Çok yalnızım

Benim yakın bir arkadaşım var durumunuz ona benziyor o ama annesini bebekken kaybetmiş babası da alkol ala ala öldü anlayacağınız bebeklikten beri anne baba yok kardeşiyle görüşmüyor onla dertleşiriz konuşuruz kardeşim gibi çok severim isterseniz arkadaşınız olup halinizi hatrınızı sorabilirim derdinizi dinleyebilirim 🥰
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.çok sağ olun

Merhabalar herkese.nasıl başlasam bilmiyorum.çoook yalnızım.dertleşecek kimsem yok.var da yok gibi.küçükken annemi kayb ettim,7 ay önce de babamı kayb ettim.bir abim var yurt dışında koptuk sayılır artık.aramaz sormaz hiç.oysa küçükken aramız çok iyiydi.hiç kavga etmezdik çok iyi anlaşırdık.biz ne ara bu hale geldik bilmiyorum.üvey annemi her gün arar nasıl olduğunu görmek için ama beni bi kere aramadı babamı kayb ettiğimizden bu yana.cenazesine de gelemedi.ben yalnız kaldım.bazen üvey annemi ararken ve ya ben eşiyle konuşurken denk gelir bir iki kelam eder zorunlu o kadar.kuzenlerim var onlar destek olmaya çalışdılar sağ olsunlar ama şimdi dertleşmek için arasam geçiştirirler.nasıl oldun diye soran yok.ama en ufak şeyde insanı çok güzel yargılarlar.uzak durmaya çalışıyorum ben de.bu sefer de yalnızlıktan kafayı yiycem artık.çocuklarım var gün içinde onlarla ilgileniyorum bazen de onlara yetemediğimi düşünüp üzülüyorum.çünkü sürekl mutsuz ve depresif ruh halindeyim.bazen insanlarla bağıra çağıra kavga edesim var beni neden anlamıyorsunuz diye.o zaman da kafayı yedi bu derler kesin.gün içinde telefonum nerdeyse çalmaz.bir tek üvey annem arar o da yalnız kaldı bana sarmış durumda.ben napacağımı şaşırdım.daha çok içime kapandım.babamı özlüyorum çok,annemi de.keşke beni bu kadar erken bırakıp gitmeselerdi.çok özledim.benim de annem babam yaşasaydı.kendimi küçük çocuk gibi çaresiz hiss ediyorum.
O kadar haklısın ki
İnsanın annesi babası giderse nesi kalır ki gerçekten.
Ama dilerim ki eşimle iyi anlasiyorsundur.ne güzel cocuklarinda var
Yaş kaç

Benim annem, babam, kardeşim, eşim ve çocuğum yok. Ailem hayatta değil.
Ben sizin kadar dram takılmıyorum.

Siz daha elinizdekilerin kıymetini bilmiyorsunuz .Neyine şükredeyim diyorsunuz. Etmeyin şükür falan yaşayın böyle mutsuz şekilde. Ne diyeyim ki...
Kıymet bilmemek değil bu hanımefendi.siz karşınızdaki insanın derdini küçümsüyorsunuz.beğenmeniz için ne anlatmalıydım.bu yazdıklarım hayatımın sadece yarısı değil.ne yaşasığımı nerden biliyorsun da yargılıyorsun.yalnızım diye içimi dökçek istedim suçlu oldum.

O kadar haklısın ki
İnsanın annesi babası giderse nesi kalır ki gerçekten.
Ama dilerim ki eşimle iyi anlasiyorsundur.ne güzel cocuklarinda var
Yaş kaç
Yaşım 30.teşekkür ederim.insanın çocukları da olsa anne babaya ihtiyaç duyuyor her zaman.ama bunu herkes anlamıyor maalesef.

Yaşım 30.teşekkür ederim.insanın çocukları da olsa anne babaya ihtiyaç duyuyor her zaman.ama bunu herkes anlamıyor maalesef.
Çocukların meşguliyet olur üzülecek fırsatın düşünecek zamanın az olur diye dedim

İlk cumlemde söylediğim gibi anne baba giderse geriye ne kalır

Çok zor
Çok ağır gerçekten
Ama sen bunu aşacak kadar güçlüsün biliyosun

En zayifimiz bile ayağa kalkıyorken

Cnm seni çok iyi anlıyorum. Annelerimizin yeri bambaşka. Babalar da öyle tabi ama anne diyince akan sular durur benim için.
Şuan sana verebileceğim bir tavsiye yok malesef. Tek yapabileceğin şey sabretmek, kafanı oyalayacak şeylerle meşgul olmak. Hayat malesef çok adaletsiz ve acımasız. 😞
Evet öyle.Annemi doğru düzgün hatırlamıyorum bile😥ama keşke yanımda olsaydı.

Çocukların meşguliyet olur üzülecek fırsatın düşünecek zamanın az olur diye dedim

İlk cumlemde söylediğim gibi anne baba giderse geriye ne kalır

Çok zor
Çok ağır gerçekten
Ama sen bunu aşacak kadar güçlüsün biliyosun

En zayifimiz bile ayağa kalkıyorken
Evet gün içinde kendime fırsatım bile kalmıyor.ama dün çok dolmuştum ağlayarak kknu açtım ama şükür etmemekle suçlandım.ne diyeyim ki.

