- Emoji Skoru
- 15.753
- Puanlar
- 248
Yok valla.o kısım tümden kapanmiş gibi.insanlardan nefret etmek demek. belki başka ilaca ihtiyacın vardır. kendini tatmin etme ihtiyacın da mı olmuyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok valla.o kısım tümden kapanmiş gibi.insanlardan nefret etmek demek. belki başka ilaca ihtiyacın vardır. kendini tatmin etme ihtiyacın da mı olmuyor?
Tam da bunu yazmaya geliyordum, bu üyenin sık sık yargılayıcı yorumlarına denk geliyordum. Cinsellikle alakalı ahkam kesip duruyorduOhhh çok iyi olmuş bu daha iyi günlerin senin
Burda yazdığın o çiğ mesajlar var ya hastalığı olan bir kadına bak seni hasta halinle bile birisi almış asla unutmam kilolu bir insana şişmanların bile kocası var daha hangisini yazacağımı bilmiyorum içim de almıyor.
Kıskançlık kim haset deyince sen iste böyle böyle kuruyup gideceksin.
Kimseye böyle yorum yapmam ama sen çok daha fazlasını hak ediyorsun
Ay doktora git Ferhans biz nerden bilelim.Merhaba.konum cinsellik kısmına daha uygun ama etkileşim az olduğu için buraya konu açıp taşınmamasını rica ediyorum artık.dalga geçen de olacaktir ama ne yapayim artık göze alacağım.şöyle ki ben resmen bir sabah uyandım ve cinsel duygularım yok oldu.eskiden de böyle birkaç dönem olmuştu ama uzatmadan birkaç günde geçmişti.bir keresinde de doğum kontrol hapı kullandığım için olmuştu.bırakınca geçti.ama bu sefer çok uzun sürdü ve korkuyorum.antidepresandandır dedim onu da bıraktım.susuzluktandır dedim su içtim.yine aynı yine aynı.şöyle ki öylesine birşey hissetmiyorum ki ilişki sırasinda haa koltukta oturmuşum haa cinsel eylem yapmişim ayni şey.resmen yaprak kımıldamıyor.her hareketi alışkanlıkla yapıyorum sırf partnerimi kandırmak için.buradan birkaç arkadaşla yeri gelince konuştum ben öyle değilim diyorlar.beyaz bir vajinal akıntı olmasa kupkuruyum.en ufak bir tepki yok.bir de ben resmen bir günde böyle oldum.kademeli olsa yine bu kadar neye uğradığımı şaşırmayacağım.hep böyle değildim hatta aşırı istekten şikayet ederdim yakın zamanda.hatta bu konuda özel biri olduğumu falan düşünürdüm.resmen 200 km hızla giderken bir anda bozulup yolda kalmiş bir araba gibiyim.32 yaşındayım ve gelecek yıllarda ne yapacağım bu durumu düşündükçe çok dertleniyorum.olay sadece cinsel istek değil, insanın erkeklerle iliskisi de tat vermiyor böyle olunca.genel hayat enerjin de düşüyor.yani gerçekten çok üzülüyorum son zamanlarda.40 yıl düşünsem bu duruma geleceğime inanmazdim.aynı durumu yaşayan dert ortakları ya da tavsiye verebilecek arkadaşlar var mı rica etsem?
Gerçekten olabilir mi olur belki de tamamen hayal ürünü ama yine de o kadar çiğ o kadar çirkin ki ben devam edemedim içim almadı şimdi de kurudum diye konu açıyor çöle döner umarımYaa ben Farhansın tüm hayatının yalan olduğunu düşünüyorum..
Çalıştığını, cinsellik yaşadığını hepsi yalan o çiğ mesajlar o yüzden..
Bir imrenme, heveslenme diye düşünüyorum..
Tecavüze bile heveslendi yani o kadar yoklukta..
Git sor bi bakalım niye kurumuş senin horhor çeşmesi.Değil mi? En son 1 buçuk sene önce gitmiştim.tekrar gideyim bakalım.
