Görümcem market çalışanı çok korkuyorduk koronadan o yüzden.tat almamaya başladı ve test yaptırdı negatif çıktı rahatladık tabiki.kayonvalidemin halsizliği vardı 1 haftadır biz kansızlık var sandık durumdan dolayı hastaneye gitmek istemedi.abim halsiz diye gece götürmüş teyze öksürük ateş yok sen eve git demişler özel hastaneye gitmişler doktor ciğerlerinde bişey var git test yaptır demiş gece tekrar pandemi hastanesine gidip test yapmışlar sabah pozitif diye çağırdılar hastaneye yatırıldı .kayınpederime de test yapıldı pozitif 50 yaş üzeri eve göndermiyorlarmış .evde diğer kişiler negatif .biz aynı binadayız ama görüşmüyorduk birkaç kez eşim ayaküstü 2 - 3 kez bakmaya gitti ben de bahçede karşılaşınca mesafeli görüştük biz evde karantinadayız maskeliyiz çocuklara dikkat ediyoruz aklımız hep hastanede kayınvalidem 64 yaşında astım hastası ateşi yok çok şükür hala halsizim diyor ciğerlerinde tutunma varmış Kayınpederim ben iyiyim diyor çok üzgünüz uzun oldu kusura bakmayın dua istiyorum