Çok üzülüyorum

Aldatilmanin fizikseli, sanalı, duygusalı, bir kereciği, seytana uymuşlugu vs olmaz. Aldatma aldatmadir. Sakın ola sizi de suçlamasina falan izin vermeyin. Bu erkeklerin yüzsüzlüğü beni benden alıyor zaten. Kendinize sayginiz varsa yol verirsiniz yoksa devam zaten
Butun suclari bana atti tabi ben yaptigini bana baglama dedm ama ne desemde fayda etmedi hep ben sucluydum. Evet yol verdim zaten bu sekilde yapamazdim. Surekli aklimda senaeyolar ucusuyordu. Ben onun dogum gunu icin hazirlik yaparken o baska bir kiza mektup yazmisti simdi herseyi dusununce cok kotu hissediyorum ayakta uyutulmusum.

Merhaba herkese.
Artık yaşadıklarımı kaldıramadığım için burada sizlerle paylaşmak istedim.
Yaklaşık altı senelik bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşünüyorduk. Ve birkac gün öncesi sanaldan aldatıldığımı öğrendim. Bir aylik bir iliskisi olmus ama hala arkadas olarak konusmaya devam ediyormus bulusma olmamis cunku kiz baska ulkede yasiyor sadece kafasi karisikmis benle yasadigi sorunlardan falan sucu bana atiyor sen beni stres etmeseydin boyle bir olay olmazdi diyor. Ayrica kiza mektup yazip yolladigini öğrendim cok icim yaniyor gercekten:KK43: bana bunu nasil yapti diyorum. Sonuc olarak ayrildik. bana sadece arkadas olarak konusuyorum yakinda arkadas iliskimide kesicem sen benim icin degerlisin gibi seyler soyledi. Iste bulusma da olmamis sadece netten konusmus neden bu kadar abartiyormusum bu aldatma degilmis tarzinda kelimeler. Cok kotu hissediyorum burdan size yazma sebebim azcikta olsa destek alabilmek. Bir kere aldatan bir daha aldatir diye dusunuyorum. Sonucta sanalda olsa beni aldatti. Yazim hatalarim olduysa ozurdilerim uzuntuden kendimi ifade edwmiyorum.
sen böyle bir şey yapsan kendisi affeder miydi ? bu sorunun cevabı hayırsa ayrıl gitsin. Olan herşeyde bir hayır olduğu gibi olmayan şeylerde de hayır vardır...

Butun suclari bana atti tabi ben yaptigini bana baglama dedm ama ne desemde fayda etmedi hep ben sucluydum. Evet yol verdim zaten bu sekilde yapamazdim. Surekli aklimda senaeyolar ucusuyordu. Ben onun dogum gunu icin hazirlik yaparken o baska bir kiza mektup yazmisti simdi herseyi dusununce cok kotu hissediyorum ayakta uyutulmusum.

Hiç üzülmeyin. Zararin neresinden dönseniz kârdır. Ben hep böyle bakiyorum bu tür olaylara. Siz kendinizi kurtarmişsiniz. Aldatmanın tek suçlusu aldatandir başka türlüsünü düşündürmesine asla izin vermeyin. Umarim hayatiniza size saygı duyan birisi girer ileride ve bunu daha iyi anlarsiniz. Sizin adiniza sevindim kendinizi yedirmemissiniz

sen böyle bir şey yapsan kendisi affeder miydi ? bu sorunun cevabı hayırsa ayrıl gitsin. Olan herşeyde bir hayır olduğu gibi olmayan şeylerde de hayır vardır...
Bende ona boyle birsey dedim ben yapsaydim bana neler neler derdin benimle direk ayrilirdin dedim oyle diye cevap verdi ama o benim yuzumden boyle yapmis o yuzden yaptigi seyde suc en fazla bendeymis. Boyle dusunen bir zihniyet iste ne desem fayda etmedi sonuc olarak bende cozumu ayrilmakta buldum

Bende ona boyle birsey dedim ben yapsaydim bana neler neler derdin benimle direk ayrilirdin dedim oyle diye cevap verdi ama o benim yuzumden boyle yapmis o yuzden yaptigi seyde suc en fazla bendeymis. Boyle dusunen bir zihniyet iste ne desem fayda etmedi sonuc olarak bende cozumu ayrilmakta buldum
o zaman evliliklerde de bir sürü kopukluklar oluyor, anlaşmazlıklar oluyor herkes herkesi bu yüzden aldatsın normali bu mu ? acayip saçmalamış. Ayrılmana sevindim açıkçası her ilişkinin bir kırmızı çizgisi olmalı sanaldan da olsa başka kızlarla görüşmesini savunması saçmalık. illa yatakta mı basmak gerekiyor ? Neyse canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda doğru kişiyi çıkarır karşına Rabbim...

Hiç üzülmeyin. Zararin neresinden dönseniz kârdır. Ben hep böyle bakiyorum bu tür olaylara. Siz kendinizi kurtarmişsiniz. Aldatmanın tek suçlusu aldatandir başka türlüsünü düşündürmesine asla izin vermeyin. Umarim hayatiniza size saygı duyan birisi girer ileride ve bunu daha iyi anlarsiniz. Sizin adiniza sevindim kendinizi yedirmemissiniz
Tesekkur ederim su zamana kadar zaten gururuma hice sayarak cok alttan aldigim olaular olmustu sirf o olaylar yuzunden bile kendime cok kizginim bu aldatma son noktam oldu. Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim umarim oyle olur

o zaman evliliklerde de bir sürü kopukluklar oluyor, anlaşmazlıklar oluyor herkes herkesi bu yüzden aldatsın normali bu mu ? acayip saçmalamış. Ayrılmana sevindim açıkçası her ilişkinin bir kırmızı çizgisi olmalı sanaldan da olsa başka kızlarla görüşmesini savunması saçmalık. illa yatakta mı basmak gerekiyor ? Neyse canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda doğru kişiyi çıkarır karşına Rabbim...
Evet bende oyle dusunuyorum her evlilikte anlasmazlik oluyor herkes aldatmayami gidiyor ayni lafi soyleyince biz evli degiliz ama evlensek ben boyle hayatta yapmam cevabini aldim. Herswyde kendini hakli gordu ne diyim. Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Back
X