- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
evet şuan bile zorluk çekiyor yemek yerken burnuna kaçıyor ama yinede onu o halde görecek olmak beni çok yıpratıyorAllah şifa versin canım. Bunun onun iyiliği için oldugunu düşün. Şimdi zor ama inan ileride çok daha zor olacaktı olmasa. Bebekler çabuk atlatır inşallah.
evet orası da öyle ama yüreğim dayanmıyor işte offVardı bizde de öyle bir durum.
Acıyı en azından hatırlamayacak ileride,böyle düşünürseniz bir nebze içiniz soğur.
Geçecek ve çabuk toparlıyor bebek ve çocuklar.
Geçmiş olsun.
Onun sağlığı için bu.. Katlanmak zorundasınızArkadaşlar 9 buçuk aylık oğlum yarık dudak damaklı olarak dünyaya geldi 3 aylıkken dudağını ameliyat ettirdik şimdi sıra damakta 15 gün sonra ameliyat olacak ama ben ona her baktığımda içim acıyor aynı şeylerin daha beterini yaşayacağız tam normal sürece girmişken yeniden acı çekicek oğlum onu doktorun kucağına verip ameliyata göndermek inanın o kadar zor bir şey ki anlatamamaklıma geldikçe ağlıyorum sonra damağınıın düzeleceğini düşünüp kendi kendimi teselli ediyorum dudağını yaptırdığımızda ameliyattan çıkarıp kucağıma verdiklerinde bumbuz olmuştu teni sapsarıydı içim parça parça olmuştu yine aynı şeyleri yaşayacak olmak beni mahvediyor
o kadar hassasım ki en ufak birşeyde gözlerim doluyor sizin yazınızı okurken de öyle oldu inanın bende yakama yapışıp gitmek istemeyecek diye çok korkuyorum bu beni mahvederÇok geçmiş olsun canım ama bebekler bizden daha çabuk iyileşip toparlanıyorlar emin ol. Bir de tedavisi olan birşey Allah korusun ne sıkıntı yaşayanlar var onları düşün. Benim oğlum da 15 aylıkken küçük bir operasyon geçirdi. Günler öncesinden ağlamaktan helal oldum nasıl olacak diye ameliyata girerken yakamıza yapıştı ağlaya ağlaya vermeyin beni doktora diye kuzum. Ama hemen ertesi gün normal de nasılsa öyle koşup oynamaya başladı. Şimdi unuttum bile o günleri. Sizin de öyle olacak inşallah sıkma canını bol bol dua et onu tamamen iyileşmiş görünce çok mutlu olucaksın rahatça yemek yediğini öbür sıkıntılarının geçtiğini görünce. Minik kuzuyu sağlıklı günler bekliyor inşallah
öylelerine insan bile demem ben :-S o benim her şeyim tek istediğim onun iyi olması o acı çekince ben içimde 2 katını çekiyorumÜzülmeyin herşey onun daha iyi olması için...
Konuyu okuyunca içim acıdı. Yıllar önce sosyal hizmetlerde çalışırken, bu durumla doğan bebeği annesi istemiyorum diye terkedip gitmiş hastanede. Ne insanlar var, inanamıyorum bazen halbuki tedavisi olan birşey
Ikinci kere olması daha da üzücü haklısın canım ama şimdi rahat yemek yiyemiyor demişsin bak başka sıkıntılarda oluyordur mutlaka ama böyle sıkıntısı olmayan çocuklara bakıp bebeğinin rahatça yemek bile yiyememesi içini daha da paramparça ediyordur kahroluyosundur ama sabredeceksin bir kere daha üzülüp ağlayacaksınız ama sonu güzel olacak yavrucuğun rahatlicak öyle düşün teselli et kendini. Oğlumun süt alerjisi var benim her yerde çocuklar yiyip içiyor dondurmalar yiyorlar kuzum öyle bakıyo onlara öyle üzülüyorum ki inan ameliyatla geçecek olsa hemen yaptırır bir dakika düşünmem. Geçenlerde Park'ta çocuğuna biri kek yediriyordu öyle ağladıki bende istiyorum diye. Şimdi sıkıntı çekiyoruz ki allahım beterinden korusun ne dertler var ama sonu güzel olacak inşallah böyle düşünüp sabretmeliyiz canım. Tekrardan geçmiş olsun içini ferah tut herşey güzel olacak inşallaho kadar hassasım ki en ufak birşeyde gözlerim doluyor sizin yazınızı okurken de öyle oldu inanın bende yakama yapışıp gitmek istemeyecek diye çok korkuyorum bu beni mahveder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?