• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzülüyorum artık böyle davranmasına

thankKYU

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
13
0
16
İstanbul
Ben msj çekmesem yazacağı yok adamın sevgilim değil sadece sevdiğim aşık oldugum biri.

Mesaj çeksemmi çekmesemmi..kendimi hatırlatsammı... Ne yapmam gerek ...

çekmemelisin nie çekiceksin ki seni arayıp sormayan adama msj nie böle davranıo musun diceksin emin ol yanıt alamıcaksın erkekler biz gibi deiller her saniyelerini msj yazma gereği duymuolar bence sende kendini çek artık biraz

Ben msj çekmesem yazacağı yok adamın sevgilim değil sadece sevdiğim aşık oldugum biri.

Mesaj çeksemmi çekmesemmi..kendimi hatırlatsammı... Ne yapmam gerek ...

erkekler, böyle kızlara "çantada keklik" olarak bakıp gönül eğlendirir ama ciddi ilişkiye veya evlenmeye gelince kimseyle birşey yaşamamışını tercih eder. durduğunuz yerde kalıp, ağırlığınızı koruyunuz. size meyli varsa, öyle yada böyle mutlaka sizinle görüşecektr. meyli yoksa ve sırf siz arıyorsunuz diye konuşuyorsa, bir süre sonra sizi kullanmaya başlayacaktır. ağır olun derim

erkekler, böyle kızlara "çantada keklik" olarak bakıp gönül eğlendirir ama ciddi ilişkiye veya evlenmeye gelince kimseyle birşey yaşamamışını tercih eder. durduğunuz yerde kalıp, ağırlığınızı koruyunuz. size meyli varsa, öyle yada böyle mutlaka sizinle görüşecektr. meyli yoksa ve sırf siz arıyorsunuz diye konuşuyorsa, bir süre sonra sizi kullanmaya başlayacaktır. ağır olun derim

yok kullanacak bır insan degıl...

ramazanda hep o arardı sabaha kadr yazardı ama son 3 gundur ben msj çekersem anında cvp verıo ama o çekmıo. sormuo halımı hatrımı.. bendee artık aramamaya karar verdım.. sonuçta sevgılım değil.. arkadaşım.. ama onu sevdıgımı bilmiyor..

Kesinlikle yazma, ilerde bi ilişki yaşarsanız şayet şimdiden verdiğin o rahatlığa alışıp dahada vurdumduymaz davranacaktır. Herseyi oluruna bırak o sana yazarsa aynı sekilde cevap ver ve sus bence o zaman niyetini anlayabilirisn.

Back
X