Çok üzülüyorum ne yapmalıyım?

Bunu kendi kendine yenmen gerekir, yenemem huyum bu diyorsan önerim,
Paylaşım yapmazsan, yorum da almazsın.

İnternette olumsuz yorum alınca çok üzülüyorum 😔😔
Ne yapmalıyım?
Bazı insanlar çok kötü yürekli ve çok gaddar internet aleminde...
Gaddar değiller sadece kimse kimseyi tanımadığı için daha açık sözlü yüzgöz olma şansımız yok çünkü biraz özgüvenli olun internetteki yorumlar sayfayı kapattın mı biter gider onlardan ders al kendini düzel yeterli böyle üzülüp konu açacak kadar hayatının merkezine koyma hiç mi işin yok derler adama yani başka hayatının merkezine koyacak şeyler bul

Hesabınız kapalı olsun millete. Bir de yorum yazanları ayıklayın. Yoruma kapatın. Çok tehlikeli her şeyi paylaşıp hesabınızı açık olarak kullanmanız.

Çok detaylı mi paylaşıyorsun herseyini yani neyin eleştirisi bu . Ufak tefek çevredengeliyorsa bunu takma yani özeleştiri yap belki haklilardir

Özeleştiri yapamıyorum bu konuda çünkü gaddarlığı, insanları ezmeyi, acıları ile alay etmeyi hiçbir zaman doğru bulmadım ve bunları yapanları da hiçbir şekilde olumlayamam. Benim ne suçum var da böyle kötü muameleye mağruz kalıyorum benim ne suçum var

Hesabınız kapalı olsun millete. Bir de yorum yazanları ayıklayın. Yoruma kapatın. Çok tehlikeli her şeyi paylaşıp hesabınızı açık olarak kullanmanız.

İyi de ya forumlar? Ya platformlar? Hepsinde böyle ZALİMLER GADDARLAR var maalesef. Hangi birinde yok ki?

Örnek veriyorum uygunsuz birşey paylaştın yada birşey söyledin
Ordan biri çıktı senin iyiliğin için seni uyardı Hatta sert bi dillede uyarmış olabilir bu durumdadamı üzülüyorsun anlamadım bazen söylenenler acıdır ama gerçektir
Eğer gerçekse bu senin için bi artı olmalıdır

Mesela muavinler konusunda mı alıyorsunuz olumsuz yorumları?
Diğer konuda üyeye özel mesaj atıp gaddar yazıp burada gelmiş büyük harfle gaddarlar diyorsunuz.

İnsanın dilediği konuyu açıp dilediği şikayetini dile getirmesinde sorun nedir? Bende bunu anlamıyorum eğer düzgün geri dönüş yapsalardı asla kötü ifade kullanmazdım.

Konuyu sen anlatsana konu sahıbı ustu kapalı yazıyor 😂

Muavinlik yapılmayacak meslekmiş onlara çok üzülüyormuş işte muavin videosu izleyip onları anlamalı üzülmeliymişiz falan. Kendiyle aynı şeyi düşünmeyen bir üyeye konuda empati plss tarzında cvp yazıp özelden gaddar diye mesaj atmış. Şimdide bu konuyu açıp büyük harfle gaddarlar diyor. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Muavinlik yapılmayacak meslekmiş onlara çok üzülüyormuş işte muavin videosu izleyip onları anlamalı üzülmeliymişiz falan. Kendiyle aynı şeyi düşünmeyen bir üyeye konuda empati plss tarzında cvp yazıp özelden gaddar diye mesaj atmış. Şimdide bu konuyu açıp büyük harfle gaddarlar diyor. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Tek konusu var konu sahibinin.

Ona hak vermeyen onunla aynı dusunmeyen herkesi kotu kalplıler dıyıp ıkı yorum once harcadı zaten.
Sanalda her turlu yoruma acık olmak lazım, degılsen paylasım yapmazsın crıllanın dedıgı gıbı

Back
X