Herşeyi geçtim destek vermeyen bir eş adayı bana hiç güvenilir gelmiyor :/ hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle canım ?
Sonuçta bu huyunu biliyordn canim değil mi ? Böyle kabul etmissin sonuçta. Belki sen düğün stresi yüzünden fazla abartiyor olabilir misin ? :)destek vermemek demeyelim, üşengeç, tembel biraz, ertelemeyi seviyor, ve benim kadar evhamlı değil belki de ondan sinirim bozuluyor. güvenilir bir insan, o konuda bir şüphem sorgulama durumum yok canım. sadece tembel ve aşırı rahat
Sonuçta bu huyunu biliyordn canim değil mi ? Böyle kabul etmissin sonuçta. Belki sen düğün stresi yüzünden fazla abartiyor olabilir misin ? :)
belki o da bunalmıştır. erkekler kadınlara güvenip bosverebiliyor ben nişanlıyım nişan alışverişi boyunca yanımda gezdirdim cok söylendi ama sadce bnm değilim bizim nişanımız bu dedim yani nişanda yapılacak böreğin yufkasına kadar beraber aldık :) biraz dürtelemek gerekiyor onları iş yapmak için. masraf konusunda bizde aynıyız bnmde durumum pek iyi değil ama bi ayakkabı aldık beğenmedi gittik değiştirdik içine sinmedi bi tane daha aldıkerkekler paraya acımıyolar ama biz temkinli gidiyoruz
Anladım canım. Ben şahsen boyle bir adama tahammül edemezdim, yani en başından böyle bir insan olsaydi eşimle sanırım evlenmezdim. Çok fazla disiplin ve plana uygun hareket eden biriyim. Düzenli yaşamayı seviyorum önce sorumluluklar tamamlanır sonra rahata erilir dusuncesi var bende. Bence otur konuş rahatsız olduğunu söyle ve çok da üzerine sorumluluk alma sen aldıkça o da nasıl olsa yapıyor düşüncesi ile rahat davranır kabusa döner düğün arefen...evet hep böyleydi, hatta daha beterdi, ama bu huyu düğün arifesi bana daha çok batmaya başladı
dediğin gibi ben de abartıyor olabilirim işte durumu iyi analiz edemiyorum, o yüzden yazdım sizlerden fikir edinmek için
bizde çoğu şeyi birlikte yaptık ama söylemekten iteklemekten yoruldum, bazı şeyleri de o akıl etsin, o yönlendirsin istiyorum. çok mu şey istiyorum
bizde çoğu şeyi birlikte yaptık ama söylemekten iteklemekten yoruldum, bazı şeyleri de o akıl etsin, o yönlendirsin istiyorum. çok mu şey istiyorum
yapmamak değil de kendi düşünmüyor kendi akıl edemiyor kızlar. hani böyle beni yönlendirse, o akıl etse o hallletse, yoksa gidip birlikte alıyoruz, parasını ödüyor, gel deyince geliyor git diyince gidiyor ama düşüncesi yordu beni artık. ben sürekli düşünüyorum, şunu şöyle yapacağız, bunu böyle yapacağız, ve sonra yapıyoruz. huyu böyle senelerdir tanıyorum ama sıkıldım bu dönem. tabii kendi ailemle bulunduğum durum da tuzu biberi oldu, yoksa hazrlıklardan çok keyif alıyordum.
Sonuç ne oldu evlendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?