Doğru söyluyorsunuz da annem babam yok sahiplenecek pek kimsem yok oğlum iki yasinda ve suan atanmis da degilim. Bosansam daha mutlu mu olurum ?Enerjimi bu evliliğe harcayacağıma tek başıma ayaklarımın üstünde durur boşanırdım
Olmaz olsun böyle koca
Nasıl?Kurtulman lazım !
Ailenden kalan bir ev falan yokmuşDoğru söyluyorsunuz da annem babam yok sahiplenecek pek kimsem yok oğlum iki yasinda ve suan atanmis da degilim. Bosansam daha mutlu mu olurum ?
Calisacagm is maximum 2bin tl olsun. Cocuga bakici parasi ev kirasi yetecekmi?Atama gerçekleşene kadar başka işler bakın... Deneyin,bulabilirsiniz...
Calisacagm is maximum 2bin tl olsun. Cocuga bakici parasi ev kirasi yetecekmi?
Tesekkur ederm hic boyle dusunmemistm. Birde manevi destek almaya ihtiyacm var sanrm kendimi toplamaya.Ev arkadaşı bulabilir,,, kira,fatura vs. Giderleri ortaklaşa karşılayabilirsiniz
Ailemden kalan ev var orda abim yasiyor ben onun yanina gitmeyi istemiyorm. Orda sartlar evliligimden daha kotu ozellikle oglum adina. O dedigin sure zarfnda zaten ogretmen olup atanablrm yani maas baglanana kadar cunku ceyix parasi olarak cekmistm 2 yil maas alma hakkm olmayacak nafaka baglanmasida uzun bir surec. Yani cozum bosanmak baska caresi yok diyorsunuz. Iste bende bosanmaya korkuyorm ogretmen olsam bile cocuguma tek basna yetebilecek miyim. Ben babasiz buyudum annemn neler cektgni tek basna bir kadn olarak birebir sahidi oldum. Ayrica babasiz buyuyen bir cocuk olarak birseyler eksik kaldiAilenden kalan bir ev falan yokmuş
Ayrılınca babandan maaş alırsın
Nafakada bağlanır
Çocuk bakıcılığı vs yapabilirsin
Ben olsam sadece çocuğum ve kendim için savaşmayı seçerdim
Ya evliliği devam ettirip para biriktirip ayrılabilirsin
Oda kocan veriyorsa
Veya çok çalışıp atanıp boşanırsın
Ne olursa olsun bu adamla olduğundan daha çok mutlu olursun
Sen içinde bulunduğun durumu daha iyi bilirsinAilemden kalan ev var orda abim yasiyor ben onun yanina gitmeyi istemiyorm. Orda sartlar evliligimden daha kotu ozellikle oglum adina. O dedigin sure zarfnda zaten ogretmen olup atanablrm yani maas baglanana kadar cunku ceyix parasi olarak cekmistm 2 yil maas alma hakkm olmayacak nafaka baglanmasida uzun bir surec. Yani cozum bosanmak baska caresi yok diyorsunuz. Iste bende bosanmaya korkuyorm ogretmen olsam bile cocuguma tek basna yetebilecek miyim. Ben babasiz buyudum annemn neler cektgni tek basna bir kadn olarak birebir sahidi oldum. Ayrica babasiz buyuyen bir cocuk olarak birseyler eksik kaldi
Iyigeceler konunuzu okudum ve hic sasirmadim durumuzz cunku bendede ayni ve cogu kadinlar bunlari yasiyor mutlu kadin yoktur varsada cok nadir 100%30 zun altindadir mutlu kadin taplosu sadece sunu soylemek istiyorum sabrin sonu selamettir yuva kurmak cok zor ama yikmak bir anliktir ben yikilmasi taraftari degilim yasin cok genc bu yasta kendi ayaklarinin ustunde tabiki durursun ama buna cevrenden gelen her lafa her soze takilmamak ve basin dik gezerek yapabilirsin eger her sozu takarsan evliligindeki mutsuzlugundan dahada cok mutsuz olursun burda guzel anilarin oldugunuda ifade etmissin ztaen guzel ve kotu olmasa simdiye kadar coktan birakirdin guzel gunlerinde bu durumu etkiler benim dusuncemi soracak olursan onemli olan zor evliligi korumak kolay zaten kolaydir bu sana sunulan bir sinavdir pes etmek kolaydir yazacak ve soylenecek cok sey varda ben uzatmayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?