çok üzülüyorum :(

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
29
Arkadaşlar 9 buçuk aylık oğlum yarık dudak damaklı olarak dünyaya geldi 3 aylıkken dudağını ameliyat ettirdik şimdi sıra damakta 15 gün sonra ameliyat olacak ama ben ona her baktığımda içim acıyor aynı şeylerin daha beterini yaşayacağız tam normal sürece girmişken yeniden acı çekicek oğlum onu doktorun kucağına verip ameliyata göndermek inanın o kadar zor bir şey ki anlatamam aklıma geldikçe ağlıyorum sonra damağınıın düzeleceğini düşünüp kendi kendimi teselli ediyorum dudağını yaptırdığımızda ameliyattan çıkarıp kucağıma verdiklerinde bumbuz olmuştu teni sapsarıydı içim parça parça olmuştu yine aynı şeyleri yaşayacak olmak beni mahvediyor

Allah şifa versin canım. Bunun onun iyiliği için oldugunu düşün. Şimdi zor ama inan ileride çok daha zor olacaktı olmasa. Bebekler çabuk atlatır inşallah.

Vardı bizde de öyle bir durum.
Acıyı en azından hatırlamayacak ileride,böyle düşünürseniz bir nebze içiniz soğur.
Geçecek ve çabuk toparlıyor bebek ve çocuklar.
Geçmiş olsun.

Allah şifa versin canım. Bunun onun iyiliği için oldugunu düşün. Şimdi zor ama inan ileride çok daha zor olacaktı olmasa. Bebekler çabuk atlatır inşallah.
evet şuan bile zorluk çekiyor yemek yerken burnuna kaçıyor ama yinede onu o halde görecek olmak beni çok yıpratıyor

Allah şifasını versin, gelmiş geçmiş olsun inşallah..
Anne yüreği dayanmaz elbet ama onun iyiliği için şimdi sıkıntı çekmeye razı olmak lazım.
Allah sağlıklı günler versin

Onun sağlığı için bu.. Katlanmak zorundasınız
Geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer gider

Çok geçmiş olsun canım ama bebekler bizden daha çabuk iyileşip toparlanıyorlar emin ol. Bir de tedavisi olan birşey Allah korusun ne sıkıntı yaşayanlar var onları düşün. Benim oğlum da 15 aylıkken küçük bir operasyon geçirdi. Günler öncesinden ağlamaktan helal oldum nasıl olacak diye ameliyata girerken yakamıza yapıştı ağlaya ağlaya vermeyin beni doktora diye kuzum. Ama hemen ertesi gün normal de nasılsa öyle koşup oynamaya başladı. Şimdi unuttum bile o günleri. Sizin de öyle olacak inşallah sıkma canını bol bol dua et onu tamamen iyileşmiş görünce çok mutlu olucaksın rahatça yemek yediğini öbür sıkıntılarının geçtiğini görünce. Minik kuzuyu sağlıklı günler bekliyor inşallah

o kadar hassasım ki en ufak birşeyde gözlerim doluyor sizin yazınızı okurken de öyle oldu inanın bende yakama yapışıp gitmek istemeyecek diye çok korkuyorum bu beni mahveder

Üzülmeyin herşey onun daha iyi olması için...
Konuyu okuyunca içim acıdı. Yıllar önce sosyal hizmetlerde çalışırken, bu durumla doğan bebeği annesi istemiyorum diye terkedip gitmiş hastanede. Ne insanlar var, inanamıyorum bazen halbuki tedavisi olan birşey

öylelerine insan bile demem ben :-S o benim her şeyim tek istediğim onun iyi olması o acı çekince ben içimde 2 katını çekiyorum

Canım bebekler daha çabuk atlatır ve hatırlamicak ne güzel kendini üzme geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Şükürler olsun ki tedavisi var. Kolaylıkla iyilesecektir üzülmeyin..

Cok gecmis olsun. ALLAH acil sifalar verdin ve sizede dayanma gucu sabir versin.
Gercektende zor. Bir eli kanadimi bile insanın ici gidiyor.
InsaALLAH sagligina kavustugunda bu gunler akliniza bile gelmez.

Guzel gunleri dusunup (iyilesecegi) bu gunlere sabredeceksiniz. ALLAHA emanet oglunuz.

Annesi o hiç hissetmiyor ki :)
Kuş gibi uyuyor sonra uyanıyor .
Allah korusun beyin ameliyatı gecirseydi.
Bir uvzu kopmus olsaydı onun ameliyatı olsaydı .
Çaresiz bir şey olsaydı ?
Bunlari düşünün

o kadar hassasım ki en ufak birşeyde gözlerim doluyor sizin yazınızı okurken de öyle oldu inanın bende yakama yapışıp gitmek istemeyecek diye çok korkuyorum bu beni mahveder
Ikinci kere olması daha da üzücü haklısın canım ama şimdi rahat yemek yiyemiyor demişsin bak başka sıkıntılarda oluyordur mutlaka ama böyle sıkıntısı olmayan çocuklara bakıp bebeğinin rahatça yemek bile yiyememesi içini daha da paramparça ediyordur kahroluyosundur ama sabredeceksin bir kere daha üzülüp ağlayacaksınız ama sonu güzel olacak yavrucuğun rahatlicak öyle düşün teselli et kendini. Oğlumun süt alerjisi var benim her yerde çocuklar yiyip içiyor dondurmalar yiyorlar kuzum öyle bakıyo onlara öyle üzülüyorum ki inan ameliyatla geçecek olsa hemen yaptırır bir dakika düşünmem. Geçenlerde Park'ta çocuğuna biri kek yediriyordu öyle ağladıki bende istiyorum diye. Şimdi sıkıntı çekiyoruz ki allahım beterinden korusun ne dertler var ama sonu güzel olacak inşallah böyle düşünüp sabretmeliyiz canım. Tekrardan geçmiş olsun içini ferah tut herşey güzel olacak inşallah

Sizi anlıyorum ama beterin beteri vardır inanın buna da şükür daha beteri de olabilirdi Allah esirgesin... Bu sizin sınavınız hepimiz bir şekilde imtihandayız isyan etmeden ve Allah'a sığınarak imtihanınızı atlatırsanız mükafaatınız da büyük olur inşallah

Allah acil şifalar versin. Ben de yarık dudak problemi ile doğanlardanım. İyi ki ailem bebekken ameliyatımı yaptırmış. O dönemleri doğal olarak hiç hatırlamıyorum. Normal bir birey olarak hayatıma devam ediyorum. Hatta halime şükrediyorum benden daha zor durumda olan insanları gördükçe. Bu yüzden üzülme annesi. Bebeğin bu dönemleri hiç hatırlamayacak ve çabuk iyileşecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…