- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
Kızlar dertliyim bu aralar :) şu bayramda kim kimi arar nasıl olur ne olur derdini düşünüyorum çünkü iki taraf birbirini aramıyor , nişanlımı annemler aramıyor hiç hep kndilerine bekliyorlar damat sık sık arasın diye oda aranmadığı için aramak istemiyor. En son ben aradım kayınpederimle kayınvalidemi ben hep arayım istiyorum karşılık beklemiyorum , ama bnm ailemden yana çok sorun oluyor her gün bunun kavgası oluyor ..nişanlanınca sorunlar başladı sizin anlıcagınız ufak bişey bu ama çok yıpranıyorum , birde şu var bizim sülale biraz meraklı teyzemler annem falan hep faceteler , oradan nişanlımı takip ediyorlar yoki şte gec saatlere kadar internetdeymiş annemde zaten kolay dolduruşa gelir , araları açılıcak diye korkuyorum annem hergün kavga ediyor benimle çok üzülüyorum. İşte bütün bunlar yetmezmiş gibi bayram derdine düştüm yok kıyafet alıncak geline bilmem ne , bunlarla uğraşırken birde bizim aptal adetlerimizle uğraşıyorum. Herşey laf oluyor bizim tarafta oysa karşı taraf öyle degil benim bişeyime karışılmaz oğlum bilir deyip gecen insanlar , böyle olunca ailemden dolayı utanıyorum