Kesinlikle antidepresan nedeniyledir. Uzun süreli kullanımda vücuttan atılması zaman alabiliyor, doktorunuzla bir görüşün psikiyatri ile. Mutlaka çözümü bulacak belki ilaç değiştirebilir. Bu ilaçları bırakınca da bu etkiler görünebiliyor. En iyi doktorunuz bilir ama mutlaka çözülüyor, düzeliyor.Merhaba.konum cinsellik kısmına daha uygun ama etkileşim az olduğu için buraya konu açıp taşınmamasını rica ediyorum artık.dalga geçen de olacaktir ama ne yapayim artık göze alacağım.şöyle ki ben resmen bir sabah uyandım ve cinsel duygularım yok oldu.eskiden de böyle birkaç dönem olmuştu ama uzatmadan birkaç günde geçmişti.bir keresinde de doğum kontrol hapı kullandığım için olmuştu.bırakınca geçti.ama bu sefer çok uzun sürdü ve korkuyorum.antidepresandandır dedim onu da bıraktım.susuzluktandır dedim su içtim.yine aynı yine aynı.şöyle ki öylesine birşey hissetmiyorum ki ilişki sırasinda haa koltukta oturmuşum haa cinsel eylem yapmişim ayni şey.resmen yaprak kımıldamıyor.her hareketi alışkanlıkla yapıyorum sırf partnerimi kandırmak için.buradan birkaç arkadaşla yeri gelince konuştum ben öyle değilim diyorlar.beyaz bir vajinal akıntı olmasa kupkuruyum.en ufak bir tepki yok.bir de ben resmen bir günde böyle oldum.kademeli olsa yine bu kadar neye uğradığımı şaşırmayacağım.hep böyle değildim hatta aşırı istekten şikayet ederdim yakın zamanda.hatta bu konuda özel biri olduğumu falan düşünürdüm.resmen 200 km hızla giderken bir anda bozulup yolda kalmiş bir araba gibiyim.32 yaşındayım ve gelecek yıllarda ne yapacağım bu durumu düşündükçe çok dertleniyorum.olay sadece cinsel istek değil, insanın erkeklerle iliskisi de tat vermiyor böyle olunca.genel hayat enerjin de düşüyor.yani gerçekten çok üzülüyorum son zamanlarda.40 yıl düşünsem bu duruma geleceğime inanmazdim.aynı durumu yaşayan dert ortakları ya da tavsiye verebilecek arkadaşlar var mı rica etsem?
Aynı şeyleri düşündüm yazdığını okuyunca, iğrenç bir kafa yapısı var. Herkese kulp takip kendini mükemmel sanan , kalbinin karasi herkese yansıyan birisiOhhh çok iyi olmuş bu daha iyi günlerin senin
Burda yazdığın o çiğ mesajlar var ya hastalığı olan bir kadına bak seni hasta halinle bile birisi almış asla unutmam kilolu bir insana şişmanların bile kocası var daha hangisini yazacağımı bilmiyorum içim de almıyor.
Kıskançlık kim haset deyince sen iste böyle böyle kuruyup gideceksin.
Kimseye böyle yorum yapmam ama sen çok daha fazlasını hak ediyorsun
Sizin için hayatım başka bir anlamı yok mu? Yaşamak sadece cinsellik demek mi? Keyif aldığınız, hayatınıza anlam katan şeyler kesfetseniz mesela yeni kitaplar okumak, yeni sehirler gornek gibi..Merhaba.konum cinsellik kısmına daha uygun ama etkileşim az olduğu için buraya konu açıp taşınmamasını rica ediyorum artık.dalga geçen de olacaktir ama ne yapayim artık göze alacağım.şöyle ki ben resmen bir sabah uyandım ve cinsel duygularım yok oldu.eskiden de böyle birkaç dönem olmuştu ama uzatmadan birkaç günde geçmişti.bir keresinde de doğum kontrol hapı kullandığım için olmuştu.bırakınca geçti.ama bu sefer çok uzun sürdü ve korkuyorum.antidepresandandır dedim onu da bıraktım.susuzluktandır dedim su içtim.yine aynı yine aynı.şöyle ki öylesine birşey hissetmiyorum ki ilişki sırasinda haa koltukta oturmuşum haa cinsel eylem yapmişim ayni şey.resmen yaprak kımıldamıyor.her hareketi alışkanlıkla yapıyorum sırf partnerimi kandırmak için.buradan birkaç arkadaşla yeri gelince konuştum ben öyle değilim diyorlar.beyaz bir vajinal akıntı olmasa kupkuruyum.en ufak bir tepki yok.bir de ben resmen bir günde böyle oldum.kademeli olsa yine bu kadar neye uğradığımı şaşırmayacağım.hep böyle değildim hatta aşırı istekten şikayet ederdim yakın zamanda.hatta bu konuda özel biri olduğumu falan düşünürdüm.resmen 200 km hızla giderken bir anda bozulup yolda kalmiş bir araba gibiyim.32 yaşındayım ve gelecek yıllarda ne yapacağım bu durumu düşündükçe çok dertleniyorum.olay sadece cinsel istek değil, insanın erkeklerle iliskisi de tat vermiyor böyle olunca.genel hayat enerjin de düşüyor.yani gerçekten çok üzülüyorum son zamanlarda.40 yıl düşünsem bu duruma geleceğime inanmazdim.aynı durumu yaşayan dert ortakları ya da tavsiye verebilecek arkadaşlar var mı rica etsem?
Sizin için hayatım başka bir anlamı yok mu? Yaşamak sadece cinsellik demek mi? Keyif aldığınız, hayatınıza anlam katan şeyler kesfetseniz mesela yeni kitaplar okumak, yeni sehirler gornek gibi..
Haklisin bir tatile gideceğim.belki kendimi rahat bırakamıyorum.Sizin için hayatım başka bir anlamı yok mu? Yaşamak sadece cinsellik demek mi? Keyif aldığınız, hayatınıza anlam katan şeyler kesfetseniz mesela yeni kitaplar okumak, yeni sehirler gornek gibi..