• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok uzun, baya uzun.. Lütfen yardımcı olun, onu çok seviyorum :(

sakın canım sakın asla peşinde koşıyıım deme ağla istediğin kadar ama onu belli etme
iki dakikada beni sinir yha şu erkek milletini bir anlayan kişi söylesin neden bu erkekler
anlaşılmazlar.birde kadınlar derler anlaşımaz yaratıklar diye
önce kendilerine baksınlar.....

Hiç koşmadım bugüne kadar.. Sadece ayrılırken suçlu konumundaydım ve resmen yalvardım, pişman da değilim bunun için kendi tercih etti bunu diyebiliyorum en azından. Artık benden tek bir ışık bile göremeyecek, sessizliğimi korumaya devam edeceğim ama ben ne zaman düzelebilirim... Onu hiç bilmiyorum.
mafoldumben

.
Şimdi de az önce söylediğim gibi bizim için anlamı olan iki yazıyı silmiş. Ve yerine kendini bilmekle ilgili şeyler yazmış. Bitmiş durumdayım mafoldumben

bence canım mahvolma seni anlıyorum...nasıl böyle bir şeyi silebilir hiç mi sevmedi diye ama siliyorler işte..şu an o kadar sinirliyim ki allahtan yanımda değil tartıştık bizde bundan sonra yazsa bile cvp vermicem ya da çok soğuk davranıcam...

Hiç koşmadım bugüne kadar.. Sadece ayrılırken suçlu konumundaydım ve resmen yalvardım, pişman da değilim bunun için kendi tercih etti bunu diyebiliyorum en azından. Artık benden tek bir ışık bile göremeyecek, sessizliğimi korumaya devam edeceğim ama ben ne zaman düzelebilirim... Onu hiç bilmiyorum.
mafoldumben

canım bunu kimse bilemez ne zaman düzelirsin ama düzelmek senin elinde güçlü olmak
bir zamandan sonra alışıyorsun onsuzluğa hatta tam alışmışken yeniden bir kıpırtı oluyor
işte o zaman iş sende bitiyor...seviyorsun kabul ediyorsun konuşuyorsun onunla yeniden
ki çoğunluk böyle oluyor kısa zamanda dönmüşse eğer geri
hap artık hayırlısıysa gelsin hayırlısı değilse gelmesin diye dua ediyorum...

Ahh ahh
seni mi okudum kendi hayatı mı bilemem.
Gerçi biz internetten tanışmadık liseden arkadaşımdı..
ama ayrıyız o başka şehirde üniverste okuyor ben başka üniverstde başka şehirde..
Ve bizde defalarcca ayrılıp barışıyoruz ve
şuan en uzun ayrılığımı yaşıyorum 2 hafta olmak üzere ve çok kötüyüm
umudum bitti gibi
artık beni eskisi gibi sevmiyor sanırım.konuşmalarından hissediyorum bana karşı soğuk olduğunu soğuduğunu..Ama ben hala onu düşünmekten kendimi alamıyorum acaba napıyor falan filn.Artık başka şehirde olduğumuzdan ve onun değiştiğini düşünüorum ankaraya ayak mı uyduruyor ne
Artık ne ben nede sevgim onun umrunda..
off ne biliyim ikimizde aşağı yukarı aynı durumdayız diye mesajını cevaplayasım geldi yada
içimi döküp rahatlamak geldi...
off ama umudumuzu kaybetmeyelim dimi??
Belkii...
:sinifsinif:

.
bence canım mahvolma seni anlıyorum...nasıl böyle bir şeyi silebilir hiç mi sevmedi diye ama siliyorler işte..şu an o kadar sinirliyim ki allahtan yanımda değil tartıştık bizde bundan sonra yazsa bile cvp vermicem ya da çok soğuk davranıcam...

