çok üzülüyorum lütfen yardım...

cansuyum26

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
90
20
288
39
arkadaşlar ben 1 yıl 1 aydır evliyim. 4 aylık evlıyken çikolata kistinden amelıyat oldum laporpskopi. ameliyat çok başarılıydı. hamile kalmaya müsaitsin dedi doktorum. Ancak üzerinden 10 ay geçti nerdeyse. hala hamile kalamadım. yumurtlama günleri ok güzel bir şekilde hissedebiliyorumkı doktora giderekte bunu kesinleştirdim. adet periyodum 28 gün ve ben her 14. günde yumurtluyorum. ve yumurtlama günlerimi çok aktif bir şekilde geçirdiğim halde hala bir gebelik söz konusu değil. ve ben bu duruma çok üzülüyorum. herkesin bebek varmı sorusundan bıkmış durumdayım. ayrıca benım eşimde evlenmeden önce varikosel vardı ve test oldu değerleri çok iyi çıktı. acaba daha sonra bozarmı spermi. aramızda böle olan arkadaşlarımız varmı. Lütfen bana ışık olun..

mademki sorun yoksa gerisi yüce rabbiime kalmış o ne zaman ol dese o zaman olur işalhh tez zamanda hamile kalırsın

canım esınden dolayı olmuyor olabılır.esın bırdaha bır sperm testı yaptrsın ama tupbebek merkezınde yaptrsın.ozel hastanelerde yanlıs cıkabılıyor.ona gore eger dusuk cıkarsa amelıyat olur.ama degerler ıyıyse denemelere devam edersınız.belkı 12. denemede gelır bebegınız.ama esınde varıkosel varsa sperm testı sart.cunku aradan 1 yıl gecmıs.varıkosel zamanla spermlerı düşürüyor.rabbım yar ve yardımcın olsun

Teşekkür ederim arkadaşlar. bende öle düşünüyorum ama eşimde bir türlü gidemedi. hep bir bahanesi var.

arkadaşlar ben 1 yıl 1 aydır evliyim. 4 aylık evlıyken çikolata kistinden amelıyat oldum laporpskopi. ameliyat çok başarılıydı. hamile kalmaya müsaitsin dedi doktorum. Ancak üzerinden 10 ay geçti nerdeyse. hala hamile kalamadım. yumurtlama günleri ok güzel bir şekilde hissedebiliyorumkı doktora giderekte bunu kesinleştirdim. adet periyodum 28 gün ve ben her 14. günde yumurtluyorum. ve yumurtlama günlerimi çok aktif bir şekilde geçirdiğim halde hala bir gebelik söz konusu değil. ve ben bu duruma çok üzülüyorum. herkesin bebek varmı sorusundan bıkmış durumdayım. ayrıca benım eşimde evlenmeden önce varikosel vardı ve test oldu değerleri çok iyi çıktı. acaba daha sonra bozarmı spermi. aramızda böle olan arkadaşlarımız varmı. Lütfen bana ışık olun..

canım bende laparaskopi oldum eşimdede varikosel vardı. 2yıldır hamile kalamadım. dr normal yolla 100 / 1 dedi. ama veren allahtır hiç beklemdiğim bi anda hamile kaldım ve o ay bir kez birilikte olmuştuk. umudunu yitirme son gaz devam...

oo süpermiş allahım bebeğini sana bağışlasın kucağına almayıda nasip etsin. bana umut oldun... Allah çok büyük...

bence de eşim sperm testini tekrarlasın hayatım..

Allah inşallah en hayırlısından bir evlat nasip eder size..

Back
X