masallah sana bee esofmanla dolasBir sene once 90.5 kilodan su anki kilom olan 64 kiloya indim.Alt karnim hala var.Verdigim kilolardan sonra kiyafetlerim bollasti ve hic biri olmuyodu bende baska birilerine.Benim sorunum su gardolabim bosalmis oldu.Bi iki parca bol gelen kiyafetim var uzerime idare eder olan.Ben giyinmeyi hic bilmiyorum ya.Cok uzuluyorum baska kizlar ne kadar guzel giyiniyo uyum sagliyo ben nasil topliycam bu gardolaba yeni seyler alcak biseyler bulamiyorum.Bide vucudum orantisiz internettende siparis edemiyorum.Aldiklarimda kotu oluyo sanki
Evet var calisiyorumkıyafete ayıracak bütçeniz var mı ona göre yorum yapalım
Bende oyle diyodum zayiflayim herseyi alcam diye.ama oranyisiz bi vucudum var benim alt karim bide simit var hala bazi seyleri giyemiyorum90.5 kilo dan 64 kiloya in, kıyafet bulamıyorum diye yakın, oy ben nerelere gidem
Su anda yandim tutustum hersey eksik olunca ne alcagimi sasirmis bi haldeyim.Aldiklarimda parca parca olunca uyumlatmakta zorlaniyorum sanirimmağazalardan deneyerek al. Eskiden seçim şansın pek yokmuş . Kiyafet almaya bir yerden başla. Sonrası gelir. Hiç mi beceremiyorsun Etraftaki insanlara bak. Beğendiğin kombini tamamlamaya çalış. İnternetten kombin beğendim diyelim elbiselerin birebir aynısı olmasına gerek Yok. Ucundan kıyısından tamamla.
Dogru diyosun canim yavas yavas ogrenicem sanirimAllah aşkına sen 26 kilo ver, artık bol gelen kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine ver, sonra gel burda giyecek birşey bulamıyorum de. Oldu mu şimdi? Nerde kaldı o 26 kilo verdiren hırs, inat, irade hı söyle bakalım aa mübarek kadın.
Benim alt karnim var yani gomlekleri icime sokamiyorum.Cok fit bi vucuda sahip degilim su anda simit bolgem var bacaklarim normal bel kismim ince.Calistigim icin klasik tarz ne biliyim gomlek tarzi seyler bide gundelik hayatimda giyebilcek bi gardolap olustirmak istiyorum.Kapsul gardirop orneklerine bakicam canimSıfırdan gardrop düzenleyeceksen temel parçalarla başlayabilirsin. İnternette kapsül gardrop örnekleri var, bakmanı tavsiye ederim. 1 beyaz penye, 1 siyah pantolon, 1 Jean, 1 beyaz gömlek gibi... Hepsi birbiriyle kombine edilebilen parçalar seçiyorsun.
Yeni bedenine uygun kıyafet seçmekte zorlanman normal. Daha önce seçtiklerinden farklı modeller denemeni öneririm. Orantısız dediğin neresi yazmamışsın. Bazen bol yerine dar giyinmek veya altı bolsa üstü dar giyinmek çok farklı gösteriyor.
Acigim 163 boyundayim.İste biraz klasik giyinmem gerekiyo.Sahi dogru dediniz ben kombin olarak almaliyim sanirim uyumlatmak daha zor gibi cunku su andaalt karın varsa karın kısmını iyice sarıp toplayan yüksek bel pantolonlar/etekler giymelisin, asla bol altlar giyme daha çok fırlar, bi de alt karın egzersizleri ihmal edilmemeli tabi.
kıyafet konusunda da, öğrenci misin, çalışıyor musun, tesettürlü müsün, klasikçi mi spor giyinenlerden misin bilmeden yardımcı olmak imkansız, tek önerim kombin alman olur, atıyorum x mağazadan alışveriş yapacaksın önce internet sitesine gir, hangi parça neyle kombinlenmiş ona bak sonra komple kombini al, uygun parçalarla tamamla.
O kadar kilo versem ,özgüvenden marsa cikmazsam, bir eşofman bir tişört salına salına gezerim ,hakkimdirBir sene once 90.5 kilodan su anki kilom olan 64 kiloya indim.Alt karnim hala var.Verdigim kilolardan sonra kiyafetlerim bollasti ve hic biri olmuyodu bende baska birilerine.Benim sorunum su gardolabim bosalmis oldu.Bi iki parca bol gelen kiyafetim var uzerime idare eder olan.Ben giyinmeyi hic bilmiyorum ya.Cok uzuluyorum baska kizlar ne kadar guzel giyiniyo uyum sagliyo ben nasil topliycam bu gardolaba yeni seyler alcak biseyler bulamiyorum.Bide vucudum orantisiz internettende siparis edemiyorum.Aldiklarimda kotu oluyo sanki
Darisi senin basina o zaman canimallahım bende böyle minnoş bir dert istiyorum hayırlısıyla
26 kilo nedir arkadaş vay canına.. konu sahibi, bir iki tane mağazaya git dene, sonra o mağazanın internet sitesinden sipariş ver bütçene göre.. zaten şimdi kış, genelde bol şeyler var git gez ne güzel yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?