Bana sinirli olduğunu biliyorum, onu arayıp sormadığım için ama. En azından tartışmışsınız. Tartışmak da güzel olabilirdi tabi.. Böyle yok oluyor gibi hissetmektense. mafoldumben

canım bunu kimse bilemez ne zaman düzelirsin ama düzelmek senin elinde güçlü olmak
bir zamandan sonra alışıyorsun onsuzluğa hatta tam alışmışken yeniden bir kıpırtı oluyor
işte o zaman iş sende bitiyor...seviyorsun kabul ediyorsun konuşuyorsun onunla yeniden
ki çoğunluk böyle oluyor kısa zamanda dönmüşse eğer geri
hap artık hayırlısıysa gelsin hayırlısı değilse gelmesin diye dua ediyorum...

Başıma bir çok kez geldi, çok iyi biliyorum alışmayı, sonra bir anda dönmesini, kafa karışıklıklarını ama yine de vazgeçememeyi.
Hayırsızsa bile son kez gelsin istiyorum en azından bu şekilde gitmesin mafoldumben

Ahh ahh
seni mi okudum kendi hayatı mı bilemem.
Gerçi biz internetten tanışmadık liseden arkadaşımdı..
ama ayrıyız o başka şehirde üniverste okuyor ben başka üniverstde başka şehirde..
Ve bizde defalarcca ayrılıp barışıyoruz ve
şuan en uzun ayrılığımı yaşıyorum 2 hafta olmak üzere ve çok kötüyüm
umudum bitti gibi
artık beni eskisi gibi sevmiyor sanırım.konuşmalarından hissediyorum bana karşı soğuk olduğunu soğuduğunu..Ama ben hala onu düşünmekten kendimi alamıyorum acaba napıyor falan filn.Artık başka şehirde olduğumuzdan ve onun değiştiğini düşünüorum ankaraya ayak mı uyduruyor ne
Artık ne ben nede sevgim onun umrunda..
off ne biliyim ikimizde aşağı yukarı aynı durumdayız diye mesajını cevaplayasım geldi yada
içimi döküp rahatlamak geldi...
off ama umudumuzu kaybetmeyelim dimi??
Belkii...
:sinifsinif:

Uzaktan ilerletebilmek çok zor. Hele bi de iki taraf da aynı özveriyi göstermiyorsa bir yerden sonra illa ki kopuyor. Sana umudunu kes demek istemem ama bazen umudu kesmek en iyisi oluyor. Hergün beklemektense yani. Hepimiz için geçerli bu. 2 sene içinde en iyi öğrendiğim kaçan kovalanır ve umudunu kesip düşünmediğinde çıkar gelir. Tabi bunu yapmak için 2 haftadan daha fazlasına ihtiyaç oluyor. Benimki de ne yazık ki henüz 2 haftalık :gitme:
İnşallah hepimiz hakettiğimiz mutluluğu yaşarız.. :sinifsinif:

Başıma bir çok kez geldi, çok iyi biliyorum alışmayı, sonra bir anda dönmesini, kafa karışıklıklarını ama yine de vazgeçememeyi.
Hayırsızsa bile son kez gelsin istiyorum en azından bu şekilde gitmesin mafoldumben

ay kıyamam canım yha sende benim gibi çok sevmişsin....
onla aramda öyle bir bağ vardı ki çok güçlü
ama o bu akşam bağyı bozdu bana (dilin çok uzamış)dedi şok oldum..
dikkat etde koparmasınlar dedi..bir darbe daha
dedim tehdit mi ediyorsun hayır benden sana uyarı seni düşündüğümden
bundan sonrada hiç bir şeyine cvp vermicem...o uzayan dilim onunla konuşmıcak....!

Son düzenleme:
ay kıyamam canım yha sende benim gibi çok sevmişsin....
onla aramda öyle bir bağ vardı ki çok güçlü
ama o bu akşam bağyı bozdu bana (dilin çok uzamış)dedi şok oldum..
dikkat etde koparmasınlar dedi..bir darbe daha
dedim tehdit mi ediyorsun hayır benden sana uyarı seni düşündüğümden
bundan sonrada hiç bir şeyine cvp vermicem...o uzayan dilim onunla konuşmıcak....!

Sevmek yetseydi keşke :/
Boşver, asla konuşmayı sen başlatma mesela, kendi isterse mutlaka gelir.

