çok yalnızım, üniversiteden nefret ediyorum :(

nefertari89

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
7
1
86
29
bu yıl üniversite birinci sınıfım. küçük bi sehirde kazandım ama malesef hayallerim yıkıldı. kendimi çok mu olgun hissediyorum bilmiyorum ama sınıfımdakiler çok ergen geliyor esprileri vs. birazda cekingen biriyim ben açılmaya kalmadan herkes grubunu oluşturmuştu bu saatten sonra aralarına giremem, girmekte istemiyorum. bi tane konuştugum arkadaş var ama pek kafama göre değil, zaten oda sevmiyor sınıfı,okulu. çok yalnızım çok mutsuzum bırakmayı düşünüyorum ama tekrar sınav streside yaşamak istemiyorum.kendi memleketime gitmek istiyorum yatay geçişle ama ona bile kabul edileceğim belli değil geceleri sıkıntıdan uyuyamıyorum, nasıl dayanıcam kurtulmak istiyorum bu şehirdende okuldanda insanlardan da

sehir icin insalar icin egitim mi biraklir tatlim yapma sunu hem grup su bu takma uni 2 de hepsi fos olacak zaten ve herkes hemen ergenlikten cikamaz sende okildan degil baska yerlerden arkadas bul kurslar ,okul kulupleri,ya da yari zamanli ise gir baska cevre edin

O gruplar 3-5 aya dağılacak, üyeler arasında baya bi değişim yaşanacak zaten, sıkma canını

psikolojimi aşırı etkiliyor sınıfta asosyal konumuna düşüyorum herkes arkadaşlarıyla gülüp eğlenirken.

89 lu musun ?
eğer öyleyse tabi yaşlarıda muhabbetleride sana göre küçük kalıyordur.
ama sırf arkadaş yok şehir iyi değil diye okulu bırakmayacak kadar olgun olman lazım artık.
hayır 19 yaşındayım. tabiki bırakılmaz ama çok daralıyorum yalnızlık çok kötü, tek başına olmak içimden hiç bi şey gelmiyor

Liseden çıkıp üniversiteye geçince bazılarının aklı lisede kalıyo ergen gibi takılıyolar. Bende çok sinir olurdum ilk senemde. Bu bi alışma süreci. O gruplar dağılcak sende kafana göre arkadaş bulursun canım sıkma canını.

Şehir için ya da arkadaşlar için okuldan soğumak aslında pekte olgun bi davranış değil... Derslerinle ilgilensen, boş vakitlerinde de okul dışında sosyalleşip dışaridan insanlarla arkadaşlık yapsan olmaz mi.

resmen duygularıma tercüman olmuşssun benimde bırakıp gidesim var insan alışamıyor yalnız kalıyor nasıl aşılcak bu durum blmıyorum

Okulun kulüplerine katılsanız bence sizin için daha iyi olur hem üst sınıflardan kafanıza uygun insanlarla tanışmanıza vesile olur hem de ilerde herhangi bir sıkıntınızda size yardımcı olabilirler. Sınıftan arkadaş edinmek şart değil benim en yakın dostlarım farklı bölümlerden oldu.

Kesinlikle bırakma alışma süreci böyledir. Bende aynı senin gibiydim. Okuldan yurttan nefret ediyordum. Sonra alıştım. Karşına yeni arkadaşlar çıkar. Sonra eve bile gitmek istemezsin sakın yilma kitap oku kendini geliştir. Yalnizken sonra vaktin olmuyor ortama.alisinca bir çok arkadasin olur. Sakın uzulme

Ablam evli çocuklu bıraktığı okulu bitirdi. Sonra dgs ye girdi ve komşu şehirde bi okulu kazandı şimdi dewam ediyo. Hemde 82 li düşün. Okumak isteyen yada zorunda olan bi yolunu buluyo. Bence hevesinizi kırmayın geleceği düşünün..

bende okudugum bolumden, sınıftaki arkadaşlarımdan, yaşadıgım sehırden nefret edıyorum ama 4 seneden beri okuyorum :/

hiç canını sıkma böyle şeyler için bende aynısını yaşadım tek yapacağın şek insanlara karşı biraz daha sıcakkanlı ol zamanla alışırsın ve yeni yeni arkadaşlıklar edinirsin bi nevi köprüyü geçene kadar ayıya dayı de

Üniversite oturup sohbet edecek arkadaşlar bulamamak çok olağan, ama bunun dışında da seçenekler var. Örneğin ilgini çeken sivil toplum kuruluşları olur, vakıflar olur vs. şehirdeki seçeneklere bir bakıp orada gönüllü çalışmak için başvur. Hem iki kelimeyi bir araya getirebilen güzel insanlarla tanışırsın hem de orada sen de bir şeylere katkıda bulunup kendini iyi hissedersin.

evet, insan kendini dışlanmış hissedebilir. ama bak şöyle düşün: onların içine girsen de muhabbetleri sarmayacak seni zaten o zaman da bunlardan nasıl kurtulabilirim diye dert yanacaksın. ben de yaşıtlarımdan olgun olduğumdan okul hayatımda hiç sağlam arkadaşlıklarım olmadı mesela. ben de bu durumda hocalara sardım insanın hocasıyla samimi olması çok güzel ya. hem derslerini de baya olumlu etkiliyor bu. bence bunu bi dikkate al. hem ortalamanı iyi tutarsan yıl sonu istediğin okula da gidebilirsin. kendine güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…