Çok üzülüyorum

superhiper

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
72
Puanlar
13
7 aydır çocuk istiyorum ne eşimde ne bende bir sıkıntı yok basit tedaviyle başlayalım dediler klomen kullandım yumurtalarım iki tane büyüdü 21-22 mm iğne yaptık kontrollü ilerleyelim dedi doktor . Yine olmadı yine yok o kadar üzülüyorum ki o kadar bıktım ki şimdi de Hsg çektirmeyi düşünüyorum hani ortada bir sebep de yok ne yapacağım kızlar ya takviye de alıyorum her şeye dikkat ediyorum streste yapmıyorum köye geldim ailemin yanına geldim kafa dinliyorum ama yok …. İğneyi de oldum adet de olmuyorum bugün 14. Gün dün test yaptım negatif adet olmam gereken gün de bugün adet de olmadım kan falan da vermeyeceğim cunku gebelik yok eminim

Eşimle korunmayı bıraktık günümden 1 kaç gün önceerken gebelik testi yaptım temizlik yapacaktım varsa dikkat edeyim diye cıkmadı erkwn gebelik testı olduğu halde sonra olmam gereken gün yaptım yine çıkmadı 2 gün geçti ona rağmen silik çizgi gördüm yani günün geçmesini bekle hatta 1 hafta geçsin erken yapıp negetif çıkınca boşuna üzülüyosun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Eşimle korunmayı bıraktık günümden 1 kaç gün önceerken gebelik testi yaptım temizlik yapacaktım varsa dikkat edeyim diye cıkmadı erkwn gebelik testı olduğu halde sonra olmam gereken gün yaptım yine çıkmadı 2 gün geçti ona rağmen silik çizgi gördüm yani günün geçmesini bekle hatta 1 hafta geçsin erken yapıp negetif çıkınca boşuna üzülüyosun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Canım ama benim sürecim farklı ben takipli ilerliyorum ona rağmen çok net negatif gördüm hani 13 de negatif 14 te pozitif olan kimseyi görmedim açıkçası

Kilo var mı ikinizde de

Ablacım biraz sakinleşmen lazım öncelikle. Doktorlar bile gebelik 1 yıl oluşmamışsa tedaviye başlar. Gebelik düşüncesinden uzaklaş kendi kendini kitliyorsun muhtemelen . Evliliğinin tadını çıkar şimdilik . Bebeğin sana eşlik eder nihayetinde. İkinizde de bişey çıkmadığını söylediğin için bunları yazıyorum. Diğer türlüsü tedavini aksatma doktorla iletle tabiki.

Hayır ben 170/75 in eşim 182/80 spor da yapıyoruz sağlıklı beslenmeye dikkat ediyordum ama bıraktım pes ettim artık takviyelerimi alıyorum sadece yaşlarımız da genç ben 24 eşim 27
Biraz zayıflayabilirsin 5 6 kg fark eder

Ablacım biraz sakinleşmen lazım öncelikle. Doktorlar bile gebelik 1 yıl oluşmamışsa tedaviye başlar. Gebelik düşüncesinden uzaklaş kendi kendini kitliyorsun muhtemelen . Evliliğinin tadını çıkar şimdilik . Bebeğin sana eşlik eder nihayetinde. İkinizde de bişey çıkmadığını söylediğin için bunları yazıyorum. Diğer türlüsü tedavini aksatma doktorla iletle tabiki.
Ne kaldı ki bir yıla işte ben de böyle düşünüyorum 7 ayda olmayan 5 ayda da olmaz diyorum çünkü hiçbir sebep yok ortada hani olsa tamam eyvallah

7 ayda olmayan 5 ayda olmaz diye başlarsan daha çok yürürsün bu yolda. Sen sanıyorsun sadece rahimde, yumurtalıkta bitiyor doğurganlık. İşin %50'si onlardaysa %50'si beyinde bitiyor. Sakinleş zamanı gelince olacak diyip rafa kaldır. Bir kaç yıl evliliğin tadını çıkar daha yaşın 24. Hiç birşeye geç kalmadın. Çocuk olunca evlilik çok iyiye gitmiyor çok sağlam evlilikler bile sarsılıyor. Bunu biliyorsundur umarım. Çocuk sorumluluğunu saymadım bile . Önce onları düşün sonra olmuyora geçersin.

7 ayda olmayan 5 ayda olmaz diye başlarsan daha çok yürürsün bu yolda. Sen sanıyorsun sadece rahimde, yumurtalıkta bitiyor doğurganlık. İşin %50'si onlardaysa %50'si beyinde bitiyor. Sakinleş zamanı gelince olacak diyip rafa kaldır. Bir kaç yıl evliliğin tadını çıkar daha yaşın 24. Hiç birşeye geç kalmadın. Çocuk olunca evlilik çok iyiye gitmiyor çok sağlam evlilikler bile sarsılıyor. Bunu biliyorsundur umarım. Çocuk sorumluluğunu saymadım bile . Önce onları düşün sonra olmuyora geçersin.
Haklısın evet hepsini düşünüyorum ona göre aldım bu kararı zaten evliliğimin ilk 6 ayında korundum sonrasında karar verdiğime emin olup çocuk istedim fakat 7 aydır tık yok sperm güzel yumurta okey üstüne klomenle destekledik iğneyle çatlattık ilişkiye dikkat ettik ama yok yine tık yok

Back
X