COK ÜZGÜNÜM:(:(

Adam bir şey dedi diye ne kadar kötülenmiş burda ya. Ben M.Karataş'ı beğenerek izliyorum, her zaman takip etmiyorum ama şu ana kadar mantığıma aykırı bir şey duymadım kendisinden. Ben mi çok salağım da bu adam bilgisiz, cahil, amacı sırf para kazanmak diye düşünmeden onu izliyorum.... İnsanların hoşuna gitsin diye doğru bildiğini yanlış mı söylesin adam.
Görmediğiniz bir bebeği özlemeniz de mümkün değil zaten, ayrıca ahirette tüm dertler sıkıntılar yok olacağına göre, zaten bunun acısını hatırlamayacaksınız bile.
ALLAH sağlıklı yavrular nasip etsin size inşaallah.
hiç beeğinizi kaybettiniz mi. konu sahibi şu anki acı ve isteği doğrultusunda böyle konuşuyor. ölümden sonraki durumu zaten kimse bilemez ki.

ben de ruh hemen üfleniyor diye biliyorum. Allah ın merhameti herşeyden büyük. senşn annelik duygundan bile. sen dua edersen neden göremeyesin :) onun da ruhu vardı

adamlar daha imsak vaktine karar veremiyor, siz ahirette göreceğiniz bebeklerinizle ilgili söylediği şeye üzülüyorsunuz. birinin dediği öbürününkini tutmuyor ki hangisine inanacaksınız.
Ancak bu kadar güzel cevap verilir bu konuya.

Konu sahibi neyin neolacağını Allah bilir.Geçmiş olsun sana ama ahirette görüp göremeyeceğin gibi konulara kafanı takma.Allah tan geldi de.Önüne bak.Sağlık sıhhat hayırlar dile.Sabır ve bir daha yaşatmamasını dile.

herkesın kendı gorusu canım burdakı arkadaslarımızda duuncelerını soylemekte ozgur sen anne degılsın galıbakı gormedıgın bebegı ozluyosun dıyosun oyle bır ozlenıyokı rabbım sana ole bır hıs verıyookı bn onu dogurdugumdakı sancılarımın yanında yurek yangınım da vardı ve daha buyuktu canınmdan parça koptu tek bı odada rabbımle bas basa kaldım ölü yavrumu dogurmak ıcın dı sancılarım bebek seslerı hala kulagımda ama benım bebegım aglamıcaktı koklayamacaktım oylece bıraktım yavrumu kanlar ıcınde bıtıı dedım hemsırelere bakamadım yavruma doya doya :KK43:

ben de ruh hemen üfleniyor diye biliyorum. Allah ın merhameti herşeyden büyük. senşn annelik duygundan bile. sen dua edersen neden göremeyesin :) onun da ruhu vardı
EVET BNDE DUYMUSTUM 4. AYDAN SONRa oluyo dıye duymustum ama ben bebegımın ultrasyonda kıpırtadıgını fılan hep gormustum

Sonuçta dilek dua diye birşey var.dua ediyoruz vekabul oluyor değil mi. bir annenin kaybettiği yavrusunu görmek istemesi en büyük duasıdır bence ve aalh okadar büyük o kadar yüce kio ne ister de olmaz. onun hikmetine sual mi olur. sen içini rahat tut canım. yavruların için dua et.
dua edıyorum canım her zaman hıcbı zaman unutmıcam onları ve rabbım kulu ıstedıkten sonra kalpten ıstedıkten sonra kabul eder dıyorum

allah razı olsun kardeşim 2 ay once kaybettım bebegımı normal dogumla aldırmak zorunda kaldım canım bebegımı genetık ıncelemeye vercektım bebek uygun degıl dedıler rahatsızdı yavrum saglık sorunları vardı bıde 1 hafta ölü kalmıstı karnımda bızde esımle kan verdık bakalım canım bıdakı ayın sonunda cıkcak sonucum onu beklıyorum
allah korumus seni. zehirlenebilirdin de. bundan sonraki surecte sen bol bol duani et jer zaaanki gibi kafani gonlunu bulandirma yasamayan anlayamaz seni. Rabbim yardimcin olsun. Kimseyi evlatla sinamasin...

bırde bana otopsı secenegı var demıslerdı bn kıyamadım yavruma yaptırmadım :KK43:
neyse artik canim. insallah bundan sonraki gebeligin saglikli okur. hem zor olsa da normal dogum olmus. kendini daa cabuk toparlarsin. insallah tez vakitte cok aratmadan aglatmadan nasip eder yaradanim...

hiç beeğinizi kaybettiniz mi. konu sahibi şu anki acı ve isteği doğrultusunda böyle konuşuyor. ölümden sonraki durumu zaten kimse bilemez ki.

Niye hemen yok senin çocuğun var mı yok sen bebeğini hiç kaybettin mi ye getiriyorsunuz ki konuyu? Bir özlemi bir acıyı anlayabilmem için illa evladımı kaybetmiş olmam mı gerekir, en az o kadar sevdiğim başka bir şey olamaz mı?
Görmediğiniz tanımadığınız bir şeyi özlemezsiniz bu kadar net! Ha merak edersin, bir kerecik görseydim dersin üzülürsün için yanar, o başka bir acıdır tabi ki.
Öbür dünyaya gidip gelen kimse yok, bu mantıkla gidecek olursak peygamberlere de inanmamamız gerekirdi. İnsanlar bir eğitim almış, bildiklerini anlatıyorlar, herkese işimize gelmeyen bir şey söylediğinde amaan bu şöyle böyle zaten diye yaklaşmak doğru değil.
Ben konu sahibinin ahirette böyle bir istek, hasret içinde olacağını, aklına bile gelmeyeceğini düşündüğüm için bu kadar kafasına takmasına gerekmediğini düşünüyorum, doğrusunu ALLAH bilir tabi.

