iyi de her kreşi nasıl bir tutabilirsiniz ki?
elbette her mezlek grubunda olduğu gibi burdada görevini layığıyla yapmayanlar vadır ama hiç bir kreşe güvenmeyin,bakıcı en iyisi demek te biraz saçma olmadımı sizce?
keza gazetelerde okuduğumuz bakıcı dehşetlerini hatırlayın lütfen.
ses cihazıda taksanız,kamerada koysanız yediği dayak yanına kar kalır çocuğunuzun.
eğer aileden birinin tavsiyesi ile bulabileceğiniz bir bakıcınız yoksa,yabancı ya da onun bunun referansı ile gelen bakıcılara teslim etmektense kreş en iyisi.
kreşteki öğretmenlerin biri ikisi kötü çıksa diğerleri iyidir.evdeki tek kişinin insafına kalmamış olur bebeğiniz.
ayrıca kreşlerde el bebek gül bebek yapmıyorlar doğru.doğru olanda bu zaten.
anne babalar çeşit çeşit.kimi çocuğuma zorlayarak yemek yedirin der kimi yemiyorsa zorlamayın der.
her çocuğa özel muamele olmazki.
çocuğunuz bugün yemez kendi kendine yarın yemez.ama 3.gün yer ve bu sayede topluluk içinde hareket etmeyi,kendi kendine yemeyi,kurallara uymayı öğrenir.
tabi 10 aylık çocuğun elinede kimse kaşık vermiyordur heralde kendi yesin diye.
o bahsettiğiniz temizlikçi kadın orada çalışıyorken gizlice annelerden birine neden çıtlatmamış durumu acaba?
parasını tıkır tıkır alırken iyimiydi kreş?
ayrıldığı kuruma iftira atmış olabilir.
iftira attığına inanmıyprum o kişinin
çünkü benim kız kardeşimde kreşte çalıştı ...şöyle yemek yediriyoruz böyle aktivite yapıyoruz diyorlar ama hepsi yalan çokoprensleri bile yarından bölüp öyle veriyorlarmış hep makarna yediriyorlarmış ama eve liste gönderiyorlar
şu sebze yemeği var. böyle etli yemek var diye çocuğa sorsa bile anne çocuğunuz yemedi onun için mekarna yaptık yada çokoprens verdşik gibi yalanlar ...kardeşim çok dayanamadı yakın olarak gördüğü herkese söyledi çocuğunuz buraya getirmeyin diye ama herkese söyleyebilirmisin getirmeyin diye ...
en sonunda işten çıktı ve ona soran herkese tavsiye etmedi orayı ...
kamera sistemi olan bir yer varsa belki olabilir veliler dışarıdan izlesinler kendilerine güvenirlerse tabi...
kreşler özel oluyor para hesabı yapıyor diyelim ya devletin okula ne demeli kızmı anaokuluna yazırdım 6 yaşındaydı .çocuklara kahvaltı veriyorlar .
peki anaokulu öğretmeni olan çocuk psikolojisini anlayan sevgili öğretmen ne yaptı dersiniz ?25 tane çocuğun gözü önünde kaşık kaşık nutella yemiş hemde hergün ...bunu benim kzızm söyledi...başka bir velidende yaramazlık yapan çocukları yandaki fareli odaya kapatıyoruz demiş .çocuk uykusunda ağlayınca öğrenmiş annesi sormuş tabi kabul etmemeiş ...
ama okulun açıldığı gün işe başalmıştım ...işime adapte olamya çalışırken çocuğumun bu anlattıklarının fazla üstünde duramadım sattlerim uymuyordu ...daha sonraki zamanda veliler bir araya gelince konuştukça çıktı aaa benim çocuğumda söyülyordu falan diye ...yaşanmış bir hikaye iftira değil ...
yapmayın Allah aşkına.
çok komik ve ütopik şeyler söylüyorsunuz.
peki evde bırakrığınız bakıcının çocuğunuza yedirmesi için bıraktığınız çorbayı yediremediği zaman lavaboya döküp,hepsini yedirdim demeyeceğine nasıl emin olacaksınızboshayallersmile
benim kızkardeşimde özel bir kolejde anaokulu öğretmeni.
ne kadar özen gösterildiğini ben yakından biliyorum.
yok yarım çokoprens yok makarna.
bunlar hayal ürünü şeyler.
tabi eğer çocuğunuzu az para vericem diye size en uygun fiyatı veren ve neden x kurum 10 tl iken siz 5 tl siniz diye sorma gereği duymadığınız bir kreş değilse....
yapmayın Allah aşkına.
