• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzüldüm bana akıl verin

Fiziksel olarak ve ruhen benim gibiydi.evet nüfusta fazla belki de ben sevdigim icin gözüm görmüyordu ama birlikte olmadan önce de takip ettiğim ortak arkadaşlarımın çok olduğu hatta çok beğendiğim biriydi.Kendisi de bana sürekli özel biri olduğumu beni sevdiğini söylüyordu.Demek ki inanmamak gerekmiş,ilk tartışmada bitirdi.Hata da yapmış olsam affedilmeyecek bisey değildi diye düşünüyorum.Tesekkur ederim yorumlarınız çok değerli benim icin.

Merhaba hanimlar.İlİskilerinde dikiş tutturamamis biri olarak yine sizdeyim.Ben 35 yaşındayım.Kendimden 18 yaş büyük biriyle beraberdim ama ruhen ve bedenen hiç öyle gibi değildi.Hayatimda en güzel duyguları onunla hissettim diyebilirim.İkimiz de birer evlilik yaptık önceden.Gecende bi telefon konuşmamızda tartışmaya doğru giderken sesini yükseltti ve ben de şimdi konuşmayalım kapatıyorum diyip kapadım telefonu.Ardindan msj attım kusura bakma kırılmak ve kırmak istemedim diye.Hic Ses çıkarmadı,aradan 3 gün geçti özür diledim ve bana dediği "artık gorusmemizin bir anlamı yok ben yüzüme telefon kapatan biriyle asla konuşmadım bu zamana kadar" Kızmakta haklıydı fakat dinlemedi bile zaten saçma sapan bir konuydu.İcim acıyor ve yalvaran konumuna düştüm biraz,seviyorum da.Karmakarisigim. Ama ilerde karşılaştığımızda Merhaba deriz birbirimize demiş umursamazca. Bana teselli verin.Sevse affederdi değil mi?

Hem sesini o yükseltti hemde siz özğr dilediniz?
Bence yaşınız küçük değil burnunuz düşse yere almayın böyle bir insan karşısında derim.

Çok büyük bir sorun yokmuş ilk tartışmada sizi silmiş ve eski sevgili olarak kabul etmiş olması,aslında sizi sevmediğini ve hemen vazgecebildigini gösteriyor. Bence de peşinden koşmayın engelleyin her yerden .biliyorum çok canınız yanacak ama dediğim gibi bu adamla olmazmış zaten o sizin kadar aşık değil. Üzüldüm adınıza

Back
X