Çok yalnızım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım yaşadıkların çok zor
Allahtan anne yanında Allah onun ömrünü uzun etsin sana bağışlasın
Herkes seni bi şekilde suçlu ilan etse de sen sakın kendini suçlama
Çünkü kendini cezalandırmanın en kötü yolu maalesef insanın vicdanıyla başbaşa kalıp kendini yeyip bitirmesi...Böyle insanlar özgüven denen bişey bırakmıyorlar,özeleştiriden başımızı kurtaramıyoruz
Bol bol dua et inşallah en yakın zamanda refaha ulaşırsınız

Canım yaşadıkların çok zor
Allahtan anne yanında Allah onun ömrünü uzun etsin sana bağışlasın
Herkes seni bi şekilde suçlu ilan etse de sen sakın kendini suçlama
Çünkü kendini cezalandırmanın en kötü yolu maalesef insanın vicdanıyla başbaşa kalıp kendini yeyip bitirmesi...Böyle insanlar özgüven denen bişey bırakmıyorlar,özeleştiriden başımızı kurtaramıyoruz
Bol bol dua et inşallah en yakın zamanda refaha ulaşırsınız

işte aynen bu şekildeyim özgüven felan kalmadı artık

:71:Konuyu anladığım kadarıyla çözülmemiş düğüm olmuş bir aile durumu var ortada...

Öncelik yapacağın şey önceliklerini belirlemek oolacak canım buda anlattıkların kadarıyla anladığım 1 sen 2 annen...Kendin ve annen için elinden gelenin fazlasını yapacaksın.Heleki annen hastaymış ona cok değer ver...Ben 4 ay önce annemi kaybettim daha 44 yaşındaydı ve onu kaybedince çok kötü oldum biçok şeye pişman oldum ve çok özlüyorum onu...Annemi çok seviyorum annesiz olmuyo biliyormusun anne ve baba bir olmuyor...lafı biraz uzattım ama diyeceğim şu ne olur annenin ve kendinin kıymetini bil bırak 3.kişileri canları cehenneme....Şimdi annem yok ama Bitanem olan kocam varrr senin içinde bu olacakkkk aile kavramı zaman geçtikçe değişecek bu sefer anne sen olacaksın...Dediğimi tekrarlıyorummmm
1...Sennn
2...Annennn
3.kişileri boşverrrrrrrrrrr

teşekkür ederim, bu arada başınız sağolsun, annem sara hastası işten 5 dk geç gelse elim ayağım birbirine dolanıo biyerde bayıldımı yoksa die, öyle kötü bi hastalıkki bu, bi kere allah göstermesin gözleri açık kaldı bi süre hiç hareket etmedi ağzından köpükler geliodu , sadece anne gitme diye bağırıyorum elimden hiçbişey gelmio, allahtan allah almadı onu benden, o gece babamı aramıştım gel annem kötü die, aman yatar yatar kalkar deyip telefonu suratıma kapatmıştı.

Back
X