Keşke anlayamasaydın beni, senin adına çok üzüldüm.. Umarım en kısa sürede güzel günler görünür boshayallersmile
Başlarda güvenmediğine inanıp kendimi harab etmiş olsam da artık sorunun güven olduğunu düşünmüyorum.. Ya uzaklık, ya askerlik, ya yaş.. En kötüsü de belki sevmiyordur diyorum. Ama gayet bitmiş durumdayım. Kendimden utanıyorum bu halde olduğum için.
İnşallah her şey düzelir, herşey gönlümüzce olur.. Umarım sen de ben de, herkes mutlu olur :gitme:

çok şükür biz barıştık
çok dayanamaz kendisi benle konuşmamaya arar aramaz üzüldün mü diye sordu:asigim:
bence sizin bu kadar çok ayrılıp barışmanızın nedeni görüşmemiş olmanız o kadar iyianlıyorum ki seni ve onu
görüşmeden herşey kolay geliyo elbette
bitirmek başlamak
ama 1 kere bile olsa görüşseniz
o sevgiyi tamamen hissetseniz herşey daha iyi olucak bence
eğer imkanınız varsa görüşün derim ben
herşey dahada netleşsin o zaman
yüzyüze konuşmandan daha etkileyici olur kendini anlatman da
hayırlısı olsun inşallah barışır ayrılmazsınız hiç :teselli:a.s.

İlk mesajınızı da cevaplarınızı da çok beğendim... Konu açanlara örnek olacak türden bir yaklaşımınız var... Hem konunuzu takip ediyor cevapları "sesli düşünerek" değerlendriyorsunuz hem de yazılanları gayet usturuplu dikkate alıyorsunuz, imla da hoş... yerimseniben

Yukarıdaki mesajınızla başlamak isterim... Hayırsızsa dönmesin zira "bu şekilde gitmesin" dediğiniz halin o kadar çok "şekli" var ki... Bakarsınız döner, eskisinden beter olur... Yahut döner, bu kez de başka mevzular havada kalır... Siz yüz yüze gelmeden bu tatsız hal bitmez, tatsızlık bitse bile birkaç hafta içinde başka bir konu aranızı bozar çünkü artık laçkalaşmış aranızdaki şey... Ne kadar masum ve saf olursa olsun görüşmeden büyük hayaller kurulursa (ki bu hayallerin mimarı da delikanlı olmuş) yaşanmadan tüketiliyor bir şeyler ve her zaman yaşanmayan hayaller daha ağır gelir... Kafanızda hep "kocaman olurlar" belki bir aradayken itici gelecek haller... Masallar gibi, gerçek olmadığı için büyülü gelir... boshayallersmile

Maalesef görüldüğü kadarıyla "gerçekleşme" hevesi yok eskisi kadar... İşte burada kader devreye giriyor, çok ağır tartışmaların ardından ülke, kıta değiştirildiği halde "yazı"ları birbirine bağlayan kader... Ne tahminde bulunulabilir ne taktik verilebilir size... En azından içinizden geleni yaparsanız yarın bir gün "Keşke" demezsiniz... Zaten "görüşmemişliğiniz" keşkeler yüklüyor omzunuza, bari bundan sonra sadece içinizden geleni yapın... şakkıdı

Bir de bir husus dikkatimi çekti... Yengeç burcu erkeğini yakından tanırım... Çok severler kendi kendilerine aşık olmayı, inanılmaz hayaller kurarlar, hayalcilikle suçlanınca da fena bozulurlar... Ayaklarını yere sağlam bastırmazsanız hayalle gerçeği karıştırırlar hatta sadece hayalden tatmin olurlar... Zaman zaman feci huysuz, küskün olurlar... Bunları sarsıp sözlerini ispat ettirmezseniz hayatınız boyunca boş hayallerini dinlersiniz gerçekleşmesini umarak... Her burcun istisnası vardır ama kendine bu kadar aşık, bir yandan da güvensiz erkek nadirdir... Bir yandan da en ideal aşçı ve baba derler bu burç için... Doğrudur fakat o raddeye gelene kadar çıldırtırlar sizi... Görüşür, ilişkiyi ciddileştirirseniz burcunu da dikkate alın... Ben burçlara inanmazdım bu türle karşılaşana dek... Zaten burcun özelliklerini inceleyip onunla karşılaştırdıysanız (ki muhtemelen öyle yapmışsınızdır) ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız... sengözlerimebaksanab

