Niye hemen yok senin çocuğun var mı yok sen bebeğini hiç kaybettin mi ye getiriyorsunuz ki konuyu? Bir özlemi bir acıyı anlayabilmem için illa evladımı kaybetmiş olmam mı gerekir, en az o kadar sevdiğim başka bir şey olamaz mı?
Görmediğiniz tanımadığınız bir şeyi özlemezsiniz bu kadar net! Ha merak edersin, bir kerecik görseydim dersin üzülürsün için yanar, o başka bir acıdır tabi ki.
Öbür dünyaya gidip gelen kimse yok, bu mantıkla gidecek olursak peygamberlere de inanmamamız gerekirdi. İnsanlar bir eğitim almış, bildiklerini anlatıyorlar, herkese işimize gelmeyen bir şey söylediğinde amaan bu şöyle böyle zaten diye yaklaşmak doğru değil.
Ben konu sahibinin ahirette böyle bir istek, hasret içinde olacağını, aklına bile gelmeyeceğini düşündüğüm için bu kadar kafasına takmasına gerekmediğini düşünüyorum, doğrusunu ALLAH bilir tabi.[/QUOT
canım sende kendıne haklsın ama terslemek maksadında yazmadım sadece gormedıgın bırı ıcın hıssedıklerımı anlamsız buldugun ıcın yazdım o sekılde ordakı yazdıgım ayrı bı konu ınnkı sı-oyle dıyeyım sana yasmadan anlayamsın bende oyle dusunuyodum 3 ay once ama sımdı cok farklı bakıyorum rabbım bebegıı ana rahmıe dusurdugun gun bagı kuruyo hanı annlerımız derya anne olunca anlarsın lafı cok dıogru bır kelıme o yuzden senı terslemek adına ınanın yazmadım