Merhaba arklar ben 8 yillik evliyim.ama sanirim kvdem beni sevemedi.esimi cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum.gecmiste sorunlarimizda oldu ama bu kv meselesini bir turlu asamiyoruz.dugunumden sonra aileme hic gitmedi.evimde gorse istemedi.hatta sokakta gorse konusmaz bile.ama herseye ragmen benim ailem biz icin senin mutlulugun onemli onlarda anne babadir git gel iyi olun diyorlar.kvme gittigimde annemden babamdan bahsetmem bile.cocuguma kac dogumgunu yapsam ya gelmez yada gelsede annemle konusmaz.kiriliyorum uzuluyorum ama hadi alisir diye surekli idare ediyorum.ama artik cok sikildim.surekli onun dedigi olucak hep o iyi.kendi kizinin butun aciklarini kapatir.bir suru kiskandirma cabalarida cabasi.bidugune biyere gidilecek olsa beni goturmez gotursede kusmusuk gibi soguk hava estiriyor.bende bunlara cok kiriliyorum.cumlelerimi hep cimbizla seciyorumki alinmasin kirilmasin bi sorun cikmasin.ama insan cok uzuluyo biyere gitsek alir kizini kolunun altina seni bi kosede birakir.kizidir benden cok sever tabiki ama dislamasina kiriliyorum.sonrada arkamdan kotuler durur.esim ikinci cocugu istiyor ama ben bu konuda kararsizim.cunku annemin bakmasini istemezler kendileride bakmazlar.hep sen ona hurmet ediceksin ama sen el oldugun icin disarda kalicaksin.esim onceden farketmiyodu artik oda gormeye basladi.artik tasiyamiyorum hareketlerini daha seyrek gidelim uzuluyorum dedim esime bisey demiyo sagolsun.ama ben boyle hayal etmemistim kvdemle gorumcemle iyi olayim istemistim.bilmiyorumyaa tek tarafli olmuycak sanirim