çok komik ve ütopik şeyler söylüyorsunuz.
peki evde bırakrığınız bakıcının çocuğunuza yedirmesi için bıraktığınız çorbayı yediremediği zaman lavaboya döküp,hepsini yedirdim demeyeceğine nasıl emin olacaksınızboshayallersmile
benim kızkardeşimde özel bir kolejde anaokulu öğretmeni.
ne kadar özen gösterildiğini ben yakından biliyorum.
yok yarım çokoprens yok makarna.
bunlar hayal ürünü şeyler.
tabi eğer çocuğunuzu az para vericem diye size en uygun fiyatı veren ve neden x kurum 10 tl iken siz 5 tl siniz diye sorma gereği duymadığınız bir kreş değilse....
eğerki kreşe verıceksenız evladınızıı öyle bir güven verınkı asla sızden bişi saklamasın sırdaşı olun sızden laf cıkmıcanı benımsensın tembih edıolar ben olum 10 yaşında yemınle ancak ağlayarak anlatıor vurmammışlar ama korkutuoılarmış ve çocumun kekeledını nedeınını çözemıorduk alla cezalarnı versın salakların çocum bayanlar 10 yaşında ve kekelıor çok ağladım ben gunlerce 6 yıl gectı ancak öğrenıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm(((((((((
benim yaşadığım bir olayı hayal ürünü olarak yorumlamak sizemi kaldı ?
nasıl bir saçmalılktır ki bu... yalanmı söylüyorum ayrıca ucuz bir olduğunu da söylemedim bunun hakkındada saçma br yorum yapmışsınız .iki cocuğum ar var ne bakıcıya nede kreşe vermedim oçok fazla para kazandığım işmi bıraktım ve kendim bakıyorum ...
yorumlarınız daha dikkali olsın lütfen
iftira attığına inanmıyprum o kişinin
çünkü benim kız kardeşimde kreşte çalıştı ...şöyle yemek yediriyoruz böyle aktivite yapıyoruz diyorlar ama hepsi yalan çokoprensleri bile yarından bölüp öyle veriyorlarmış hep makarna yediriyorlarmış ama eve liste gönderiyorlar
şu sebze yemeği var. böyle etli yemek var diye çocuğa sorsa bile anne çocuğunuz yemedi onun için mekarna yaptık yada çokoprens verdşik gibi yalanlar ...kardeşim çok dayanamadı yakın olarak gördüğü herkese söyledi çocuğunuz buraya getirmeyin diye ama herkese söyleyebilirmisin getirmeyin diye ...
en sonunda işten çıktı ve ona soran herkese tavsiye etmedi orayı ...
kamera sistemi olan bir yer varsa belki olabilir veliler dışarıdan izlesinler kendilerine güvenirlerse tabi...
ben sizin gördügünüz kres icin bir sey diyemicecem görmedim ben yurt disinda yasadigim icin burdaki ortamin türkiyede olmasi icin istedimçocuklarınızı kreşe vermeyin diye bir fikir sunmadım... eğer yazdıklarımı kendi yorumunuzu katmadan okursanız daha doğru anlarsınız ...
benim çocuğumu aç bırakıyorlar demedim kardeşimin çalıştığı kreşte masrafları kısmak adına yarımveriyyorlar ...dedim
anaokulundada çocuklar zeytin,peynir ,süt gibi kahvaltı ürünler i yerken öğretmeni çikolatayı kaşıklamış çocukların hepside ağzı açık bakıyormuş ...bütün çocuklar çikolayı sever bu davranış doğru değil ...
dedim
yaramazlık yaparsanız yandaki fareli odaya kapatırım dediğinide okul kapanmak üzereyken başka birini nçocuğu rüyasında ağlayınca annesi anlamış dedim... tekrar etmeme gerek var mı? anlatabildimm ?
siz çocuğunuzu kreşe de verin anaokulunuda anlamk istediğiniz kadarını anlıyorsunuz.. anlamsız ısrarınız da saçma geldi ...
siz hala hayal ürünü , şehir efsanei diyorsunuz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?