- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
Neden öyle bir yasa mı varCalismaya izin yokki yoksa bana herseyden kolay olurdu bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden öyle bir yasa mı varCalismaya izin yokki yoksa bana herseyden kolay olurdu bu
Koca ve kv yasalarıNeden öyle bir yasa mı var
Koca ve kv yasaları
Allah yardım etsin, her kadın güçlü olamıyor maalesefHapis hayatı gibi resmen
51 yasa yasli diyen tek insansiniz bide ben peynir yogur yag yemem kirmizi et bile yemiyorum kalsuyum eksikliginden doktor sut ic dedi sadece son ayimda ictim cokmu Allah askina sorunumu anlamadiniz kizinin durumu bizden iyi beni ve onu kiuasliyor gecen gittik kizina cevizden bademine ogun atlamiyor ben 1 ay boyunca sadece bir tane gunluk kirdigim icinmi cok yemis oluyorum buatada esim xalisiyor sadece maasi dusuk ve kaynanamda calismiyor o almiyor sutu ben bu evde kiyafetlerimden ayakkabilarima kadar her ihtiyacimi babamin verdigi parayla karsiliyorum yetmiyor esime bile veriyorum nasil tam insanlari tanimadan yargilarsiniz bebegim dogdugunda bile herseyi annem aldi kaynanam iki takimdan baska nisey almadi anca dogur ne o oglunun aklini celdi cocuk yap diye kusura bakmayin ama belliki sizin yasiniz buyuk ve kaynanasiniz bu yazilanlar zorunuza gitti baska ne diyebilirimki
Allah yardım etsin, her kadın güçlü olamıyor maalesef
Ya sabir ya sabir esim izin vermiyor asagidaki bakkala gidiyim git calis diyor malesef senin kadar sansli degilim illaki elestirecek birsey buluyorsun benim konum 2 coocugummu ayip size yahu ya deyin kaynan bisey dememis abartma bu yetmezmiydi niye bukadar uzerime geliyorsunuz kim gelecegini bilebilir ama sunuda soyluyor hayatim cok normalse darisi basina insallah insallahIki cocuk yapana kadar sen de calissaydin bir ayri ev acsaydiniz. Kocamin maasi yetmiyor diyip 2. Yapiyorsunuz. O da kaynanan kocanin aklina girmismis. Cocuga kv ve koca mi karar veriyor? Normal mi?
Ihtiyaclarini hala baban karsiliyorsa otursaydin babanin evinde ne demeye boyle biriyle evleniyorsun? Kulucka niyetine mi evlendin?Bu nasil bi hayat yahu.
Allah bin kere razi olsun beni anliyorsunuz ben insanlardan yapilan normalmo diye soruyorum ne yapiyim diyorum kadin kalkmis git calis korunsaydin iki cocuk yapma diyor kafayi yiyecem olan olmus aldiriyimmi bu cocuhu bu insanlar neden boyleKiz bin kere ayni seyleri anlatmis. Acımasızca elestirmeyin sonuçta hamile. Strese, üzüntüye gelmemesi lazim. Yazık ben üzüldüm şahsen. Kaynanan bir yemeğin lafını niye yapıyor ki... Valla Allah sabır versin
Uzulmeyin sorun degil mecbur olmasaydim babamin zoruyla olmasaydi evlenmezdim bende cok merakli degilim evlenmeye yalniz 2 yil denildi bana kaynanm tek bu degilki surekli boyle seyler yapiyor 16 gun sesim cikmadi hastaydim umrunda olmadim kizi hafif oksuruyor tum dunyaya duyurmus tamam ayni ilgiyi beklemiyorum ama benim ailem baska ilde cok uzakda sadece yilda bir goruyorum ondan uziluyorum herhalde hamilelikte bir arkadasin dedigi gibi hormonlar cosmus ondan boyle uzulmuste olabilirim yinede yorumunuz icin saholun hic olmazsa 2 coxuk yaptin calis kaynan besliyor seni gibi sacma sozler demedinizKadin bi sey dememis ki yahu. Sen niye cok yiyon az ye dememis kizlarina siz yemiyosunuz demis
