• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızım

böyle gıderse bosanacagım de bıraz korkut ha ne dersın

of of onuda dedim :s yemedi denemdiğim bişey kalmadı duygu sömürüsü yaptım pc bozdum oturdum konuştum kavga ettim konuşmadım ama nafile hiçbirisine cevap vermedi tanımsız vakka konuştuğum günlerin akşamı yanımızda ancak 15 dakika oturuyor gerisi yok :s anlamıyor yada anlamak işine gelmiyor bağırıyor çağırıyor küsüyor konuşmuyor yada ben konuşmaya başladığım anda kaçıp gidiyor hiç birşeyi doğru düzgün biçimde oturup konuşmaz hep kaçar

of of onuda dedim :s yemedi denemdiğim bişey kalmadı duygu sömürüsü yaptım pc bozdum oturdum konuştum kavga ettim konuşmadım ama nafile hiçbirisine cevap vermedi tanımsız vakka konuştuğum günlerin akşamı yanımızda ancak 15 dakika oturuyor gerisi yok :s anlamıyor yada anlamak işine gelmiyor bağırıyor çağırıyor küsüyor konuşmuyor yada ben konuşmaya başladığım anda kaçıp gidiyor hiç birşeyi doğru düzgün biçimde oturup konuşmaz hep kaçar

çok özel olmassa cinsel hayatınız ne durumda,yani bu ilgisizlik yatak odasında da mevcutmu?

boşanmadan önce kolay yolu deneyin derim ben. akşam 10 dakikada yemeğini yiyemesin mesela. siz o gelmeden çocukları doyurun, geldiğinde ya kendi ısıtsın yemeğini ya da hiç yemek bulamasın. madem sorumluluk duymuyor herşey ayağına gelmeyecek elbettte. eve otel muamelesi yapan adama bu otelin nasıl döndüğünü öğretmek lazım. ütülü gömlekler, sıcak yemekler, dolaba kaldırılmış temiz çoraplar. bunların lüks olduğunu öğretin.
bence bir kadın ev işiyle alakadar olmayan bir erkeğin hayatını cehenneme çevirebilir evde. boşanmaktan da daha az radikal bir yöntem diye düşünüyorum.

eşinin pc bağımlılığı hastalık boyutuna gelmiş bence
onu ikna edip bir uzmana gidin derim ben
sonuçta bu şekilde evlilik sürmez ki.aklinialirimsmile

boşanmadan önce kolay yolu deneyin derim ben. akşam 10 dakikada yemeğini yiyemesin mesela. siz o gelmeden çocukları doyurun, geldiğinde ya kendi ısıtsın yemeğini ya da hiç yemek bulamasın. madem sorumluluk duymuyor herşey ayağına gelmeyecek elbettte. eve otel muamelesi yapan adama bu otelin nasıl döndüğünü öğretmek lazım. ütülü gömlekler, sıcak yemekler, dolaba kaldırılmış temiz çoraplar. bunların lüks olduğunu öğretin.
bence bir kadın ev işiyle alakadar olmayan bir erkeğin hayatını cehenneme çevirebilir evde. boşanmaktan da daha az radikal bir yöntem diye düşünüyorum.

aslına bakarsan doğru düşünüyorsun ama öylede yaparsam evde kavga kıyamet hiç bitmez sanırım of neyapacağımı bilmiyorum bu adamı nasıl düzelteceğimide :s

aslına bakarsan doğru düşünüyorsun ama öylede yaparsam evde kavga kıyamet hiç bitmez sanırım of neyapacağımı bilmiyorum bu adamı nasıl düzelteceğimide :s

keşke götürebilsem hakaten pc bağımlılığı çok fazla diyorum ya pc başından hiç kalkmıyor kavgada etsem güzelce konuşsamda izah etsemde anlamıyor anlamıyor

arkadaşa katılıyourm,deneyin,dik durun pes etmyın,boşanıcam demeyın,ne huylar düzeliyor..

kavgadan kaçamazsınız bu noktada. siz üzülüyorsunuz ama o sizin sesiniz çıkmadıkça mutlu pcnin başında. bence huzurundan edin ki bu şekildedevam edemeyeceği için bir şeyleri değiştirmeye çalışsın. yoksa tehditle şantajla olmaz bu iş.
anafikir şu: beni mutlu etmezsen ben de seni mutlu etmem, evde huzur bırakmam.

yani demek istediğim boşanmayı düşünecek kadar çaresiz hissediyorsanız önce bütün yolları deneyin. kavga etmesi bile en azından bu dünyaya çeker eşinizi, pc başına oturmak dışında bir derdi olur. dünyayla bir bağlantısı olur. hala düzelmiyorsa o zaman düşünürsünüz ne yapılabilir.

bundan sonra ona çok fazlasıyla ilgi alaka göstermeyeceğim evde yokmuş gibi davranacağım bakalım bunasıl olacak umarım işe yarar

Back
X