Çok Üzülüyorum..

ikialinganasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
1.441
1.306
133
Kızlar Merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir sey var. Siz olsanız ne düşünürsünüz?

Benim erkek arkadaşım yıllar önce bir kızla 2 ay içinde hem tanışmış sevgili olmuş çok güvenmis ve kız aldatmIs. Ilk sevdiği kız, ilk birlikte olduğu. Çok üzülMuş o zamanlar.

Arkadaş olduğumuz dönemde bana bunları anlatırdi. Bunları bile bile sevdim onu. Her neyse..

Şu an o kıza karşı hiçbir şey hissetmedigini, bir zamanlar nefret ettiğini artık onu bile hissetmedigini söylüyor ara sıra.

Bugün bana okudugu lisenin face sayfasından resim yollaDi. Ne güzel günlermis dedi. Bende çok mu özledin o günleri dedim. O günlerden sonra yaşadığım acilardan dolayi özledim galiba dedi..

Çok acı çekmiş. Çok kırılmış. Çok üzülmus. Bunları anlıyorum ama o böyle konuşunca bende çok üzülüyorum :(

Kızlar kaç defa ayrılalım dedim.. ayrılmıyor da benden. Ben ne dusunecegimi bile şaşırdım artık :( siz olsanız ne düşünürsünüz?

Kızlar Merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir sey var. Siz olsanız ne düşünürsünüz?

Benim erkek arkadaşım yıllar önce bir kızla 2 ay içinde hem tanışmış sevgili olmuş çok güvenmis ve kız aldatmIs. Ilk sevdiği kız, ilk birlikte olduğu. Çok üzülMuş o zamanlar.

Arkadaş olduğumuz dönemde bana bunları anlatırdi. Bunları bile bile sevdim onu. Her neyse..

Şu an o kıza karşı hiçbir şey hissetmedigini, bir zamanlar nefret ettiğini artık onu bile hissetmedigini söylüyor ara sıra.

Bugün bana okudugu lisenin face sayfasından resim yollaDi. Ne güzel günlermis dedi. Bende çok mu özledin o günleri dedim. O günlerden sonra yaşadığım acilardan dolayi özledim galiba dedi..

Çok acı çekmiş. Çok kırılmış. Çok üzülmus. Bunları anlıyorum ama o böyle konuşunca bende çok üzülüyorum :KK43:

Kızlar kaç defa ayrılalım dedim.. ayrılmıyor da benden. Ben ne dusunecegimi bile şaşırdım artık :KK43: siz olsanız ne düşünürsünüz?

Bence kizi sevmiyor hala yani seni seviyor bence ama kizin attigi kazigi da unutamiyor diyelim. bu da gayet dogal ... bizim yaslarimizda insan lisede soyle bi sevgilim vardi ne safmisiz ay ne guzel gunlerdi diye o gunlerin masumiyetini arar ozler genelde.. belki sevgilinde de o masumiyetindeki kazigi unutamama vardir.

Üff ne sıkıcı bir adam. 2 aylık ilişkide çok sevmiş, çok güvenmiş, çok aldatılmış, çok üzülmüş, herşeyin çokunu yaşamış falan filan. Bu kadar melankoli fazla değil mi? Yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum. Aklı başında iki insan eski dandik bir ilişkide yaşanmış, geride kalmış şeyleri tekrar tekrar ilişkilerinin içine sokmaz dile getirmez.ö

Üff ne sıkıcı bir adam. 2 aylık ilişkide çok sevmiş, çok güvenmiş, çok aldatılmış, çok üzülmüş, herşeyin çokunu yaşamış falan filan. Bu kadar melankoli fazla değil mi? Yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum. Aklı başında iki insan eski dandik bir ilişkide yaşanmış, geride kalmış şeyleri tekrar tekrar ilişkilerinin içine sokmaz dile getirmez.ö

Maalesef yaşlarimiz küçük değil. O benden küçük 2 yaş. O 24 ben 26

Maalesef yaşlarimiz küçük değil. O benden küçük 2 yaş. O 24 ben 26
Daha da beter bir durum o zaman bu. Hadi ergenlik, ergenlik sonrası 1-2 sene yoğun melankoli ve yaşadıkları abartma duruları normal karşılanır da bu yaşta biraz abartı değil mi sizce de?

Daha da beter bir durum o zaman bu. Hadi ergenlik, ergenlik sonrası 1-2 sene yoğun melankoli ve yaşadıkları abartma duruları normal karşılanır da bu yaşta biraz abartı değil mi sizce de?

