- Konu Sahibi missprince
-
muavinlerle ilgili durduk yere niye dertlendiginizi anlamadik.yani esiniz sevgiliniz abiniz vs muavin de zor zamanlar mi yasiyor boyleyse bu sekilde paylasin destek alirsiniz.yoksa ben de tutup maden iscileri ne zor sartlarda calisiyo siz nasil bu aciyla dalga gecersiniz gaddarlar diye saldirsam millete anlamsiz olur.hadi hep birlikte zor islerde calisanlara dertlenelim kahrolalim mi :) muavin tanidiginiz kimse ondan bahsederek konu acarsaniz normal yorumlar alirsiniz.İnsanın dilediği konuyu açıp dilediği şikayetini dile getirmesinde sorun nedir? Bende bunu anlamıyorum eğer düzgün geri dönüş yapsalardı asla kötü ifade kullanmazdım.
Ona hak vermeyen onunla aynı dusunmeyen herkesi kotu kalplıler dıyıp ıkı yorum once harcadı zaten.
Sanalda her turlu yoruma acık olmak lazım, degılsen paylasım yapmazsın crıllanın dedıgı gıbı
İyi de ya forumlar? Ya platformlar? Hepsinde böyle ZALİMLER GADDARLAR var maalesef. Hangi birinde yok ki?
Özeleştiri demek insanın kendini elestirebilmesi demek bunu farkında misiniz ?Özeleştiri yapamıyorum bu konuda çünkü gaddarlığı, insanları ezmeyi, acıları ile alay etmeyi hiçbir zaman doğru bulmadım ve bunları yapanları da hiçbir şekilde olumlayamam. Benim ne suçum var da böyle kötü muameleye mağruz kalıyorum benim ne suçum var
Hesabı nasil kapatıyoruz profili nasil ozellestiriyoruz?Hesabınız kapalı olsun millete. Bir de yorum yazanları ayıklayın. Yoruma kapatın. Çok tehlikeli her şeyi paylaşıp hesabınızı açık olarak kullanmanız.
Onları kişiselleştirmeyin. Bakın sakince acaba direk saldırı mı yoksa hoşunuza gitmese de gerçekler, dersler mi? Bir sürü saçma sapan yorumları ben de okuyorum. İnsanlar mutsuz.
Bu platformda bazen iyi niyetli kadınlarımız çok sert yorumlar yapıyor ama bu karşıdaki hem cinsine bir merhamet tokadı olsun diye yapılıyor. Ha bazıları mutsuz ve niteliksiz onlar da kendilerini tatmin etmek için insanlar üzerinde ruhsal mastürbasyon yapıyorlar. Onlar gerçekten mutsuz edip mutlu olanlar. Bununla baş etmek için ikisini ayırabilmek lazım. Bu sayede iyi niyetli olanları dikkate alıp gerisini sallamamayı öğrenirsin. Çünkü hayat da tam olarak buBu platformda mesela. Maalesef çok acımasız, kalbinde merhamet kalmamış insanlar var.
Sosyal medya için sordu diye düşündüm.Hesabı nasil kapatıyoruz profili nasil ozellestiriyoruz?
Bu platformda bazen iyi niyetli kadınlarımız çok sert yorumlar yapıyor ama bu karşıdaki hem cinsine bir merhamet tokadı olsun diye yapılıyor. Ha bazıları mutsuz ve niteliksiz onlar da kendilerini tatmin etmek için insanlar üzerinde ruhsal mastürbasyon yapıyorlar. Onlar gerçekten mutsuz edip mutlu olanlar. Bununla baş etmek için ikisini ayırabilmek lazım. Bu sayede iyi niyetli olanları dikkate alıp gerisini sallamamayı öğrenirsin. Çünkü hayat da tam olarak bu
Töbest, bana niye tek görünüyor?Emin misiniz?
Töbest, bana niye tek görünüyor? Eki Görüntüle 2611375
2 konusu var :)Tek konusu var konu sahibinin.
Töbest, bana niye tek görünüyor? Eki Görüntüle 2611375
Ben tek görüyorum.2 konusu var :)
Hiç bir başlığa uymayan konularda . Muavinlerin çilesi sanırım başlığı.Ben tek görüyorum.
Muavinlerle ilgili konu açmış ondan bahsediyororayı okuyun öyle gelin kızlar komedi gaddar dediği benim bu arada
muavin fetişi olmadığımız için ne demeye çalıştığınızı anlamıyoruz doğal olarak.damdan düşer gibi muavin haklarını savunup , muavinlikten zor meslekleri de örnek gösterenlere GADDAR demek dm'den saldırmak falan , bunlar empati yapılabilecek şeyler değil.ya trollüyosunuz ya da ciddi anlamda psikolojiniz bozuk.ille birisine üzülmek istiyosan muavinlik ne alaka nerden geldi aklına snfsıughoıes Herkes sizin karşınızdaysa acaba ufak da olsa bir ihtimal sorun sizde olabilir mi?Ama paylaşım yapmak zorundayız yani nihayetinde. Keşke böyle düşünmeseniz. Ben benimle aynı fikirde olmayan insanlara gaddar demiyorum. Üslupları kötü ve duygularımı anlamıyorlar ondan diyorum..
Bana özelden baya yürüdü ama gaddarlikta yarışırız bencemuavin fetişi olmadığımız için ne demeye çalıştığınızı anlamıyoruz doğal olarak.damdan düşer gibi muavin haklarını savunup , muavinlikten zor meslekleri de örnek gösterenlere GADDAR demek dm'den saldırmak falan , bunlar empati yapılabilecek şeyler değil.ya trollüyosunuz ya da ciddi anlamda psikolojiniz bozuk.ille birisine üzülmek istiyosan muavinlik ne alaka nerden geldi aklına snfsıughoıes Herkes sizin karşınızdaysa acaba ufak da olsa bir ihtimal sorun sizde olabilir mi?
Simal0401 artık bu sitede en gaddar benim nihahahaah, yaşasın kötülük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?