çok şükür biz barıştık
çok dayanamaz kendisi benle konuşmamaya arar aramaz üzüldün mü diye sordu:asigim:
bence sizin bu kadar çok ayrılıp barışmanızın nedeni görüşmemiş olmanız o kadar iyianlıyorum ki seni ve onu
görüşmeden herşey kolay geliyo elbette
bitirmek başlamak
ama 1 kere bile olsa görüşseniz
o sevgiyi tamamen hissetseniz herşey daha iyi olucak bence
eğer imkanınız varsa görüşün derim ben
herşey dahada netleşsin o zaman
yüzyüze konuşmandan daha etkileyici olur kendini anlatman da
hayırlısı olsun inşallah barışır ayrılmazsınız hiç :teselli:a.s.

Çok sevindim barışmanıza :)
Umarım bir daha böyle problem olmaz, üzülmezsiniz opuyorumnanaktan
Ben de hep öyle düşünüyorum. Yani en azından bir kez bile olsa yan yana olabilseydik birbirimizi kesinlikle daha iyi tanımış olurduk böylelikle durup durup ayrılmak da çok kolay olmazdı, kolay kolay vazgeçemezdi.. Eğer aramız düzelirse zaten en yakın zamanda yapmak istediğim şey bu zaten..
Çok teşekkür ederim tekrar, umarım siz de hiç ayrılmazsınız, daha fazla üzülmezsiniz opuyorumnanaktan

İlk mesajınızı da cevaplarınızı da çok beğendim... Konu açanlara örnek olacak türden bir yaklaşımınız var... Hem konunuzu takip ediyor cevapları "sesli düşünerek" değerlendriyorsunuz hem de yazılanları gayet usturuplu dikkate alıyorsunuz, imla da hoş... yerimseniben

Yukarıdaki mesajınızla başlamak isterim... Hayırsızsa dönmesin zira "bu şekilde gitmesin" dediğiniz halin o kadar çok "şekli" var ki... Bakarsınız döner, eskisinden beter olur... Yahut döner, bu kez de başka mevzular havada kalır... Siz yüz yüze gelmeden bu tatsız hal bitmez, tatsızlık bitse bile birkaç hafta içinde başka bir konu aranızı bozar çünkü artık laçkalaşmış aranızdaki şey... Ne kadar masum ve saf olursa olsun görüşmeden büyük hayaller kurulursa (ki bu hayallerin mimarı da delikanlı olmuş) yaşanmadan tüketiliyor bir şeyler ve her zaman yaşanmayan hayaller daha ağır gelir... Kafanızda hep "kocaman olurlar" belki bir aradayken itici gelecek haller... Masallar gibi, gerçek olmadığı için büyülü gelir... boshayallersmile

Maalesef görüldüğü kadarıyla "gerçekleşme" hevesi yok eskisi kadar... İşte burada kader devreye giriyor, çok ağır tartışmaların ardından ülke, kıta değiştirildiği halde "yazı"ları birbirine bağlayan kader... Ne tahminde bulunulabilir ne taktik verilebilir size... En azından içinizden geleni yaparsanız yarın bir gün "Keşke" demezsiniz... Zaten "görüşmemişliğiniz" keşkeler yüklüyor omzunuza, bari bundan sonra sadece içinizden geleni yapın... şakkıdı

Bir de bir husus dikkatimi çekti... Yengeç burcu erkeğini yakından tanırım... Çok severler kendi kendilerine aşık olmayı, inanılmaz hayaller kurarlar, hayalcilikle suçlanınca da fena bozulurlar... Ayaklarını yere sağlam bastırmazsanız hayalle gerçeği karıştırırlar hatta sadece hayalden tatmin olurlar... Zaman zaman feci huysuz, küskün olurlar... Bunları sarsıp sözlerini ispat ettirmezseniz hayatınız boyunca boş hayallerini dinlersiniz gerçekleşmesini umarak... Her burcun istisnası vardır ama kendine bu kadar aşık, bir yandan da güvensiz erkek nadirdir... Bir yandan da en ideal aşçı ve baba derler bu burç için... Doğrudur fakat o raddeye gelene kadar çıldırtırlar sizi... Görüşür, ilişkiyi ciddileştirirseniz burcunu da dikkate alın... Ben burçlara inanmazdım bu türle karşılaşana dek... Zaten burcun özelliklerini inceleyip onunla karşılaştırdıysanız (ki muhtemelen öyle yapmışsınızdır) ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız... sengözlerimebaksanab

