio
Çocuktan çocuğa değişiklik gösteriyor tabi zor çıkarmak.ben 20lik diş çıkarırken bile dayanamıyordum çocuk nasıl dayansın.soğuk havuç verin eline sürtsün.yeşil soganin beyaz kısmı da iyi geliyor ama sert olacak .soğuk olursa daha lokal anestezi etkisi yapar.bir an önce çıkarır inşallah

insallah sagolun.
eline veriyoruz ama agzina goturmuyor :KK43:
dis jeli suruyorum ben ancak

Korkuyordur şu an agridigi için bir kere siz yapsanız iyi olduğunu anlar kendisi yapar artık
deniycem mutlaka...ne soğan mevsimi nede havuç ..
sulu dişliğini mi koysam acaba :KK43:

doktordan geldik kızımın 2 azı dişi çıkmış ucunu gördük :)

X