- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 35
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Allah sifa versin. Neden atmiyor kalbi nedir yani bunu o duruma sokan?Kizlar selamlar.
6+4 günlük hamileyim bugün bebegimin kalp atışlarını dinledi doktor , kalbi çok yavaş atıyor . Normalde 105 olmasi gerekirken 50 civarında dedi. Şuan %50 -50 sansimiz var ya yasayacak yada kalbi duracak .. haftaya tekrar bakılacak hiç böyle bir durum başına gelen var mı. Çok Üzgünüm tüm dünyam başıma yıkıldı.
Çok kötüyüm , sürekli dr dr gezmekten yoruldum gözümün yaşı kurumuyor sürekli farklı bir sorun şimdi de bu geldi başıma ben ondan nasıl kopacağım.Canım kıyamam sana dua et hemen kötüye yorma
Yani bir nedeni yok zaten düşük tehlikem olduğu için ilaç kullanıyordum. Dr genetik bir hastalığı olabilir zaten öyleyse kalbi kendiliginde duracak dedi o zaman kürtajla alacağız soylediAllah sifa versin. Neden atmiyor kalbi nedir yani bunu o duruma sokan?
Son zamanlarda sen ruhsal bir süreçteydin bu durum bebegi etkiledi anlasilan. Hemen toparla kendini. Çözüm sende o zaman.Yani bir nedeni yok zaten düşük tehlikem olduğu için ilaç kullanıyordum. Dr genetik bir hastalığı olabilir zaten öyleyse kalbi kendiliginde duracak dedi o zaman kürtajla alacağız soyledi
Dünyan başına yıkılmasın, şöyle düşün sağlıklı bir Bebek değilse düşmesi daha iyi. İlk gebeliğinse hayal kırıklığını anlıyorum tabi ama hayırlısı olsun, eğer bunu kaybedersen en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşarsın inş.Kizlar selamlar.
6+4 günlük hamileyim bugün bebegimin kalp atışlarını dinledi doktor , kalbi çok yavaş atıyor . Normalde 105 olmasi gerekirken 50 civarında dedi. Şuan %50 -50 sansimiz var ya yasayacak yada kalbi duracak .. haftaya tekrar bakılacak hiç böyle bir durum başına gelen var mı. Çok Üzgünüm tüm dünyam başıma yıkıldı.
EvettSon zamanlarda sen ruhsal bir süreçteydin bu durum bebegi etkiledi anlasilan. Hemen toparla kendini. Çözüm sende o zaman.
İlk gebeligimDünyan başına yıkılmasın, şöyle düşün sağlıklı bir Bebek değilse düşmesi daha iyi. İlk gebeliğinse hayal kırıklığını anlıyorum tabi ama hayırlısı olsun, eğer bunu kaybedersen en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşarsın inş.
Benim 2. Gebelik kaybımda önce yavaş olan kalp atımı sonra durmuştu maalesef. Ve kürtajla sonlandırdık.
Umudunu kaybetme bir kere. Yarı yarıya şansı varken suan bu durumda olman o şansı düşürüyor farkinda ol biraz silkelen ve kendini mutlu hissettigin yer ailenin yani ise, cocuk dogana kadar oraya git.İlk gebeligimçok üzüldüm. . Kendimi alistiramiyorum:*(
Benim kızımın kalp atışlarını 8 haftalıkken duyulmuştu bence çok erkenKizlar selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?