Çok üzüldüm

Hepimiz arkasındayız. Ne olursa olsun. Ben kardeşimin üzülmesine üzülüyorum. Bir de damat diyormuş kavga esnasında çocuğu sen istedin sen yaptın ben gelip görmem bile ayda yılda bir belki gelir bakarım çocuk senin al götür diyormuş nasıl kahroldum sabahtan beri ağlıyoruz ailece.
Çok mu aradı kardeşiniz bunu?Çocuk yapmakla çok büyük hata etmiş,neyse Allah yardımcısı olsun.

Hepimiz arkasındayız. Ne olursa olsun. Ben kardeşimin üzülmesine üzülüyorum. Bir de damat diyormuş kavga esnasında çocuğu sen istedin sen yaptın ben gelip görmem bile ayda yılda bir belki gelir bakarım çocuk senin al götür diyormuş nasıl kahroldum sabahtan beri ağlıyoruz ailece.
Valla umarım şu yazıyı kocası çocuk istememesine rağmen prezervatif delen, habersiz hap bırakan, çaktırmadan spermleri alıp içine içine fışkırtan kadınlar da okur

Üzülmesin boşuna başka hizmetçi bulamaz o geri döner,sorumsuz ,merhametsiz.Kardeşin aramasın,,sormasın ,pişman olup gelirse şartlarını söylesin.Ayrılmaya kararlı ise çocuğu istemediğiyle ilgili mesajlarını saklasın,dava açılırsa lazım olur.

Ailece silkelenip kendinize gelin lütfen.
Sanki 5 çocukla kocasini kaybetmişte orta da mi kalmış?
Bu adamla evli kalıp ömrünü tuketse daha mı mutlu olacaktiniz?
Neye kahrolup, agliyorsunuz?
Evet ortada yıkılan bir yuva olacak ama ayrilan ne ilk ne son kari koca onlar.
Hayatin biraz pozitif yanlarina bakin,
Kardeşinizin mesleği var, arkasinda ailesi var.

Merhaba hanımlar
Kız kardeşim 2-3 aydır eşiyle tartışma halindeymiş. Sebebi de şu benim kız kardeşim hemşire damatta hemşire aynı hastanede. Damat eve geliyormuş çok yorgunum öldüm bittim ben eve gelince bana paşa gibi davranacaksın. Kız kardeşim bende aynı işi yapıyorum aynı yorgunluk bende de var ben niye yorgunum demiyorum çünkü ailemi seviyorum çocuğumla vakit geçirmek birşeyler yapmak beni yormaz ki diyor. Damat her hafta arkadaşları ile halı sahaya gidiyormuş . Bardağı taşıran son damla bizim yeğen hastalanmış ateşi yükselmiş düşmemiş hastaneye götüreceklermiş bizim damat ben yorgunum ben niye götüreyim sen tek git ben evde dinlencem deyince benim kardeşim şahteller atmış. Herşeye halin var da çocuğun hastayken hastaneye gitmeye mi halin yok demiş. Kız kardeşim evi terk etti boşancam diyor damatta arayıp sormuyor ne yapıcaz moralım çok bozuldu çok üzüldüm.
Boşasın valla bu adamın yorgunluk ayağına bi halta yaramamasıyla mı cebelleşsin bir ömür

Merhaba hanımlar
Kız kardeşim 2-3 aydır eşiyle tartışma halindeymiş. Sebebi de şu benim kız kardeşim hemşire damatta hemşire aynı hastanede. Damat eve geliyormuş çok yorgunum öldüm bittim ben eve gelince bana paşa gibi davranacaksın. Kız kardeşim bende aynı işi yapıyorum aynı yorgunluk bende de var ben niye yorgunum demiyorum çünkü ailemi seviyorum çocuğumla vakit geçirmek birşeyler yapmak beni yormaz ki diyor. Damat her hafta arkadaşları ile halı sahaya gidiyormuş . Bardağı taşıran son damla bizim yeğen hastalanmış ateşi yükselmiş düşmemiş hastaneye götüreceklermiş bizim damat ben yorgunum ben niye götüreyim sen tek git ben evde dinlencem deyince benim kardeşim şahteller atmış. Herşeye halin var da çocuğun hastayken hastaneye gitmeye mi halin yok demiş. Kız kardeşim evi terk etti boşancam diyor damatta arayıp sormuyor ne yapıcaz moralım çok bozuldu çok üzüldüm.
İnsan kendi cocugunu da mı hastaneye götürmez.

Merhaba hanımlar
boşasın gitsin çocuğu hastayken ailesinin yanında olmayan adamdan hayır mı gelir

Çok ağır küfredesim geldi bunu okuyunca ama edemiyorum işte 🤬

Back
X