• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnız hissediyorum ..Ben de bir gün gerçekten sevilir miyim?

Allah’a şükür güzel bir isim var. Annem babam hayatta, sağlıklılar çok şükür. Ama kardeşlerimin hepsi uzakta.. Yılda bir iki defa görüsebiliyoruz. Demin yola çıktılar, ev simdi bomboş. Yapayalnız hissediyorum suan. Daha önce de buraya konu açmıştım. Birini çok sevdim yıllarca. Ama insan değilmiş, ben hiç Sevilmemisim. Hakaret küfür aldatma her ne kötü şey derseniz yaşatmış biri olmasına rağmen neden hala onsuzluk canımı yakıyor. Ben neden sevilmedim diyorum o kadar güzel sevmişken. Ailem işi olsun gelip istesin diyordu. Ama 6 yıl boyunca elini taşın altına koymadı. Ailem bana yaptıklarını öğrendi ayrılmam için çok baskı yapmıştı ama ben bir türlü vazgeçemiyordum. Yeri geldi beni aldatmasına rağmen gururumu ayaklar altına alıp ona yalvardım beni bırakmasın diye. Suan ayrıyız.. Son iki yıldır sürekli barışmak icin o adım attı. O kadar hatası olmasına rağmen beni suçlu gösterip gitti yine. Hayatından memnun görünüyor.. Peki ben neden bu haldeyim. Herkes evlerine dağıldı ben hala yerimde sayıyorum. Benim de artık kurulu bir düzenim olsun istiyorum. Onunla çok hayalim vardı. Gelecek sene evleniriz diye plan kurmuştuk daha 1 hafta önce. Olmayacağını bile bile , nasıl umutlanmıştım. Şimdi yerle bir oldum... Sevemez miyim bir daha bu kadar ... Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın...

Mutsuzsunuz çünkü kendi değerinizi bilmiyorsunuz.
Mutsuzsunuz çünkü beş para etmez bir adama paspas olmuşsunuz.
Mutsuzsunuz çünkü önünüze fırsat çıkmasına izin vermiyorsunuz.
Mutsuzsunuz çünkü sevmenin ne olduğunu bilmiyorsunuz.
Mutsuzsunuz çünkü kendinizi mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz.

Ayni hisleri yasadim. Bana da gececek diyorlardi ama iste insan yasayarak deneyimliyor. Hepsi gecti.. izi bile kalmadi.

Mutsuzsunuz çünkü kendi değerinizi bilmiyorsunuz.
Mutsuzsunuz çünkü beş para etmez bir adama paspas olmuşsunuz.
Mutsuzsunuz çünkü önünüze fırsat çıkmasına izin vermiyorsunuz.
Mutsuzsunuz çünkü sevmenin ne olduğunu bilmiyorsunuz.
Mutsuzsunuz çünkü kendinizi mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz.
Söylediklerinizde haklısınız. Ama şükür ki artık ondan yana bir ümidim yok

Annem bile demin ne zaman evlenecek bunlar diye söylenip durmuş orda burda komşunun evinde duydum baya kızdım hep böyle şeyler duymak da insanın canını sıkıyor
Neyin hayır neyin şer olduğunu Allah'tan başka kimse bilemez. Senin için evlenmek hayırlı olsa çoktan evlenirdin. Demek ki değilmiş diyerek gönlünü ferah tut. Karşına Allah sevgisi ve korkusu olan hayırlı birinin çıkması dileğiyle. ..

Neyin hayır neyin şer olduğunu Allah'tan başka kimse bilemez. Senin için evlenmek hayırlı olsa çoktan evlenirdin. Demek ki değilmiş diyerek gönlünü ferah tut. Karşına Allah sevgisi ve korkusu olan hayırlı birinin çıkması dileğiyle. ..
Allah her şeyin hayırlısını bilir. İnsallah çok teşekkür ederim 🙏

Amaaan boşver.
Beni de seven yok, elannkktirinnkk alamıyorlarmış, gaz lambası dağıttım.
Kendimi seviyorum ve bu bana yetıyor.
Resimdeki sizseniz gayet güzelsiniz. Bu erkekler ne b... istediklerini kendileri bile bilmiyorlar. Daha gençsiniz zaten. 30 yaşından sonra yapılan evlilikler daha sağlam oluyor. Umarım sizi hakkedecek biri en kısa zamanda karşınıza çıkar.

Merhabalar ben de sizle benzer birsey yaşadım, cidden zor ama unutuluyor, daha önce aşkından yemek yemegi kestiğim sevgilime karsi şuan hiçbir şey hissetmiyorum mesela. Stalkliyor musunuz eski sevgilinizi? Bu aşırı zararlı birsey, tam düzelecekken sizi mahvedebilir. Birde meditasyon yapmayı deneyin ise yariyor

Back
X