- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
kızlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum inanın
annem bişeyi kafasına aşırı takan birisidir. Depresyon bile geçirdi bu huyu yüzünden
babam herkesi kendi gibi zanneden babasından, kardeşlerinden yiğenlerinden kuzenlerinden yani tüm akrabalardan kazık yiyen ama yine onlardan vazgeçemeyen sürekli taviz veren çok saf kalpli çok sessiz bir insan
annem bu duruma çıldırıyor resmen
kardeşimde nişanlandı ve kız ertesi gün nişanı attı nedeni yok kaç kere konuştu kardeşim daha sonra kız hakkında baya kötü şeyler öğrendik
işte bu olaylar annemi bitirdi tüketti
her hafta giderim ağzından ya babam ya kardeşim çıkar
öyle üzülürüm öyle üzülürüm ki akşamları uyuyamam
bu yüzden hamileliğimin bile tadını çıkaramadım
hiç bişey konuşasım gelmiyor daha doğrusu artık annemle konuşacak bişey bulamıyorum zoruma gidiyor
benide bi süre önce eşimle sorunlarım olmuştu hatta en son annemle babamı çağırmıştım gelin götürün beni diye
sadece bir kere anlatmam yetti aylarcada onun üzüntüsünü çekti
şimdi hiç bişey anlatmıyorum ne olursa olsun
annem bişeyi kafasına aşırı takan birisidir. Depresyon bile geçirdi bu huyu yüzünden
babam herkesi kendi gibi zanneden babasından, kardeşlerinden yiğenlerinden kuzenlerinden yani tüm akrabalardan kazık yiyen ama yine onlardan vazgeçemeyen sürekli taviz veren çok saf kalpli çok sessiz bir insan
annem bu duruma çıldırıyor resmen
kardeşimde nişanlandı ve kız ertesi gün nişanı attı nedeni yok kaç kere konuştu kardeşim daha sonra kız hakkında baya kötü şeyler öğrendik
işte bu olaylar annemi bitirdi tüketti
her hafta giderim ağzından ya babam ya kardeşim çıkar
öyle üzülürüm öyle üzülürüm ki akşamları uyuyamam
bu yüzden hamileliğimin bile tadını çıkaramadım
hiç bişey konuşasım gelmiyor daha doğrusu artık annemle konuşacak bişey bulamıyorum zoruma gidiyor
benide bi süre önce eşimle sorunlarım olmuştu hatta en son annemle babamı çağırmıştım gelin götürün beni diye
sadece bir kere anlatmam yetti aylarcada onun üzüntüsünü çekti
şimdi hiç bişey anlatmıyorum ne olursa olsun