Çok üzülüyorum ne yapmalıyım?

İnsanın dilediği konuyu açıp dilediği şikayetini dile getirmesinde sorun nedir? Bende bunu anlamıyorum eğer düzgün geri dönüş yapsalardı asla kötü ifade kullanmazdım.
muavinlerle ilgili durduk yere niye dertlendiginizi anlamadik.yani esiniz sevgiliniz abiniz vs muavin de zor zamanlar mi yasiyor boyleyse bu sekilde paylasin destek alirsiniz.yoksa ben de tutup maden iscileri ne zor sartlarda calisiyo siz nasil bu aciyla dalga gecersiniz gaddarlar diye saldirsam millete anlamsiz olur.hadi hep birlikte zor islerde calisanlara dertlenelim kahrolalim mi :) muavin tanidiginiz kimse ondan bahsederek konu acarsaniz normal yorumlar alirsiniz.

Ona hak vermeyen onunla aynı dusunmeyen herkesi kotu kalplıler dıyıp ıkı yorum once harcadı zaten.
Sanalda her turlu yoruma acık olmak lazım, degılsen paylasım yapmazsın crıllanın dedıgı gıbı

Ama paylaşım yapmak zorundayız yani nihayetinde. Keşke böyle düşünmeseniz. Ben benimle aynı fikirde olmayan insanlara gaddar demiyorum. Üslupları kötü ve duygularımı anlamıyorlar ondan diyorum..

İyi de ya forumlar? Ya platformlar? Hepsinde böyle ZALİMLER GADDARLAR var maalesef. Hangi birinde yok ki?

Onları kişiselleştirmeyin. Bakın sakince acaba direk saldırı mı yoksa hoşunuza gitmese de gerçekler, dersler mi? Bir sürü saçma sapan yorumları ben de okuyorum. İnsanlar mutsuz.

Özeleştiri demek insanın kendini elestirebilmesi demek bunu farkında misiniz ?

Hesabınız kapalı olsun millete. Bir de yorum yazanları ayıklayın. Yoruma kapatın. Çok tehlikeli her şeyi paylaşıp hesabınızı açık olarak kullanmanız.
Hesabı nasil kapatıyoruz profili nasil ozellestiriyoruz?

Bu platformda mesela. Maalesef çok acımasız, kalbinde merhamet kalmamış insanlar var.
Bu platformda bazen iyi niyetli kadınlarımız çok sert yorumlar yapıyor ama bu karşıdaki hem cinsine bir merhamet tokadı olsun diye yapılıyor. Ha bazıları mutsuz ve niteliksiz onlar da kendilerini tatmin etmek için insanlar üzerinde ruhsal mastürbasyon yapıyorlar. Onlar gerçekten mutsuz edip mutlu olanlar. Bununla baş etmek için ikisini ayırabilmek lazım. Bu sayede iyi niyetli olanları dikkate alıp gerisini sallamamayı öğrenirsin. Çünkü hayat da tam olarak bu

Bir mesleğe üzüldüğümü belirttim demedikleri kalmadı yani...

Muavinlerle neden empati yapmıyorsunuz diye konu açmışsınız, cevap veren herkesi gaddarlıkla suçlamışsınız, yetmemiş özelden saydırmışsınız. Diğer meslek gruplarından örnek vererek “ekmek kolay kazanılmıyor her işin zorluğu var” diyenlere saçma sapan bir savunma mekanizmasıyla merhametsiz ve vicdansız demişsiniz sonra da bu konu açılmış yani herkes sana he paşama he aferin desin istiyorsun. Tamam bak geliyo “muavinler bu dünyanın taşıyıcı kolonudur. En zor meslek muavinliktir. Sakın ha otobüsle giderken muavinlerden bi şey istemeyin gerekirse yerinizi verin. Muavinlerin kıymeti bilinmiyor. Muavinlerin işi çok zor. Hem dünyanın en zor mesleği hem de çok az kazanıyorlar

Muavinlerle ilgili konu açmış ondan bahsediyor orayı okuyun öyle gelin kızlar komedi gaddar dediği benim bu arada

Okumayanlar mutlaka okusun çok güzel bir tartışma benim üçüncü gözüm açıldı uzun zamandır bu kadar güzel bir troll görmemiştim

Son düzenleme:
Ama paylaşım yapmak zorundayız yani nihayetinde. Keşke böyle düşünmeseniz. Ben benimle aynı fikirde olmayan insanlara gaddar demiyorum. Üslupları kötü ve duygularımı anlamıyorlar ondan diyorum..
muavin fetişi olmadığımız için ne demeye çalıştığınızı anlamıyoruz doğal olarak.damdan düşer gibi muavin haklarını savunup , muavinlikten zor meslekleri de örnek gösterenlere GADDAR demek dm'den saldırmak falan , bunlar empati yapılabilecek şeyler değil.ya trollüyosunuz ya da ciddi anlamda psikolojiniz bozuk.ille birisine üzülmek istiyosan muavinlik ne alaka nerden geldi aklına snfsıughoıes Herkes sizin karşınızdaysa acaba ufak da olsa bir ihtimal sorun sizde olabilir mi?
Simal0401 artık bu sitede en gaddar benim nihahahaah, yaşasın kötülük

Bana özelden baya yürüdü ama gaddarlikta yarışırız bence seçimi ona bırakalim sayın gaddar uzmanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…