Çok yalnızım..

tber22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
44
29
3
29
Kendimi çok yalnız hissediyorum bi tane bile arkadaşım yok konuşabileceğim kimse yok bu gidişle yalnızlıktan ölüp gidicem sanırım...

Son düzenleme:
Neden arkadasınız yok özel değilse problem ne? bide niye buraya paylaştınız ki sosyal medya varken..

Bilmem yok. Sosyal medya hesaplarım zaten var ama nedense arkadaşım yok.
tamam da canım acıcak baska konu bulamadınmı.burası arkadas bulma sitesi değilki.böyle sacma sapan konularla insanın kafası yoruyorsun alala..bir sürü arkadas bulma sitesi varken ne diye burası saçma buluyorum.

tamam da canım acıcak baska konu bulamadınmı.burası arkadas bulma sitesi değilki.böyle sacma sapan konularla insanın kafası yoruyorsun alala..bir sürü arkadas bulma sitesi varken ne diye burası saçma buluyorum.
Rahatsız olduysan çık niye yorum yapıyosun ki benim derdim de yalnızlık bi ton konu var zaten kafa yorulcak benim konumun kafa yorcağını düşünmüyorum.

Daha 2 gun olmuş üye olalı. Ne bu atar.?
Ben daha yeni üye olduğumda bırak atari, konu acmayi bile bilmiyordum. Kk yeni nesli çok hızlı.

kiz yanlizim demis arkasim olun dememiski ya bilip bimeden ne yorum atiyosunuz kucumser gibi begenmediyseniz cevap vermezsiniz olur biter..
konu sahibi bu arada seni iyi anlayabiliyorum bu yanlizligin sebebi omalidir diye dusunuyorum misal ben farkli bi yere tasindim ve kimseyi taniyorum burda oturup cay icicek bi arkadasim bile yok bende sendenim yani ama olsun ya nerde cokluk orda ...luk :)

kiz yanlizim demis arkasim olun dememiski ya bilip bimeden ne yorum atiyosunuz kucumser gibi begenmediyseniz cevap vermezsiniz olur biter..
konu sahibi bu arada seni iyi anlayabiliyorum bu yanlizligin sebebi omalidir diye dusunuyorum misal ben farkli bi yere tasindim ve kimseyi taniyorum burda oturup cay icicek bi arkadasim bile yok bende sendenim yani ama olsun ya nerde cokluk orda ...luk :)
Çok teşekkür ederim anlayışın için. Burdakiler alışmış her önüne geleni tersleyip kötü yorum yapmaya. Sanırım haklısın nerde çokluk orda ...luk :))

Şöyle bir bakarsanız hepimiz yalnızız.
Eskilerde olan güven, arkadaşa sadakat, dostluk, vefa artık yok.
Olsa insanlar forumlarda neden dert paylaşsın ki?
Etrafımızdakilere güvenmiyoruz
Ayşe fatma bir kahve içelim dertleşelim dediğimiz kişilerle yaptığımız şey dedikodudan öteye gidemiyor ne yazık ki.
Demem o ki yalnızlık konusunda yalnız değilsiniz.

kızın derdi yalnızlık işte, birinin derdi kaynanadır birinin paradır birinin sağlıktır birinin yalnızlık. siz o derdi tatmadınız diye o dert dert olmaktan çıkmıyor.
konu sahibi bir kursa katılıp ordan arkadaş edinebilirsin, dil, dans, spor vs. aynı şeylerden hoşlaldığınız insanlar bulun.

Amaaan hepimiz yalniziz takma bosver yalnizligini sev .. Kahve yap kendine bLkona otur kuslari dinle .. Kitap oku kendi kendine gulumse ... Kendine deger ver sigara yak arada

Back
X