Çok üzülüyorum

Morbahar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
119
111
18
26
Bugün tam 6 haftalık hamileyim.Fakat gelin görünki Beta Hcg değerim 950. Doktor ultrasonda bebek göremedi. Kese görünüyor ama bebek yok dedi. 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.Doktor beta hcg değerin düşük falan da demedi. Bbebek daha çok küçük olduğu için görünmeyebilir dedi. Fakat bugün sağlık ocağına gittim ebe bu değer düşük boş gebelik olabilir dedi. Sonuçları bugün öğleden sonra konuşuruz dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Çok üzülüyorum. 23 yaşımdayım ve eşim ve ben çok mutlu olmuştuk.Şimdi ya sonuç kötü çıkar da bebeğim gelişmemişse diye çok korkuyorum.

hakkınızda hayırlısı olsun. boş gebelikse de kendinizi çok üzmemeye çalışın, daha çok gençsiniz.
tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip olsun size inşallah.

Bugün tam 6 haftalık hamileyim.Fakat gelin görünki Beta Hcg değerim 950. Doktor ultrasonda bebek göremedi. Kese görünüyor ama bebek yok dedi. 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.Doktor beta hcg değerin düşük falan da demedi. Bbebek daha çok küçük olduğu için görünmeyebilir dedi. Fakat bugün sağlık ocağına gittim ebe bu değer düşük boş gebelik olabilir dedi. Sonuçları bugün öğleden sonra konuşuruz dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Çok üzülüyorum. 23 yaşımdayım ve eşim ve ben çok mutlu olmuştuk.Şimdi ya sonuç kötü çıkar da bebeğim gelişmemişse diye çok korkuyorum.
Senin için baktım da 4 hafta 3 günlükken betam 1860 çıkmış sanırım seninki düşük çıkmış o zaman.Ama geç döllenme de olabilir sıkma canını daha küçüksün

daha önunde kocaman uzun bir ömür var

rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin , sen 10 gün bekleme başka dr daha git

Hamile kalabiliyorsunuz. Boş gebelik, kimyasal gebelik olabilecek şeyler. Yaşınız da çok genç. 2. Bir doktora da gidin. Biraz bekleyin. İnşallah normal gidişatında ilerler. Öyle olmasa da sorun değil. Sağlıksız bir gebeliktense gebeliğin bitmesi daha iyi.

Her iki güne bir artması gereken beta Hcg benim iki gün önce de 950 çıkmıştı bugün yine 950.
Kendimi en kötüsüne hazırlarken yine de bir nebze de olsa hala umudum var. Yarın önerilerinize uyarak başka bir doktora daha görüneceğim. Hayırlısı olsun.

Her iki güne bir artması gereken beta Hcg benim iki gün önce de 950 çıkmıştı bugün yine 950.
Kendimi en kötüsüne hazırlarken yine de bir nebze de olsa hala umudum var. Yarın önerilerinize uyarak başka bir doktora daha görüneceğim. Hayırlısı olsun.
Lütfen en kötüsü demeyin. Hayırlısı olsun, daha yaşınız genç sagliklisiniz. Kimyasal gebelik olabilir, boş gebelik olabilir. Hayırlısı diyin. Artis olmaması biraz kötü olmus. Doktora gidin, eğer beklediğiniz gibi çıkmazsa bile önümüzde bir ömür var

Canım belki de geç döllenme olmustur belli olmaz hemen üzülme. Ayrıca değerle ne ilgisi var ki benim 5. Haftada 2600 dü ve o boş gebelikti. Sonraki hamileliklerimde 1000 e düşmüştü ve doğurdum gayet. Yani boş gebelıgın o değerle alakası yok sen 2 gün gecınce tekrar yaptır testi bakalım değer 2 katına çıkmış mı önemli olan o.

Canım belki de geç döllenme olmustur belli olmaz hemen üzülme. Ayrıca değerle ne ilgisi var ki benim 5. Haftada 2600 dü ve o boş gebelikti. Sonraki hamileliklerimde 1000 e düşmüştü ve doğurdum gayet. Yani boş gebelıgın o değerle alakası yok sen 2 gün gecınce tekrar yaptır testi bakalım değer 2 katına çıkmış mı önemli olan o.
Ama bana ebe bir hafta boyunca 1200 olup sonra 4 gün boyunca 950 olmasının sağlıklı olmadığını söyledi. Yarın doktora gideceğim. İnşallah iyi olur.

Ama bana ebe bir hafta boyunca 1200 olup sonra 4 gün boyunca 950 olmasının sağlıklı olmadığını söyledi. Yarın doktora gideceğim. İnşallah iyi olur.
Aa bir dakka değerin düştü mu senin? Değer düşmez canım 2 günde 1 2 katına çıkması gerek. Canım anladığım kadarıyla ilk hamileliğin lütfen stres yapma. Aksi bir durum dahi olsa gene hamile kalır anne baba olursunuz. Gene sükredelim ki en azından hamile kalabiliyoruz . Ben kendimi öyle teselli etmiştim. Çünkü yıllarca anne baba olmak için uğraşan insanlar var

Aa bir dakka değerin düştü mu senin? Değer düşmez canım 2 günde 1 2 katına çıkması gerek. Canım anladığım kadarıyla ilk hamileliğin lütfen stres yapma. Aksi bir durum dahi olsa gene hamile kalır anne baba olursunuz. Gene sükredelim ki en azından hamile kalabiliyoruz . Ben kendimi öyle teselli etmiştim. Çünkü yıllarca anne baba olmak için uğraşan insanlar var
Evet değerim iki hafta iyiyken bu hafta düştü. Bu da boş gebelik belirtisi oluyor. Çünkü kese var ama bebek görünmedi. Kimyasal gebelikte kese oluşmaz. Ayrıca hafif kanlı lekelenmem var. Bir kaç saat sonra doktora gideceğim.

Şu an hastaneden yazıyorum doktor Beta HCG hormonunun 950 olmasının çok büyük bir sorun olmadığını söyledi Geç döllenme olabilirmiş Bu yüzden bir hafta daha beklenmesi gerektiğini söyledi önemli kesenin oluşması ymış 1 hafta sonra da bebek oluşursa sadece düşük riskim olurmuş 1 hafta sonra bebek ultrasonda görünmezse boş gebelik miş Belki benim gibi bu sorunu yaşayan şu an yaşıyor olan birileri varsa hemen umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuş

Back
X