Çok çok teşekkür ederim öncelikle size de.. Üşenmeden hepsini okuyup bu şekilde nitelikli bi cevap verdiğiniz için :1rolleyes:
Kesinlikle hepsine katılıyorum, her seferinde başka başka mevzular olacak... Her seferinde bir bahane, bir eksiklik olacak.. Artık dönse de zaten fazlasıyla laçkalaştığını düşünüyorum. Ama sevgisine inanıyorum yine de, belki kendi kafasında bazı soru işaretleri vardır, düşünceleri vardır, vakti gelince belki her şeyi halletmeyi düşünüyordur diyorum çünkü onun da üzgün olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen yanılıyorum ama belki de buna inanmak beni biraz sakinleştiriyor. Askere gidiyor zaten okulu bitince. Bu ilişki havada kalıcak gibi düşünüyorum her geçen gün.
Evet burçlar :) Burçlarla yakından ilgiliyim ve çevremde birçok yengeç erkeği var, ben de yakından tanıyanlardanım. Kendim zaten akrebim, en büyük ortak özelliğimizin inatçılık olduğunu sık sık söyler kendisi de :) Neyse, baya zorlu anlayacağınız. Gerçekten insanı çıldırtma raddesine geliyorlar. O güvensizlikleri ama bi yandan o aşkları.. Öte taraftana acı çekmeye de bayılıyor. Aşık olayım ama birlikte olamayayım. Acı çekeyim merakı beni öldürmek üzere. Ayrılınca çok çok aşık ama birlikteyken daha sıkıcı ve mutsuz. Çok yorucu :)
Çok çok teşekkür ederim tekrar :1rolleyes:

seven insan masum bi yalanda bırakıp gitmez tatLım a.s
seviyosa döner ztn.. senin yapacağın tek şey beklemek sakın mücadele verme derim bn çünkü mücadele vererek ona msj atarak kafasını karıştrblr gözünü boyayabilirsin..kndi düşünsün ve gelsin.. ayrılık acısı çokkk kötü bişey yaşayn bilir bnde yaşadm ve biliyrm neler çektiğini

seven insan masum bi yalanda bırakıp gitmez tatLım a.s
seviyosa döner ztn.. senin yapacağın tek şey beklemek sakın mücadele verme derim bn çünkü mücadele vererek ona msj atarak kafasını karıştrblr gözünü boyayabilirsin..kndi düşünsün ve gelsin.. ayrılık acısı çokkk kötü bişey yaşayn bilir bnde yaşadm ve biliyrm neler çektiğini

Teşekkür ederim canım :1rolleyes:
Zaten ilgilenmiyorum artık, beni nerde ve nasıl bulacağını biliyor. Ama bunca zaman bu tutumunu devam ettirdiği için beni bulduğunda "gerçekten" beni bulabilir mi, artık bilemiyorum.
Senin başlığını da okumuştum canım, en doğrusunu yaptığına inananlardanım opuyorumnanaktan

