Bilmiyorum nerede hata yapıyorum.babasida çok ilgileniyor.mesela dışarı çıkarken bu havada diz altı kapri ve yazlık tişört giyiyor.kizim olmaz diyorum yok dediğim dedik.sinirlerim okadar yipraniyor ama yinede ona belli etmemeye calisiyorumBurdaki kisa yazidan tam olarak ne oldugunu anlayamayiz ama buyuk ihtimalle yaptiginiz bir hata vardir.kendiniz goremiyorsaniz pedagogtan yarfim alabilirsiniz tabi.
Ayni. Yeni pantolon aldim kizin deneyelim hayir diyor zar zor giydirdim ben begenmedim bunu deyip cikarip atti.Bilmiyorum nerede hata yapıyorum.babasida çok ilgileniyor.mesela dışarı çıkarken bu havada diz altı kapri ve yazlık tişört giyiyor.kizim olmaz diyorum yok dediğim dedik.sinirlerim okadar yipraniyor ama yinede ona belli etmemeye calisiyorum
Büyüdükçe dertlerine büyüyecek sanırım .kendimi okadar sıkiyorumki bazen ruh gibi oluyorumBenim kizimda 4.5 yasinda hayırdan anlamiyor hep agresif hep sinirli. Babasina da banada bağırıyor ne yapcamizi şaşırdık. Sinirden dislerimi sikmaktan yakinda kirilacaklar. Bağırınca pisman oluyorum kendimi tutmaya çalışıyorum bende
Bir sürü kendine yakışan kıyafeti var ama nerede küçülmüş eski kıyafeti varsa onları giyerAyni. Yeni pantolon aldim kizin deneyelim hayir diyor zar zor giydirdim ben begenmedim bunu deyip cikarip atti.yaranamiyoruz cok mu simartiyoz anlamadım ki
Inanin kendime vurdugum oluyor sinirden. Allah yardimcimiz olsun ne diyimBüyüdükçe dertlerine büyüyecek sanırım .kendimi okadar sıkiyorumki bazen ruh gibi oluyorum
Birde ikizlerim var.inanki gözüm korktu.o okuldan gelene kadar ikisi öyle güzel oynuyorlar ablası gelince onlarda deliriyo.zaten bisuru çocukla biyere gidemiyorum.cok bunalıyorum.acaba benim yetiştiremiyorum diyorum.girsebiz öyle tatlı bı kiz ama nasıl yapı az bilmiyorumInanin kendime vurdugum oluyor sinirden. Allah yardimcimiz olsun ne diyim
Benim ki okula başlayınca boyle oldu orada oyuncak.kavgasi kendini koruma icgudusu birden saldirganlasip sinirlendi. Bugun babasi almaya gitti. Hava soguk oldugu icin usumesin diye esime arabayla al gel dedim. Normalde hep ben giderim. Banada enne sen.beni almaya gel diyor neyse esime sen neden geldin git diye bgirmis annem gelsin deyip durmus. Esim herkesin icinde oyle dedi cok uzuldum diyor.Birde ikizlerim var.inanki gözüm korktu.o okuldan gelene kadar ikisi öyle güzel oynuyorlar ablası gelince onlarda deliriyo.zaten bisuru çocukla biyere gidemiyorum.cok bunalıyorum.acaba benim yetiştiremiyorum diyorum.girsebiz öyle tatlı bı kiz ama nasıl yapı az bilmiyorum
Allah yardımcımız olsunBenim ki okula başlayınca boyle oldu orada oyuncak.kavgasi kendini koruma icgudusu birden saldirganlasip sinirlendi. Bugun babasi almaya gitti. Hava soguk oldugu icin usumesin diye esime arabayla al gel dedim. Normalde hep ben giderim. Banada enne sen.beni almaya gel diyor neyse esime sen neden geldin git diye bgirmis annem gelsin deyip durmus. Esim herkesin icinde oyle dedi cok uzuldum diyor.Sabirla gecmesini bekliyorum
Küçükken zor bir bebek değildi.kardeslerini baştan kıskandı ama şimdi çok seviyor.ama kurallara hiç uymuyor şuan.kitap okutmaya çalışıyorum bir gün okuyor ikinci gün yine aynı.millete bakıyorum onun yaşındaki kızlar sanki büyük bir insan gibi davranıyor.asirisida fazlada gerci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?