Amaaan boşver.
Beni de seven yok, elannkktirinnkk alamıyorlarmış, gaz lambası dağıttım.
Kendimi seviyorum ve bu bana yetıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaan boşver.
Aslında sorun şu; siz sevgilinizle beraberken başkalarına asla bakmıyorsunuz, olması gereken de bu ama onlar öyle yapmıyor, başkalarına da bakıştırıp duruyor, kendince daha iyisini ayarladığında da sizle ipleri koparıyor, e nasıl olsa ona zaafınız var ya, boşta kalırsa yine size dönüyor. Sizinde hala başkasını içiniz almıyor ya da seçici davrandığınızdan yalnız kalıyorsunuz. Onlar ama iyi ama kötü yalnız değiller ya, onunla mutlu olmasalar bile, yalnız olmamanın mutluluğu yetiyordur belki onlara da. Ha ona da sadık kalmazlar o kesin ama sonuçta ele güne karşı "ben yalnız değilim ve çok mutluyum bak" imajı çiziyorlar. Ahanda böyle.
Birgün gerçekten sevilirsin ama nezaman biliyormusun? Kendini sevdiğinde, birinin sevgisine ilgisine ihtiyaç duymadığında yalnızlığındanda keyif aldığında karşı tarafın varlığı için muhtaçlık psikolojisinde olmadığında sevilirsin. Diğer türlü sevilmeyeceğine olan inancın muhtaçlık psikolojisi seni sabote eder hayatına biri girsede onu iter.
İlk önce kendinizi olumsuz etkileyip , etrafa olumsuz enerji yaymayı acilen bırakın.
Bu kişi sorumsuz ve size karşı hiç bir sevgisi olmayan , güvenilmez bir karaktersiz.
Bununla evlenseniz bile kucağınıza bebeğinizle boşanırsınız. Bu öyle bir profil çünkü.
Evli olupta , tek başına yaşayan , yalnız hisseden bir sürü kadın var. Evli olmak demek , eğer iyi bir eş değilse insan için çıkmaz bir sokak oluyor. Hani sandığınız gibi kurulu düzenim olsun , ailem olsun durumunda olmuyorsunuz.
Bu konuya kafayı taktığınız için de boş yere mutsuz oluyorsunuz.
Aşk konusunda aynı şeyleri yasamisiz eski sevgilisiydim konuşmaya başlamıştik sonra öğrendim ki benimle konuşurken sevgilisi varmış ve şuan o kızla kendimi berbat hissediyorum benim de hayatımda tek o oldu ve ondan başkasını sevemedim çıktı karşıma birileri hep onunla kiyasladim hep onu düşündüm ben çok sevdim o hiç sevmemiş bu duygu çok zor hiç sevilmeyecekmis gibi hissediyorum ben de her neyse sen de üzülme lütfen hayat karşımıza en doğru zamanda birilerini çıkartacaktır biliyorum her şey nasip sonuçta biz o zaman gelene kadar kendimize iyi bakalım sevdiğimiz şeylerle ilgilenelim bizi yıpratan herşeyi hayatimizdan cikaralim
Bakın ben boşandım.Biliyorum öyle biriydi. Ondan asla iyi bir eş olmasını beklemiyordum zaten. Evlenmek dediğiniz gibi sadece kurulu düzen demek değil. İyi bir insan çıksın istiyorum. Kimse sırf biri olsun hayatında diye evlenmiyordur
Haklısınız. İnsan bazen boşluğa düşüyor. Allah yardımcınız olsun insallah. Çok teşekkür ederim yorumunuz icinBakın ben boşandım.
Boşanan bir kadın olarak diyorum ki inanın bana evlenmek çok zor bir durum. Uyum yoksa hele çok daha zor.
İnsanın imtihanı kendi isteğiyle çekmesini anlayamıyorum.
Hayatta bir sürü güzel şey varken size üzüntü veren şeyleri geride bırakmanız gerektiğini düşünüyorum.
İnanın verdiğiniz enerji size geri dönüyor.
Büyük ihtimalle şimdi ki kıza da bunları söylemiştir benim için kendini mükemmel biri yapmıştır kız da inanmıştır gerçekten Allah belalarini versin ya bunlar bize reva mıÜzülmeyin lütfen sizinki de tam bir karaktersizmis. Hem sizi hem de diğerini aldatmış. Ben de zamanında beni aldattığı kıza yazmıştım seni benle aldattı diye . Kıza demiş ki bu benim pesimden koşuyor ben onla çıkmadım yalan söylüyor demis. Üstüne kız ben hayatımda ilk defa aşık oldum ben ona güveniyorum bir daha sevgilime yazma dedi. Allah belasını versin yine aklıma geldi yaptıkları.
Tabiki söylemisti. Ben onun yatacak yeri olmadığını düşünüyorum. O kadar günahıma girdi ki. Benden borç isteyip o Kıza kontör bile göndermis. Ben asla hakkımı helal etmem. Biliyorum yana yakıla kapıma gelip hak dilenecek öleceğini bilsem hakkım haramdır onaBüyük ihtimalle şimdi ki kıza da bunları söylemiştir benim için kendini mükemmel biri yapmıştır kız da inanmıştır gerçekten Allah belalarini versin ya bunlar bize reva mı
Nasıl böyle karaktersiz olabiliyorlar aklım almıyor insanın midesi nasıl alır yaTabiki söylemisti. Ben onun yatacak yeri olmadığını düşünüyorum. O kadar günahıma girdi ki. Benden borç isteyip o Kıza kontör bile göndermis. Ben asla hakkımı helal etmem. Biliyorum yana yakıla kapıma gelip hak dilenecek öleceğini bilsem hakkım haramdır ona
Ben de seni seviyorum canım. ❤❤❤❤Amaaan boşver.
Annem bile demin ne zaman evlenecek bunlar diye söylenip durmuş orda burda komşunun evinde duydum baya kızdım hep böyle şeyler duymak da insanın canını sıkıyorAnnem babam vefat etti. 5 kardeşim var ama çok kopuğuz. Evliyim, iki fe kızım var elhamdülillah. Ama ben de senin gibi kendini yapayalnız hissediyorum. Evli olmam bile bu hissin geçmesine yetmiyor.
Yani hayatına biri girmesi jet hızıyla her şeyin düzeleceği anlamına gelmiyor. O yüzden önce kendin için mutlu olmaya bak.![]()
Ne desek boş, olur mu olmaz mı kısmet
Her insan sevmek sevilmek istiyor. Ben de yalnızlardanım. Napalım Allah baska dert vermesin. Aileniz yanınızda şanslısınız. Umarım gönlünüzce biri çıkar karşınıza. Ama söylediğiniz kişiden Allah korumuş sizi. Napcaksınız hayatınızı cehenneme çevirecek birini. Aklınıza geldikçe yaptığı kötülükleri düşünün. Böylelikle soğursunuz. Rabbim gönlünüze göre versin.
Allah yanlarına bırakmasınNasıl böyle karaktersiz olabiliyorlar aklım almıyor insanın midesi nasıl alır ya
Ay kıyamam ya çok Teşekkür ederim cansınız cann. Burda tanımasam da ben de birkaç kişiyi seviyorum siz de dahilBen de seni seviyorum canım. ❤❤❤❤