Abartı tabiki. üzüldügum de o zaten. Hiç bitmeyecek sanki bu.

Benimde ilişkilerim oldu. Biri 5.5 yıl sürdü. Biri beni bıraktı, terk etti. Bende acı çektim Zamanında. Unutulmuyor tabiki ama dile gelmiyor. Akla gelince canım yanmiyor bu şekilde.

Ayrılalım dedim kaç kez. Ayrılmıyor da. onu çok sevdiğimi bildiği için ayrılmıyor sanırım.

Üzülüyorum bende o böyle geçmişi üzülerek hatırlayınca, konuşunca :KK43:

Son düzenleme:
canım o biraz fazla duygusal bence onu unutmuş ama halen bi nefret var sana da değer veiryo ayrılalım deme bence ama bu konularıda gündeme getirmemeye çalış konu açılıra değiştir falan. onun o üzüntüsünden başka bi sıkıntı göremedim anlattıgın kadarıyla ilişkinizde.

Çektiği acıları mı özlemiş? Neden?
O zaman unutamamış hala yarım kalan aşkını. Ama bu unutamamak aştan falan değil sırf hırstan olabilir. Ya da yaşanacakların merakı.
Ama çok kurcalama.

canım o biraz fazla duygusal bence onu unutmuş ama halen bi nefret var sana da değer veiryo ayrılalım deme bence ama bu konularıda gündeme getirmemeye çalış konu açılıra değiştir falan. onun o üzüntüsünden başka bi sıkıntı göremedim anlattıgın kadarıyla ilişkinizde.

Ya büyük sorunlar yok aramızda. Bir bu konu var, en son açıldığında Ayrılalım demiştim. Bugün demedim bir şey, Üzgün surat yapıp yolladım.

Birde bazen aradın aramadın diye ben söylenirim. Ufak şeyler yani

Ya büyük sorunlar yok aramızda. Bir bu konu var, en son açıldığında Ayrılalım demiştim. Bugün demedim bir şey, Üzgün surat yapıp yolladım.

Birde bazen aradın aramadın diye ben söylenirim. Ufak şeyler yani
büyük sorunlar olmadıkça ayrılık lafını gündeme getirme bence canım

Çektiği acıları mı özlemiş? Neden?
O zaman unutamamış hala yarım kalan aşkını. Ama bu unutamamak aştan falan değil sırf hırstan olabilir. Ya da yaşanacakların merakı.
Ama çok kurcalama.

Söyledim. Bunu da söyledim. Ondan nefret ediyordum artık onu bile hissetmiyorum diyor. Ama çektiği acıları da sürekli hatırlıyor. Benim de canım yanıyor. Bin defa ayrılalım dedim. Ayrılmıyor da ben nE yapayım ki :(

Söyledim. Bunu da söyledim. Ondan nefret ediyordum artık onu bile hissetmiyorum diyor. Ama çektiği acıları da sürekli hatırlıyor. Benim de canım yanıyor. Bin defa ayrılalım dedim. Ayrılmıyor da ben nE yapayım ki :KK43:
Şimdilik bişey yapma. Bi arkadaş yazmış sevgilinin her hareketini o kıza bağlama.
Akışına bırak. Bi daha da bence senin yanında böyle rahat rahat acılarımı özledim falan demesin. Kim olsa altında bişey arar ama sen o kızı gündemde tutma olur mu?

Şimdilik bişey yapma. Bi arkadaş yazmış sevgilinin her hareketini o kıza bağlama.
Akışına bırak. Bi daha da bence senin yanında böyle rahat rahat acılarımı özledim falan demesin. Kim olsa altında bişey arar ama sen o kızı gündemde tutma olur mu?

Yok ya adını bile anmak istemiyorum. Eskiden sürekli faceden bakarım falan. Oradan da engelledim kaç ay oldu. Benim umrumda değil de o hatirliyor, hatırlatıyor sağolsun :(

Geçmişe dönüp bakıyorum..2aylık ilişkilerimin başrol oyuncusunu yolda görsem tanımam..
Uzun sure üzerinde dusunursem adını hatırlıyabılırım ama..

Geçmişe dönüp bakıyorum..2aylık ilişkilerimin başrol oyuncusunu yolda görsem tanımam..
Uzun sure üzerinde dusunursem adını hatırlıyabılırım ama..

bende aynı şekilde düşünüyorum. Ama o çok üzülmus. hala aklına geldikçe o geçirdiği kötü günlere üzülüyor. Bunu da bana hissettiriyor :(

Back
X