çok üzülüyorum ya çok

guneshur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
158
0
36
İstanbul
kızlar bebeğim 20haftasına girmek üzereyken konu açmıştım hareket yok diye şimdi ise 21haftasına girecek halen bi belirti yok ne yapacam bilemiyorum morelim çok bozuk cumartesi günü kontrolüm var bişe yoktur umarım yani çikolata su sola yatmak ne denediysem bi belirti yok bu beni üzmeye fazlasıyla yetiyor yani çok küçükte değil benim gibi ilk gebelikte çoktan hisseden arkadasım var anlatınca içim gidiyor of

kızlar bebeğim 20haftasına girmek üzereyken konu açmıştım hareket yok diye şimdi ise 21haftasına girecek halen bi belirti yok ne yapacam bilemiyorum morelim çok bozuk cumartesi günü kontrolüm var bişe yoktur umarım yani çikolata su sola yatmak ne denediysem bi belirti yok bu beni üzmeye fazlasıyla yetiyor yani çok küçükte değil benim gibi ilk gebelikte çoktan hisseden arkadasım var anlatınca içim gidiyor of

Bosuna uzme kendini bende 23 haftaya girdim ve inan iki uc gundur cok hafif seyirme hissediyorum o kadar tekme falan bekleme daha doktorum bana normal dedi cnm pozisyonuyla da alakali oldgnu soyledi benimki ters duryo cunku

Canım benim ilk gebeliklerde çok fazla hissedilmeyebilirmiş bebeğin hareketleri erken haftalarda. Doktor kontrollerini aksatma, doktora gittiğinde zaten kalp atışlarını ve ultrasondaki hareketlerini göreceksin. Bir de cinsiyeti ne bilmiyorum ama kız bebekler pek hareketli olmazmış:) Herkesin hamileliği farklı seyrediyo canını sıkma, bebeğini de kendini de strese sokma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bu kadar takiyorsan kontrol gununu beklemeden gitsene doktora hem kendini hem de bebegini strese sokma bos yere.git gor bebegini rahatla:)

Canım ben de senin gibiydim. İki haftada bir dr a gidiyordum çocuk hareket etmiyor acaba bişey mi oldu diye. Ben de oğlumun hareketlerini çok geç hissettim ve doğana kadar da çok az hareket etti. Sürekli diken üstündeydim. Sen de hastaneye değil de sağlık ocağına gidebilirsin. Orda da bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar en azından. Ben kalp atışlarını duyunca rahatlıyordum bayağı.

canım sağlık ocağı bulundugumuz yer cok fazla uzak hastane yakın ama muanem günüm 3 gün sonra sabretecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…