- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyide annesi düşünmüyorsa size ne allah aşkına..neden görümcenin çocuğunu yetiştirme derdine düştünüz ki ..kadın belli normal değil perde bile açmıyormuş çocuğu verir mi hiç..kendi gibi birini yetiştircek işte..Bence başka uğraşı bulun kendinize herkes kendi çocuğuna baksın üzülmeye gerek yok bunun için
kusura bakmayın ama herkes ay verilmez ay verilmez diyor. öncelikle o sizin malınız değil çocuğunuz olsa da. çocuk da olsa biraz anneden ayrılmayı bilmeli. başka güveneceği birileri olmalı. sizin yaptığınız sağlıklı değil ki. ki arkadaş 10-15dk gezdirmeden bahsediyor. diyorsunuz ki sen çocuk yap bak. ne kadar egoist bir düşünce. bundan benim anladığım. ben sadece kendi çocuğumla ilgilenirim, gerisi umrumda değil.demek bu!
konu sahibi arkadaşım, bence sen haklısın ve ısrar etmek zorundasın çünkü çocuğun fiziksel ve zihinsel gelişimi tehlikede. eğer yeterince ilgi görmezse zekası da gelişemez ve sosyal sorunları olur. asosyal olur, fobileri olur. vs vs
lütfen ısrar edin. yanlış anlamayın ama kötü de olsanız ısrar edin çünkü konu bir çocuğun sağlıklı gelişimi. enişteyle konuş, eşinle konuş, hatta görümcenin bile tedaviye ihtiyacı var. annenin her yaptığı doğru değildir.
iyide annesi düşünmüyorsa size ne allah aşkına..neden görümcenin çocuğunu yetiştirme derdine düştünüz ki ..kadın belli normal değil perde bile açmıyormuş çocuğu verir mi hiç..kendi gibi birini yetiştircek işte..Bence başka uğraşı bulun kendinize herkes kendi çocuğuna baksın üzülmeye gerek yok bunun için
"Emanetin canı burnundadır" demiş bazıları. Unutuyorlar ki o çocuk Allah'ın emaneti anne babaya da ait değil.
Bir de Allah kimseye göstermesin fakat hayatın gerçekleri var.
Başımıza her şey gelebilir.
Bebeklerde anne babalarını kaybededilirler.
Teyzeler, amcalar, halalar eğer onu tanıyorlarsa, karşılıklı iletişimleri varsa o süreç çocuk için daha kolay geçer.
Aile olarak tabiiki herkes normal ise, birlikte vakit geçirmek önemlidir.
Ben de çok üzüldüm yeğeninize.
Tamam iyi düşünmüşsünüz de o annesi, istemiyorsa zorla güzellik olmaz.
Ben olsam bi daha teklif etmem, kendi dilerse rica edebilir benden diye düşünürüm.
carmenares caniiim cok guzelll bir yorum yapmissin cok tesekkur ederim.
ben asla kayitsiz kalamam
benim cocugum degil banane diyemem.
kendine baska ugras bul , kendin cocuk dogur diyen bir kac arkadasima diyecek lafim yok malesef.
ben inaniyorum ki onlarda boyle bir durumla karsi karsiya kalsalar benim yaptigimi yaparlar.
ve bugun aldim gezdirdim yavruyu.
bize getirdim iyice yemek yedirdim
karnini tika basa doldurdum valla oyun oynadik sonra goturdum geri.
carmenares caniiim cok guzelll bir yorum yapmissin cok tesekkur ederim.
ben asla kayitsiz kalamam
benim cocugum degil banane diyemem.
kendine baska ugras bul , kendin cocuk dogur diyen bir kac arkadasima diyecek lafim yok malesef.
ben inaniyorum ki onlarda boyle bir durumla karsi karsiya kalsalar benim yaptigimi yaparlar.
ve bugun aldim gezdirdim yavruyu.
bize getirdim iyice yemek yedirdim
karnini tika basa doldurdum valla oyun oynadik sonra goturdum geri.
okudukça sinir oldum
konu sahibi çok haklısın sakın o yavrucağı sahipsiz bırakma çünkü annesi ciddi bir bunalımda ve o çocuğa en büyük kötülüğü o yapıyor.
burda bazı arkadaşlar sanane sen karışma filan demiş ya hayretler içinde kaldım. yav iyi okuyun bu mesele çocuk emaneti meselesi değil sorunlu bir annenin çocuğunu nerdeyse ölüme terketmesi!!!!
hanımlar annelik sadece çocuğu doğurup ortaya salmak değildir bu zihniyetteki bir sürü insan yüzünden şimdi burnumuz bişeyden çıkmıyor bu ülkede!!! çocuğunun fiziksel ve zihinsel ihtiyaçlarını karşılayamayan bir kadın anne falan olamaz kimse kimseyi kandırmasın ben 4 aylık bir bebeğin annesiyim can atıyorum büyüsün de sosyal becerilerini geliştireyim, ek gıda nasıl vereyim anne sütüne 3 yıl devam edeyim bağışıklığı gelişsin diye gözünün içine bakıyorum üzmüyorum ağlatmıyorum ki travma yaşamasın diye... eğer ben de kızımı 3 yaşında çoktan tuvalet eğitimi alması gereken bir yaşta 12 saat b.klu bezle bırakacaksam, bir gram güneş göstermeyip ilerde hastalıklı ve gelişmemiş bir çocuğa sahip olacaksam, yedirmeyeceksem, iki kelam edip çocuğu geliştirecek becerim yok diye tv karşısında et kafa olsun diye oturtacaksam o cin gibi hayat dolu çocuğu sorunlu sağlıksız bir bireye dönüştüreceksem ben anne falan olamam devlet gelsin alsın benden daha iyi bakar çocuğa!
konu sahibi arkadaşım ben senin yerinde olsam sosyal hizmetleri çoktan aramıştım hiiiiiç acımam böylelerine gitsin tedavi olsun o çocuğun hayatı o kadının sözde anneliğinden daha önemli...
Aylin arkadaşım hayat böyle işte... Allah böyle sınav ediyor, sen sabret vakti geldiğinde mükemmel bir anne olacağından eminim...
duygularıma tercüman olmuşsunuz teşekkürler...
kadının normal olmadığını bile bile çocuğu kendi kaderine terket diyorsunuz yani?? vicdanınız nerde sizin? siz hazmedebilirsiniz belki ama konu sahibi ve bizim gibi kadınlar gözlerinin önünde bir yavrucağın çürümesini hazmedemezler. annesi diye her türlü işkenceyi yapacak değil. öyle bir hakkı yok. vatandaşlar olarak yaşadığımız devletin şartlarını kabul ederek o ülkenin vatandaşı oluruz. şartlardan biri de kötü muamele karşısında ebeveynlikten feragat etmektir. dağ başı değil orası kimse kimsenin malı da değil annesi bile olsa!!!