- Konu Sahibi ardita_arban
-
ARKADAŞLAR fakirlik ayıpmı ?
çalısmak ayıp mı ?
arkadasşlar ben kocama yardımım olsun dıe elımız darda die gidip mezarda çalısıyorum
çunku 2 cocukla benı kımse işe almaz ...
bende haftada 2 3 gun gıdıp çalısıyorum mezar bakıyorum
ewın ıhtıyaclarını cocuklarımın ıhtıyacını karsılıyım dıe
ve bunu sölemekten utanmıyorum ...
alınterımle paramı kazanıyorum ama bunu bi arkadasıma anlatttım hemen benı sılıp engellemıs msnden
bilsenız nasıl uzuldum
bende isterim durumum ıyı olsun çocuklarım herseyın en guzelıne gıysın yesın ama
napıyım elımde olan bu
oh be en azından sıze anlattım rahatladım sımdı ...
allah herkesı bı şekılde sınav edermıs benıde belkı böle sınav edıyo ...
ARKADAŞLAR fakirlik ayıpmı ?
çalısmak ayıp mı ?
arkadasşlar ben kocama yardımım olsun dıe elımız darda die gidip mezarda çalısıyorum
çunku 2 cocukla benı kımse işe almaz ...
bende haftada 2 3 gun gıdıp çalısıyorum mezar bakıyorum
ewın ıhtıyaclarını cocuklarımın ıhtıyacını karsılıyım dıe
ve bunu sölemekten utanmıyorum ...
alınterımle paramı kazanıyorum ama bunu bi arkadasıma anlatttım hemen benı sılıp engellemıs msnden
bilsenız nasıl uzuldum
bende isterim durumum ıyı olsun çocuklarım herseyın en guzelıne gıysın yesın ama
napıyım elımde olan bu
oh be en azından sıze anlattım rahatladım sımdı ...
allah herkesı bı şekılde sınav edermıs benıde belkı böle sınav edıyo ...
çok teşekkür ederim saolasın gusel duaların ıcın allah herkesın gönlune göre versın ....Allah sana ve ailene guc katsin insallah...
Malesef insanlar boyle, aci ama gercek iste...
Emegin, calisip kazanmanin, alin terinin oneminden daha ziyade. artik herkeste bir mevkii makam derdi basladi..
Statun ne ise ona gore davraniyorlar, yazik hemde cok yazik ki toplum olarak yozlasiyoruz...
Sen alnin teri ile evlatlarin icin ugrasiyorsun, dedigin gibi dunya herkes icin bir sinav..
Allah cumlemizi hayirli sinavlar ile karsilastirsin, bence o arkadasin iyi ki silmis seni...
Karaktersiz arkadaslarin olacagina, 1-2 tane karakterli insan olsun yeter artar bile..
Neyseki yuzunu ogrenmis oldun, ya seni silmeyip futursuzca konusup her daim canini SIKSAYDI daha kotuydu..
Herseyde vardir bir hayir, rabbim ailene ve evlatlarina hayirli yazgilar, kimsenin hayal edemeyecegi kadar guzel bir hayat nasib etsin insallah...
Senin halinden utanacak birseyin yok, tam tersine basin dik gurur duymalisin... Seni tebrik ediyorum...
sen eli öpülesi bir annesin kimseyi kafana takma sen çocuğunun istediği bir çikolatayı alamadığında seni engeleyen arkadaşın gelip alıyomu almıyo tabi kimin ne dediği ne düşündüğüne takılma ben İst iki adımda bir 30-40yaşlarda kadınlar dileniyo git cam sil merdiven sil desen yapmıyorlar kaynım birgün dedi geç abla lokantada bılaşıkları yıka akşam hem yemek hem paranı al git omuz sallayıp geçti gitti. keşke herkes senin gibi olsa Allah yardımcın olsun gün gelir bakmışsın daha iyi günler gelicek ..[/Q
güsel düşüncelerin için teşekkur ederım
beni çok duygulandırdınız . allah sizden razı olsun hemde çok rahatladım sızlerle konusunca çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?