Ayrica bu kadar soz sahibi olmanin yuz goz olmanin da sebebi ayni evde yasamak
Ben kaynanasiyla ayni evde yasayanlar sorunlarini anlatinca uzulmuyorum kendiniz seciyorsunuz bunu
Öyle düşünme sakinn. Allah korusun tabi ki aldirma. Olan olmuş daa bundan sonrasına, çaresine bak sen canim. Baktım ki yaşın cok kucuk. Tabi keskeler mutlaka olurdu. Ama stres yapma üzme kendini. Bebegin de kötü etkilenmesin. Bence kendi annen kaynanaanla konuşsun bi. Yaşları yakın yol yordam bilir en azindan. Senin için çözüm yolu uretebilir. Kocana da daha bir is bulmasi için biri destek çıksa cok iyi olur. Gelen bebek kismetiyle gelirmis. Insallah onun nasibine her şey iyi olur, duzelir. Dua etAllah bin kere razi olsun beni anliyorsunuz ben insanlardan yapilan normalmo diye soruyorum ne yapiyim diyorum kadin kalkmis git calis korunsaydin iki cocuk yapma diyor kafayi yiyecem olan olmus aldiriyimmi bu cocuhu bu insanlar neden boyle
sizene sizene yeter ya illaki elestirmek ocin biseu buluyorsun yeter ya belli kaynanasin sen ama bukadarda kendinize gore gitmeyin kapida diyordu bir ton ceviz yoyor bu kiz Allah carpsin 25 tane cevizi gecmemistir sutte kalsuyumdan mecbur ictim gorumcem benden daha cok tuketiyor ceviz badem falan ama bunu gormuyor 25 tane cevizimi goruyor ve neler neler illaki her seyimi yazalim neden bukadar acimasizsinizLokmanızı saydığını gösteren birşey yok konuda. Siz kapu dinlemişsiniz kadın yüzünüze bile birşey denememiş kızımın yanında kimse yok yemek hazırlayanı yok yemiyor gelin ne güzel sütü cevizi yiyor demiş bunda ne var? eşiniz düşük maaş alıyor yetemedğine göre ilk hamileliğinizde de o insan bakmadı mı size hala bakmıyor mu? 20 yaşında çok aceleniz var gibi ayrı ev açamayan diğer konularınıza göre tam maaşını bilmediğiniz adamla evleniyorsunuz hatta oyun oynuyor umrunda değil diyorsunuz ve yinr hamilelik ama kaynana suçlu niye? ve bir işe girmeye bile yeltenmiyorsunuz.
Hem 5 aylık hamileyim diyorsunuz niye daha mayısta haziranda elti görümce size çok geliyor diye kızdığınız konularda hamileliğinizi yazmadınız? hizmet etmek istemiyorum demişsiniz ama hamileyim dememişsiniz nasıl şimdi hamile oldunuz?
insallah cok sagol Allah razi olsun moralin ocin herseyin hayirlisi Allah kullarina cekemedigi yukler vermezmis insallah zamanla hersey duzelirÖyle düşünme sakinn. Allah korusun tabi ki aldirma. Olan olmuş daa bundan sonrasına, çaresine bak sen canim. Baktım ki yaşın cok kucuk. Tabi keskeler mutlaka olurdu. Ama stres yapma üzme kendini. Bebegin de kötü etkilenmesin. Bence kendi annen kaynanaanla konuşsun bi. Yaşları yakın yol yordam bilir en azindan. Senin için çözüm yolu uretebilir. Kocana da daha bir is bulmasi için biri destek çıksa cok iyi olur. Gelen bebek kismetiyle gelirmis. Insallah onun nasibine her şey iyi olur, duzelir. Dua et
Isinize gelince nasıl sert çıkıyorsunuz farkındamısınız. Yalniz bana değil kendi evinde size sığıntı muamelesi yapio lokmalarınızı sayan kaynananiza gerekli cevabı verin . Bana göre saçmalıyorsunuz ve eziklikten başka bisey değil buna uzulmeniz.Bu ot bok degil afedersiniz uasamadan anlasilmaz zaten kabul ettim pisirik oldugumu neden rekrarladiniz ezik gibi ayni zaten ikiside