O sıze geldıysd sızın de gıtmenız lazım gidemezsenız bıle dugun sonrası falan bır sekılde telafı etmelisiniz ev hdıyesoydı dugun hedıyesıydı goturun bıgun. Ya da ege de hala havalar sıcakmı bılmem ama orda bı tatılmı ayarlasanız bıgun. Ya sadece kınaya gıdın dugun gıtmeyın ya da dugune gıdın kınaya gıtmeyın. Boyle telafı edın. Ahh ah ben artık bana gelene gelmeyend yemınlıhım gıtmemek ıcın. Ben bekarken tum arkdaslarıma gıttım hepsıne bırer tane ceyrek goturdum. Ben evlenince ne mı oldu coguı sehır dısında oturyor dıye, kımı bebek durmaz bahanesıyle gelmedıler. Taktıklarımda gelmedı. Takı taktıgım bırı geldı ama bırak ceyregı bır 50 tl mı yapıstırmadı gogsume

parasında pulunda degıldım ama ben asgarı ucrrtle calosyorken annemın evını gecındıryorken en yakın arkafasım dıye 7 ,8 ceyrek taktım. Kendıler evlıbarklı ıs guc sahıbılerdı ama tenezzul bıle edıp gelmedıler. Ben de tovbe ettm artk arkadas dugunlerıne. Bıde dugun sonrası hayırlı olsun bile demeden dugun detaylarıyla ılgılı foto vıdeo istiyorlardı gelseydınz gorurdunz dedım oyle mesafe koydum. Sıze gelmemısse sızde gıtmek zorunda dsgılsınz. Gelmısse en azından bır geceye katılıp orda oldgunuzu gosterırdınz. Zaten kalabalıktan yogunluk derken belkı farketmezler bıle