Niye hemen yok senin çocuğun var mı yok sen bebeğini hiç kaybettin mi ye getiriyorsunuz ki konuyu? Bir özlemi bir acıyı anlayabilmem için illa evladımı kaybetmiş olmam mı gerekir, en az o kadar sevdiğim başka bir şey olamaz mı?
Görmediğiniz tanımadığınız bir şeyi özlemezsiniz bu kadar net! Ha merak edersin, bir kerecik görseydim dersin üzülürsün için yanar, o başka bir acıdır tabi ki.
Öbür dünyaya gidip gelen kimse yok, bu mantıkla gidecek olursak peygamberlere de inanmamamız gerekirdi. İnsanlar bir eğitim almış, bildiklerini anlatıyorlar, herkese işimize gelmeyen bir şey söylediğinde amaan bu şöyle böyle zaten diye yaklaşmak doğru değil.
Ben konu sahibinin ahirette böyle bir istek, hasret içinde olacağını, aklına bile gelmeyeceğini düşündüğüm için bu kadar kafasına takmasına gerekmediğini düşünüyorum, doğrusunu ALLAH bilir tabi.[/QUOT
canım sende kendıne haklsın ama terslemek maksadında yazmadım sadece gormedıgın bırı ıcın hıssedıklerımı anlamsız buldugun ıcın yazdım o sekılde ordakı yazdıgım ayrı bı konu ınnkı sı-oyle dıyeyım sana yasmadan anlayamsın bende oyle dusunuyodum 3 ay once ama sımdı cok farklı bakıyorum rabbım bebegıı ana rahmıe dusurdugun gun bagı kuruyo hanı annlerımız derya anne olunca anlarsın lafı cok dıogru bır kelıme o yuzden senı terslemek adına ınanın yazmadım

Ben konu sahibinin ahirette böyle bir istek, hasret içinde olacağını, aklına bile gelmeyeceğini düşündüğüm için bu kadar kafasına takmasına gerekmediğini düşünüyorum, doğrusunu ALLAH bilir tabi.
ben de onu diyorum zaten ahireti bilemeyiz. istermiyiz istemezmiyiz. şu anki acısı yüzünden üzgün. bebeğim olacağını ilk öğrendiğim gün taaa yıllar sonrasını bile hayal etmiştim. bir anda insan öyle bağlanıyor ki. herkes aynı hissetmiyor belki ama çok acı gerçekten.

ben de onu diyorum zaten ahireti bilemeyiz. istermiyiz istemezmiyiz. şu anki acısı yüzünden üzgün. bebeğim olacağını ilk öğrendiğim gün taaa yıllar sonrasını bile hayal etmiştim. bir anda insan öyle bağlanıyor ki. herkes aynı hissetmiyor belki ama çok acı gerçekten.
tabı ahıretımızı bılemeyız belkı rabbım benı uygun gormıcek goremıcem belkıde gorcem ama ınsanın cok canı acıyo

Arapçayı Türkçe kadar hatta daha da iyi bilen bir Kuran profesörü ise annelerin kaybettikleri yavrularıyla ahirette kavuşacaklarını söyledi. Ki mantıklı olanda kesinlikle bu.
Hikaye masal ağırlıklı anlatım yapan kimseye inanmıyorum

Kusura bakmayın vallahi ben de sizi kırdıysam çok çok özür dilerim, acınıza da çok büyük saygı duyuyorum. ALLAH umarım en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı yavrular verir size :) İnşaallah ahirette de tüm dilekleriniz olur :) M mervmss

Kusura bakmayın vallahi ben de sizi kırdıysam çok çok özür dilerim, acınıza da çok büyük saygı duyuyorum. ALLAH umarım en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı yavrular verir size :) İnşaallah ahirette de tüm dilekleriniz olur :) M mervmss [/QUOT
amın kardesım bırbırmıze saygı duyarak yapıoruz yorumlarımızı ve ben burdakı butun arkadaslarmızı cok ıyı bırer ınsan olduklarnına ınanıyorum

Kadının da derdi bu demek ki. Polemik yaratmak için açmamış zaten. Acısını üzüntüsünü paylaşmış.
Yaranız varsa k.i.blersiniz, girip yorum yapmazsınız olur biter.

benim ne yaram olacak hanımefendi. Dini konular açmak yasak diye biliyorum ben. Herkes kendi kafasına göre yorum yapıyor sonra doğru yanlış birbirine giriyor hayret bişey.

kıslar dını konuların açılmasını yasak oldugunu bılmıyodum ben ya :110::KK43:

Kesinlikle katılıyorum. Hacı hocaysa lüks villalarda ne işleri var

bende bu mantıgı anlamyrum ne yanı adam ılahıyat fakultesı btrmıs doktra yapmıs bunca yıl okumus ısı dını ogretmek ve arastrmak oldgu ıcın mı para almayacak?
ıyı camı hcalarınada maas verılmesın o zmn onkrnda ısı dın snucta kuru ekmege muhtac yasasınlar ne yanı adam hca dıye vıllada otrmaya hakkı ykmu bence var parasını kazanıyr sen kymuyrsun cebıne dıkedıgı gıbı harcayabılır hem nerden bıkıysun kı hayır yapmadgnı belkı malının yarısını bagladı kalan yarısıyla ıstedgı gıbı yasıyr ay ben hcayım gdp bı cadırda yasayayım mı dıyecek snucta ınsan ve calımıyr cırpmıyr kaxandıgı parayı harcıyr sen bu sekılde knusma hakkını nerden bukuysun ??? hca deyınce nasıl bı hayat canlamıyr gzunuzde merak ettım ve neden bunu hcalara layık grdugunuzude...

Back
X