Evet gün içinde kendime fırsatım bile kalmıyor.ama dün çok dolmuştum ağlayarak kknu açtım ama şükür etmemekle suçlandım.ne diyeyim
Her zaman şükür edilecek biseyelr vardır ama insan derdinden patlayacak hale geldiğinde ona şükür et de denmez
Ben katılmiyorum

Evet gün içinde kendime fırsatım bile kalmıyor.ama dün çok dolmuştum ağlayarak kknu açtım ama şükür etmemekle suçlandım.ne diyeyim ki.
Ancak bizler ne desekte ne kadar destek olsakta sizi ayağa kaldıracak olan yine sizsiniz

Gelin dertleşelim konuşalım bagrin ağlayın kızın dinleriz biz gerçekten.elimizden başka ne gelir ki

başınız sağ olsun sevgili konu sahibi anne babanızın mekanı cennet olsun.. öksüz ve yetim kalmak kaç yaşında olursa olsun çook zor.. babamı kaybedince ben de ablama sarıldım erkek kardeşim de var ama o kendi dünyasındaydı hala öyle.. erkekler genel olarak öyle oluyor galiba sadece ağabeyinize has bir durum değil bu. o yüzden bir kızım var yine çocuğum olsa yine kız olsun isterim ki birbirlerine yarenlik etsinler.. Çok şükür sizin de çocuklarınız varmış,onlara sarılın. Rabbim onların eksikliğini göstermesin. inşallah eşiniz ve ailesi de iyidir..
Çok teşekkür ederim.eşim elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor.ailesi yurt dışında onlar da öyle.

Benim yakın bir arkadaşım var durumunuz ona benziyor o ama annesini bebekken kaybetmiş babası da alkol ala ala öldü anlayacağınız bebeklikten beri anne baba yok kardeşiyle görüşmüyor onla dertleşiriz konuşuruz kardeşim gibi çok severim isterseniz arkadaşınız olup halinizi hatrınızı sorabilirim derdinizi dinleyebilirim 🥰
İyi ki sizin gibi bir arkadaşı var ne güzel.ben bazen patlayacak raddeye geliyorum ama derdimi anlatacak kimseyi bulamıyorum.😥

Kıymet bilmemek değil bu hanımefendi.siz karşınızdaki insanın derdini küçümsüyorsunuz.beğenmeniz için ne anlatmalıydım.bu yazdıklarım hayatımın sadece yarısı değil.ne yaşasığımı nerden biliyorsun da yargılıyorsun.yalnızım diye içimi dökçek istedim suçlu oldum.
Siz hep böyle agresifseniz işiniz zor. Sizi suçlayan olmadı bir kerede iyi yönünden bakıp halinize şükredin dendi. Ama siz dünyanın en ağır yükü sizde sanıyorsunuz. Herkes sizin yaşadıklarınızı geç veya erken yaşadı bir şekilde.

Hangi halime şükr edeyim 5yaşında annesiz kaldığım için mi?yoksa en ihtiyacım olduğu zamanda babamı kayb ettiğim için mi.çocuklarım var evet,eşim var ama yetmiyor bazen.eşim yanımda annesi ve kardeşiyle konuşurken benim boğazım düğümlenir.çünkü beni arayan soran yok.bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen.buraya içimi dökmek istedim sadece.her kesin derdi kendine ağırdır.
Annemden 5 yaşında ayrıldım babamı yolda görsem tanımam üç kardeşim var . hiç görmediğim hepsini hayattayken kaybettim.olmayanlar için uzulmektense olanlara sıkı sıkı sarılın . Bu şekilde psikolejinizi bozarsiniz ne güzel kızınız varmış , Allah bağışlasın..

Rabbim yardımcınız olsun. İnsan kaçyaşımda olursa olsun babanın annenin yokluğunu derinden hissediyor. Babamo kaybedeli 10 yıl oldu ama ben hele de bu yıl çok hissediyorum yokluğunu. Eşinizden hiç bahsetmemişsiniz. Yanınızda olmuyor mu?

Rabbim yardımcınız olsun. İnsan kaçyaşımda olursa olsun babanın annenin yokluğunu derinden hissediyor. Babamo kaybedeli 10 yıl oldu ama ben hele de bu yıl çok hissediyorum yokluğunu. Eşinizden hiç bahsetmemişsiniz. Yanınızda olmuyor mu?
Çok teşekkür ederim.eşim yanımda ouyor tabi ki elinden geldiğince.ama kimse anne babanın yerini tutmuyor.sizin de Allah yardımcınız olsun.

Eşin ve çocuklarınla bir hayat kurmuşsun.
Onlar yetmiyor diye düşünerek haksızlık ediyorsun.
Allah yokluklarını göstermesin.
anne babanı özlemişsin duygusal bir dönemindesin.
Hayat böyle işte.
sevdiklerimizi kaybede kaybede ilerliyoruz.
Yalnız olmadığını kendine hatırlat.
Çünkü yalnızlık çok başka birşey.

Back
X