Merhaba kizlar..sadece icimi dokmek istiyorum ve biraz olsun teselli istiyorum..ben 2 senelik evliyim ..3 aylik bi oglum var dogum yaptigim ilk gun annem geldi 40 gun bizde kaldi ben toparlanana kadar bana yardimci oldu ve bebek bakmayi bilmedigim icin bebegime bakti...neyse 40 gunun sonunda annem artik yasadigi sehre donecekti esim ve benide davet etti..gittik (esim babamla ayni isi yapiyo ha orasi ha burasi fark etmiyo ordada isini cevirebiliyo) ordada 1 aydan fazla kaldik..benim sıkıntım şu ben evin tek kızıydim nazli buyutuldum anneme aşırı baglıyım naparsam yapayim annem aklimdan cikmiyo..biz bugun evimize donduk ama aklim hep annemde güçlü bi kadin olmaya calisiyorum kendimi teselli ediyorum ama olmuyo tabii..simdi siz evlenmeseydin o zaman diceksiniz esimede cok asigim..ama annem hasta fel fitigi,kemik erimesi,omuzlarda kireclenme,yuksek tansiyon anlicaniz ne ararsaniz var..ve benim aklim hep onda keske ayni sehirde yasasaydik yaa.sizce napmaliyim..nasil bir yol izlemeyliyim onlarin yasadigi sehri esim sevmedigi icin oraya tasinmak istemiyo...annemi bu kadar takmam duygusalligimdanmi yoksa abartiyomuyum bilmiyorum..napcagimida bilmiyorum hep boyle hayat gecmezki
Son düzenleme: