- 28 Şubat 2015
- 155
- 64
- 31
Esimle çoğu kez tartisiyoruz,hamileyim ve ben ailesini hep öne duruyorm benim hatam biliyorum.mesela benim ailem bebeğe birsuru şey aldı ve odasını da aldlr..ama onun ailesinden bi çöp bile yok ...zoruma gidiyr kendi ailem yapipta onunkileri yapmayınca...çok pişman oldum dün gece baya bi üzerine gittim sanırım...eşimin ailesi umreye gitcek ve senide getrlm diyorlar bende atladm hemen ben nolcam siz gdnce ben napcagm cocugumla tek dedim ..annemlerde gidersin dedi..sakaşına mi dedi bilemyrm gulerek dedi..dün akşam tartsrken kalktı yerinden bana tokat attı o kadar zoruma gtti ki belki de haketmstim...kii hakettim..ailenin verdiği hc biiseyi istemyrm...hepsini toplyrsn yarn ve gndryrsn dedi...ve bugün toplamayı dusunuyrm...ve buna benzer bi çok şeyler...yazamyrm yazdkca gozyaslarmi tutamıyorum..ailem uzakta ben gurbetten kaynvalidemler yakın..hamilelignde esmden başka kimse yanımda olmadı...şuan da koca bi boşlukta çaresiz hssediyrm kendimi...acizn tekiym..akşam uyumadan geldi öptü sarıldı...hareket eden bebeğim dün akşamdan beri süs pus oldu...
-------Konu ile ilgili gerekli yorumları okudum tesekkurler
-------Konu ile ilgili gerekli yorumları okudum tesekkurler
Son düzenleme: