Çok üzüldüm bana akıl verin

minela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
21
4
86
Merhaba hanimlar.İlİskilerinde dikiş tutturamamis biri olarak yine sizdeyim.Ben 35 yaşındayım.Kendimden 18 yaş büyük biriyle beraberdim ama ruhen ve bedenen hiç öyle gibi değildi.Hayatimda en güzel duyguları onunla hissettim diyebilirim.İkimiz de birer evlilik yaptık önceden.Gecende bi telefon konuşmamızda tartışmaya doğru giderken sesini yükseltti ve ben de şimdi konuşmayalım kapatıyorum diyip kapadım telefonu.Ardindan msj attım kusura bakma kırılmak ve kırmak istemedim diye.Hic Ses çıkarmadı,aradan 3 gün geçti özür diledim ve bana dediği "artık gorusmemizin bir anlamı yok ben yüzüme telefon kapatan biriyle asla konuşmadım bu zamana kadar" Kızmakta haklıydı fakat dinlemedi bile zaten saçma sapan bir konuydu.İcim acıyor ve yalvaran konumuna düştüm biraz,seviyorum da.Karmakarisigim. Ama ilerde karşılaştığımızda Merhaba deriz birbirimize demiş umursamazca. Bana teselli verin.Sevse affederdi değil mi?

Üzgünüm ama bahane ariyormus. Hayır gelmezmis ondan zaten.Umarim en kısa sürede unutur önünüze bakarsiniz

Yasina verin bunamis:)) karsilikli degilmis onunuze bakin.

Aslında gerekli cevabı zaten son cumlenizde vermissiniz. .. sevseydi affederdi değilmi? Demişsin evet sevseydi ve yaşı gereği olgun bir adam olsaydı telefonu kapatirken zaten demissiniz simdi konusmayalim diye ve mesaj atarak açıklama yapmissinsiniz olgun bir adam olsaydı anlardi. .

Sevse affederdi gibi bi düşünceye karar vermek için erken bence. Bazıları böyledir, kavgalardan sonra geç soğurlar. Kesin kararlıymış gibi konuşmuş ama hiç belli olmaz. Siz zaten yapacağınızı yapmışsınız, bundan sonra ne yazın ne de arayın. Sadece bekleyin sessizce.

Valla panpa 35 hic gec, geckin bir yas degil 50lik bir amcanin arkasindan kosma kendi degerini bil derim. Bulmus citiri bunuyor amca senin pesinde kosacagina naz yapiyor.

Hakkaten ya düşündüm de kadınlar ne kadar dezavantajlı bu yaş konularında. 35 yaşında bir erkek hayatta 55 yaşında bir kadınla olmaz, zaten herkes de çok anormal karşılar. Ama erkekte hiç kimse yadırgamıyor, ne güzel dünya:110:

Evet sağolun.Bana olan son cümlesi "seni sevdiğim için normal arkadaş olarak kalabiliriz. O da bir yerde karşılaşınca Merhaba nasılsın diyebilmek icin" Yaşım olgun bir yaş ama ergen gibi içim acıyor resmen.

Evet sağolun.Bana olan son cümlesi "seni sevdiğim için normal arkadaş olarak kalabiliriz. O da bir yerde karşılaşınca Merhaba nasılsın diyebilmek icin" Yaşım olgun bir yaş ama ergen gibi içim acıyor resmen.

Arkadaş olarak falan kalmayın tabi ki! Bunu söylüyorsa demek ki bitirmiş gerçekten.. Eski sevgiliyle arkadaş kalmak tarzım değil diyerek iletişimi kesin. Bu şekilde daha çok üzülürsünüz.

Bence silin her yerden hatta engelleyin gitsin. Bu ne yahu...siz bu kart horozu amma tepenize cikarmissiniz.

Hakkaten ya düşündüm de kadınlar ne kadar dezavantajlı bu yaş konularında. 35 yaşında bir erkek hayatta 55 yaşında bir kadınla olmaz, zaten herkes de çok anormal karşılar. Ama erkekte hiç kimse yadırgamıyor, ne güzel dünya:110:

Eeeee kadinlar da enayi olmasin. 55lik adam bana gelse host sen yasina basina hic mi bakmadin derim. Kadinlar enayi olup gencliklerini guzelliklerini kart horozlara yem etmesin. Bu konuda da cok kisi garipsemiz yalniz, 18 yas gercekten cok fazla her 2 cinsiyet icin de.

Eeeee kadinlar da enayi olmasin. 55lik adam bana gelse host sen yasina basina hic mi bakmadin derim. Kadinlar enayi olup gencliklerini guzelliklerini kart horozlara yem etmesin. Bu konuda da cok kisi garipsemiz yalniz, 18 yas gercekten cok fazla her 2 cinsiyet icin de.

Haklısın, kadınlar da kendi kıymetini bilmiyor işte. Toplumun kadının yaşı konusundaki algısına yenik düşüyorlar. 30 yaşı geçen kadın artık yaşlanmış, bitmiş, evlenemez, çocuk yapamaz gibi bi algıyla paniğe sürüklüyorlar kadını.. Kadınlar da sonunda bu algıya inanıyorlar maalesef. Zaten yaşım belli buna razı olayım bari gibi düşünüyorlar. Oysaki 35 yaşında bir erkekte hiç öyle bir korku yok. Aksine işi, gücü oturmuş tam zamanı gibi bir algı var.

Back
X