Çok Üzgünüm :((

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
35
Kizlar selamlar.
6+4 günlük hamileyim bugün bebegimin kalp atışlarını dinledi doktor , kalbi çok yavaş atıyor . Normalde 105 olmasi gerekirken 50 civarında dedi. Şuan %50 -50 sansimiz var ya yasayacak yada kalbi duracak .. haftaya tekrar bakılacak hiç böyle bir durum başına gelen var mı. Çok Üzgünüm tüm dünyam başıma yıkıldı.

Canım kıyamam sana dua et hemen kötüye yorma

Kizlar selamlar.
6+4 günlük hamileyim bugün bebegimin kalp atışlarını dinledi doktor , kalbi çok yavaş atıyor . Normalde 105 olmasi gerekirken 50 civarında dedi. Şuan %50 -50 sansimiz var ya yasayacak yada kalbi duracak .. haftaya tekrar bakılacak hiç böyle bir durum başına gelen var mı. Çok Üzgünüm tüm dünyam başıma yıkıldı.
Allah sifa versin. Neden atmiyor kalbi nedir yani bunu o duruma sokan?
Sen üzüntü yapmamalisin, önceki konunu hatirliyorum bak. Bebegine yansitma lütfen.
Sen pozitif olacaksin ki, bebek iyilessin.

İnşallah çok sağlıklı olarak dünyaya gelir bebeğin. Dua ederim senin için.

Allah sifa versin. Neden atmiyor kalbi nedir yani bunu o duruma sokan?
Yani bir nedeni yok zaten düşük tehlikem olduğu için ilaç kullanıyordum. Dr genetik bir hastalığı olabilir zaten öyleyse kalbi kendiliginde duracak dedi o zaman kürtajla alacağız soyledi

Yani bir nedeni yok zaten düşük tehlikem olduğu için ilaç kullanıyordum. Dr genetik bir hastalığı olabilir zaten öyleyse kalbi kendiliginde duracak dedi o zaman kürtajla alacağız soyledi
Son zamanlarda sen ruhsal bir süreçteydin bu durum bebegi etkiledi anlasilan. Hemen toparla kendini. Çözüm sende o zaman.

Kizlar selamlar.
Dünyan başına yıkılmasın, şöyle düşün sağlıklı bir Bebek değilse düşmesi daha iyi. İlk gebeliğinse hayal kırıklığını anlıyorum tabi ama hayırlısı olsun, eğer bunu kaybedersen en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşarsın inş.

Benim 2. Gebelik kaybımda önce yavaş olan kalp atımı sonra durmuştu maalesef. Ve kürtajla sonlandırdık.

Dünyan başına yıkılmasın, şöyle düşün sağlıklı bir Bebek değilse düşmesi daha iyi. İlk gebeliğinse hayal kırıklığını anlıyorum tabi ama hayırlısı olsun, eğer bunu kaybedersen en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşarsın inş.

Benim 2. Gebelik kaybımda önce yavaş olan kalp atımı sonra durmuştu maalesef. Ve kürtajla sonlandırdık.
İlk gebeligim :( çok üzüldüm. . Kendimi alistiramiyorum:*(

İlk gebeligim :KK43: çok üzüldüm. . Kendimi alistiramiyorum:*(
Umudunu kaybetme bir kere. Yarı yarıya şansı varken suan bu durumda olman o şansı düşürüyor farkinda ol biraz silkelen ve kendini mutlu hissettigin yer ailenin yani ise, cocuk dogana kadar oraya git.
Buraya konu acip içini daha da karartma, toparlan bakalim.:KK20:

Kizlar selamlar.
Benim kızımın kalp atışlarını 8 haftalıkken duyulmuştu bence çok erken

Dualarım sizinle :KK200: Bebeğiniz ve sizin için en güzeli olsun inşallah. Kötü düşünmeyin eminim yeniden artacak kalp atışları ve sağlıkla alacaksınız kucağınıza bebeğinizi.

Senin ruh halini bebeğin hissediyor lütfen üzülme dik dur o bebek eğer sağlıklıysa mutlaka tutunacaktır. Dr un söylediğine göre düşüklerin çok büyük bir kısmı kromozon bozukluğundan kaynaklanır. Yani doğanın Kanunu sağlıklı bebek değilse düşer. Duygusal düşünmediğinde mantıklı ama kalbimiz var işte. Allah sakat yavrusu olanlara da sabır ve sevgi versin kalplerine. Evlat nasıl olursa olsun candır.
Güzel düşün Güzel olsun. Kalbi durmuş aldırın dedikleri bebek sağlıklı doğuyor. P yüzden hemen kötü düşünmeyin

Back
X