Bayramlardaki kıyafet alınır koç alınır bilezik götürülr vs. vs .vs.aptal adet....?
gozde1986ah canım olmaz olur mu.bizimkilerde damadını çok seviyorlardı ama nişanlılık suresince soğudular gibime geliyo. bizde ailede sorunlar yok. ama illaki damadın svemedikelri huyu çıkıyo bilmemne...
yalnız ailenin aramamasını garipsemedim. ne bileyim bencede damat arar sorar aile değil
bizde konu kapanmıyor hergün açılıyor , bnm annemi göndereyim öğretsin biraz annen konu kapatmayıbizde de büyüklere biraz da onlar beni arasın yaklaşımı yok, ikimiz de hep biz aramalıymışız gibi hissediyoruz. ben nişanlıma hiç baskı yapmıyorum, bana önemli bir konu gibi gelmiyor bu konu zira; zaten o bolbol arıyor anladığım kadarıylaama heyhat, ben telefonda konuşmayı sevmem -nişanlım dışında -. haftada bir arasan iyi olur demişti; ama ben genelde iki haftada bir arıyorum. bazen soruyor aradın mı bu hafta diye, dur bugün arayayım diyorum :) bizim şansımız ikimiz de karşı taraftan beklemiyoruz. annem birazcık sorun yapıyor hep arasın istiyor düzenli olarak, ben de nişanlımı savunuyorum, konu kapanıyor :)
bizde konu kapanmıyor hergün açılıyor , bnm annemi göndereyim öğretsin biraz annen konu kapatmayı
ailenizden değil nişanlınızdan utanın..siz nişanlınızla evlenmeye mecbur değilsiniz ki nişanlınız aramayarak bu şekilde davranıyor.ailenizi yüceltin.ileride nişanlınıza karşı ne kadar hor gösterirseniz evlendkten sonra aileniz o kadar horlanır..bırakın adetlerinizi yerine getirsinler,zorunluluklarını yapsınlar.sizi seviyorsa adetlerinizi seve seve yerine getirir,burun kıvırmaz.ayrılacak sizden diye korkmayın,aileniz için sizi terkedecekse hiç sizinle biraraya gelmesin..kız evi naz evidir,nazlı olacak olan damat değildir..bugünlerin kıymetini bilin ,iyi değerlendirin..ulaşılır değil ulaşılmaz olun..siz kim kimi arar diye düşünmenizdense nişanlınızın ailenizi daha ne kadar mutlu ederim diye düşünüp,hareket etmesi grekir..ailenizi nişanlınıza ezdirmeyin..damatlık görevini yerine getirsin..
tamam kızlar sorun çözüldü :) teşekkür ederim yorumlar için , nişanlımın da haklı olduğu çok yer var ama bugün güzelce konuştum onunla aslında annemler onu çok seviyor fazla ilgi bekliyorlar , tek sorun bu . Allah daha büyük dert vermesin .
Allah a şükür nişanlımın da utanılcak bir yanı yok onca şeye ragmen herzaman yanımda oldu , ailemin destegi yokken onun destegi vardı :) Yorum yaparken biraz dikkatli olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?