Çok üzülüyorum

Şu an hastaneden yazıyorum doktor Beta HCG hormonunun 950 olmasının çok büyük bir sorun olmadığını söyledi Geç döllenme olabilirmiş Bu yüzden bir hafta daha beklenmesi gerektiğini söyledi önemli kesenin oluşması ymış 1 hafta sonra da bebek oluşursa sadece düşük riskim olurmuş 1 hafta sonra bebek ultrasonda görünmezse boş gebelik miş Belki benim gibi bu sorunu yaşayan şu an yaşıyor olan birileri varsa hemen umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuş
Kese görünmediyse nasıl boş gebelik oluyo anlamadım boş gebelik demek kese görünür ama içinde bebek yoktur. Kimyasal olabilirmi seninki çünkü benim 600 900 ve sonrafan 1100 cıktı sokra 900 lere düştü kanamayla sıfırlandı değer. Boş gebelikte gecirdim geçen ay kese göründü ama bebek yoktu ki zaten kanamam oldu ve düştü

Kese görünmediyse nasıl boş gebelik oluyo anlamadım boş gebelik demek kese görünür ama içinde bebek yoktur. Kimyasal olabilirmi seninki çünkü benim 600 900 ve sonrafan 1100 cıktı sokra 900 lere düştü kanamayla sıfırlandı değer. Boş gebelikte gecirdim geçen ay kese göründü ama bebek yoktu ki zaten kanamam oldu ve düştü
Yok canım yanlış anladın herhalde. Kese var bende de ama bebek görünmedi. Doktor geç döllenme olabilir.bu yüzden bir hafta daha bekleyelim dedi. Dün böyle söyledi. Akşamına bebek düştü. Bugünde kontrole gittim.ufak bir parça varmış o da düşecekmiş kanama ile dedi.

Back