cok uzuluyorum

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
Merhaba arklar ben 8 yillik evliyim.ama sanirim kvdem beni sevemedi.esimi cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum.gecmiste sorunlarimizda oldu ama bu kv meselesini bir turlu asamiyoruz.dugunumden sonra aileme hic gitmedi.evimde gorse istemedi.hatta sokakta gorse konusmaz bile.ama herseye ragmen benim ailem biz icin senin mutlulugun onemli onlarda anne babadir git gel iyi olun diyorlar.kvme gittigimde annemden babamdan bahsetmem bile.cocuguma kac dogumgunu yapsam ya gelmez yada gelsede annemle konusmaz.kiriliyorum uzuluyorum ama hadi alisir diye surekli idare ediyorum.ama artik cok sikildim.surekli onun dedigi olucak hep o iyi.kendi kizinin butun aciklarini kapatir.bir suru kiskandirma cabalarida cabasi.bidugune biyere gidilecek olsa beni goturmez gotursede kusmusuk gibi soguk hava estiriyor.bende bunlara cok kiriliyorum.cumlelerimi hep cimbizla seciyorumki alinmasin kirilmasin bi sorun cikmasin.ama insan cok uzuluyo biyere gitsek alir kizini kolunun altina seni bi kosede birakir.kizidir benden cok sever tabiki ama dislamasina kiriliyorum.sonrada arkamdan kotuler durur.esim ikinci cocugu istiyor ama ben bu konuda kararsizim.cunku annemin bakmasini istemezler kendileride bakmazlar.hep sen ona hurmet ediceksin ama sen el oldugun icin disarda kalicaksin.esim onceden farketmiyodu artik oda gormeye basladi.artik tasiyamiyorum hareketlerini daha seyrek gidelim uzuluyorum dedim esime bisey demiyo sagolsun.ama ben boyle hayal etmemistim kvdemle gorumcemle iyi olayim istemistim.bilmiyorumyaa tek tarafli olmuycak sanirim

En doğrusu seyrek git. fazla görüşmemeye dikkat et. neden dogumda annenin bakmasini istemiyor ki.hic dinleme tabiki annen gelecek evladına bakacak. taviZ verme bir şey derse o benim annem tabiki gelip bakacak de.sen kizina nasıl duskunsen annemde bana bakacak de..aralarinda sorun mu oldu annenlere kötü davraniyor. Ayip ya bu kv ler kendilerini ne zannediyor anlamiyorum..ogullarim var bende kv olacam allah nasip ederse büyük konusmayayim ama iyi kaynana olurum ben :)

Cok gucume gidiyo hareketleri.sonucta cocuk degiliz kocamin hatri diye idare ediyorum ama onda hic oglunun hatiri yok.varsa yoksa kizi.resmen ayrimcilik yapiyo ama artik buda benim sinavimmis diyorum

Ben hep sunu derim ne verirsen onu alırsın o sana öyle yapıyosa sen ona kendini sevdirmek veya onun sölediklerini yapmak zorunda degilsin nasılsan öyle davran ona hoş görüncem diyede caba gösterme bence hersey karsılıklıdır sevgide saygıda

Oyle tuhaf bi kisiligi varki arkadasim.hep ben cok iyiyim dort dortlukum der.karsisina gecip birsey demisligim yoktur.ufak bir iki sorunumuz olmystu demediklerini dedi dee kendini atar bayilir.oyle sogudumki ondan gram sevgi kalmadi icimde ona karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…