Tek tarafli saygida olmuyo be arkadasim.istiyoki hep benim sozum dinlensin.dokuz yildir sadece ben.ne ailem ne cevrem kimse oucak.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, aranızdaki saygı bitmesin yeter.
Cok gucume gidiyo hareketleri.sonucta cocuk degiliz kocamin hatri diye idare ediyorum ama onda hic oglunun hatiri yok.varsa yoksa kizi.resmen ayrimcilik yapiyo ama artik buda benim sinavimmis diyorumEn doğrusu seyrek git. fazla görüşmemeye dikkat et. neden dogumda annenin bakmasini istemiyor ki.hic dinleme tabiki annen gelecek evladına bakacak. taviZ verme bir şey derse o benim annem tabiki gelip bakacak de.sen kizina nasıl duskunsen annemde bana bakacak de..aralarinda sorun mu oldu annenlere kötü davraniyor. Ayip ya bu kv ler kendilerini ne zannediyor anlamiyorum..ogullarim var bende kv olacam allah nasip ederse büyük konusmayayim ama iyi kaynana olurum ben :)
Oyle tuhaf bi kisiligi varki arkadasim.hep ben cok iyiyim dort dortlukum der.karsisina gecip birsey demisligim yoktur.ufak bir iki sorunumuz olmystu demediklerini dedi dee kendini atar bayilir.oyle sogudumki ondan gram sevgi kalmadi icimde ona karsiBen hep sunu derim ne verirsen onu alırsın o sana öyle yapıyosa sen ona kendini sevdirmek veya onun sölediklerini yapmak zorunda degilsin nasılsan öyle davran ona hoş görüncem diyede caba gösterme bence hersey karsılıklıdır sevgide saygıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?