COK ÜZGÜNÜM:(:(

Arkadaşlar bu dünyanın nimetleri her insan için!ayrıca konu sahibi ,ben ayetsiz yada hadissiz açıklamaları pek dinlemiyorum!Buna dikkat edin bence!

Gençler sakin olun
Fetva veren çok olur, o hocada doğru mu diyo yanlış mı anlatıyo ben bilemem
Ama aklımıza takılan birşey varsa araştırmakta fayda var
Nasıl doktora gidince içimiz rahat etmeyince başka doktora da danışıyoruz
Aynen öyle, başka hocalara da danışabilirsiniz

Benim bilgim yok işkembeden atamam
Başınız sağ olsun

arkadaşlar merhaba dun mustafa karataşın sahurdakı programını dınlıyodum bı bıyan soru sordu 3 düşük yapmıs kendılıgınden olan düşüklermiş bunlar ahirette onları görebılcekmıyim dedi hocada dunyaya gelıp ses cıkarmayan bır bebegı anne ahırete göremez dedı :KK43:bn 8 ve 14 haftalık yavrularımı haybettım karnımda ve tek tesellım onları ahırete görebılmektı ve hoca boyle diyınce cok üzüldüm:KK43::KK43:bıze buyuklermızden hep ahırete bebeklerımız görebılcegımız cennete bızı bekledıklerı fılan söylenıyodu ...
Ben bu işleri çok bilmem ama cennete gidince istediğimiz herşeyin olacağını biliyoruz hepimiz. Sizde bebeklerinizi görmek istersiniz. Allah'ın gücü onları size göstermeye yeter .
Rabbim sağlık bir evlat versin inşaallah size

Dini içerikli konular yasaktır.

Yalnız televizyona çıkan birçok insanın ne diyecek acaba diye dinlediği bu zatların özellikle hassas konularda, insanların üzüleceği konularda keskin açıklamalar yapmalarını hoş bulmuyorum, gerçeğe aykırı yorumlarda yapsınlar demiyorum lakin daha anne karnındayken ölen bebeleri için üzülen, acı çeken kadınlarımız varken göremezsiniz demek yerine Allah bilir, Allah herşeye kadirdir, umulur ki yüreği evlat acısıyla kavrulan bu kadınlarımız cennette yavrularıyla bir araya gelsinler inşallah demek zor değildir.

Yavrularını yitiren tüm kadınlarımızın başı sağolsun, Allah sabırlar versin, bir daha evlat acısıyla sınamasın inşallah.

Back
X