Kızlar! Bir gelişme oldu!
Geçen gece beni msne çağırdı. Morali fazlasıyla bozuktu, ailesiyle ilgili problemleri varmış yine ve en yakın seni gördüm, konuşmaya ihtiyacım var dedi.. Uzun uzun konuştuk.. Onu sakinleştirmeye çalıştım. Eski sevgilisi gibi değil dışarıdan bakan bir arkadaşı gibi yardımcı olmaya çalıştım ona. O ise her şeyden oldukça pişman.. Hiçbir şeyim normal değil dedi, her şeye karşı duruyorum dedi, hiçbir şeyi boşveremiyorum dedi. İlişkimizin bu şekilde bitmesinden dolayı üzgün olduğunu söyledi. Ne olurdu boşverseydim, üzerine gitmeseydim, birkaç gün trip atardım olur biterdi dedi.. Ben de o anda senin için doğru olanı yaptın sonuçta değil mi dedim.. Evet ama şu an diğer sorunlarım gibi o da önümde dikiliyor dedi. Üzerine gittiğim, boşvermediğim diğer her şey gibi dedi. Bense konuyu değiştirdim.. Üzerine gidip onu bu durumda sıkmak istemedim, zaten konuşmamızın amacı başkaydı. Baya güzel konuştuk, hiç kızgın gibi değildi. Eskisi gibi çok tatlıydı. Onu çok özlemişim.
Ne diyorsunuz? Belki aramız düzelir, bana tamamen dönmeyi düşünür.. Bunu her şeyden çok istiyorum.. mafoldumben

Kızlar! Bir gelişme oldu!
Geçen gece beni msne çağırdı. Morali fazlasıyla bozuktu, ailesiyle ilgili problemleri varmış yine ve en yakın seni gördüm, konuşmaya ihtiyacım var dedi.. Uzun uzun konuştuk.. Onu sakinleştirmeye çalıştım. Eski sevgilisi gibi değil dışarıdan bakan bir arkadaşı gibi yardımcı olmaya çalıştım ona. O ise her şeyden oldukça pişman.. Hiçbir şeyim normal değil dedi, her şeye karşı duruyorum dedi, hiçbir şeyi boşveremiyorum dedi. İlişkimizin bu şekilde bitmesinden dolayı üzgün olduğunu söyledi. Ne olurdu boşverseydim, üzerine gitmeseydim, birkaç gün trip atardım olur biterdi dedi.. Ben de o anda senin için doğru olanı yaptın sonuçta değil mi dedim.. Evet ama şu an diğer sorunlarım gibi o da önümde dikiliyor dedi. Üzerine gittiğim, boşvermediğim diğer her şey gibi dedi. Bense konuyu değiştirdim.. Üzerine gidip onu bu durumda sıkmak istemedim, zaten konuşmamızın amacı başkaydı. Baya güzel konuştuk, hiç kızgın gibi değildi. Eskisi gibi çok tatlıydı. Onu çok özlemişim.
Ne diyorsunuz? Belki aramız düzelir, bana tamamen dönmeyi düşünür.. Bunu her şeyden çok istiyorum.. mafoldumben

bencede canım bu iyi bir gelişme..ne güzel ayrı olsanız bile seni kendine yakın görmüş msne çağırmış seni.benim ki gibi yapmamış !bence siz barışıcaksınız inş aranız düzelir de mutlu olursunuz:Saruboceq:

inşallaj hayırlı bi gelişme olur canım bu
ama seni kendine yakın görmesi, duygularının hala olduğunu gösterir
zor zamanında seni isteöiş yanında
bundan sonrada konuşursanız, herşey iyi olucaktır bence

inşallaj hayırlı bi gelişme olur canım bu
ama seni kendine yakın görmesi, duygularının hala olduğunu gösterir
zor zamanında seni isteöiş yanında
bundan sonrada konuşursanız, herşey iyi olucaktır bence

Teşekkür ederim canım :)
Bundan sonra da konuşacağımıza nerdeyse eminim, ben pek oralı olmasam da ısrarla görüşürüz diyip durdu, ben de ne zaman konuşmaya ihtiyacı olursa sadece haber vermesini söyledim.. Biliyorum dedi, o gece sabahlıyordu saat 5e geliyordu benim yüzümden uykusuz kaldın hadi git yat dedi.. Kovuyor musun dedim hayır yarın senin nasıl olduğunu sormak istiyorum sadece, git yat lütfen kendimi kötü hissedicem dedi. Çok tatlıydı yine mafoldumben
Tabi ben ertesi gün ortalıkta gözükmedim.. Umarım düzelir.

Düzelirse tekrar buraya yazarım zaten herkese çok çok teşekkür ederim, yorumlarınız bana çok iyi geldi inanın.. Çok çok teşekkürler. opuyorumnanaktan

Back
X